Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

n00b^^

Disconecturi dese

Recommended Posts

Posted

de aproximativ o saptamana iau d.c`uri neobisnuite fara nici`o erroare , pur si simplu iese din joc , lucru care nu mi se intampla deloc pana acum 1 saptamana , am net la rds fibra optica merge ceas netul deci nu are cum sa fie de la net , configuratia calc e buna 4 gb ram , procesor 3000 dual core , placa video ati radeon hd 4800 cu driverele la zi + directx 9c instalat .. am verificat cam orice scrie la rezolvari si tot iau disconect . :| Am auzit de la un player ca de la niste teste unii din noi i`au disc. dese , dar d c nu iau toti si doar unii ? e nasol cateodata stau si 4-5 ore si nu iau disconect , alta data iau din 15 in 15 min :| care ar fi motivul... ati inceput sa faceti teste la balgas din urma cu o saptamana ? de cand am inceput sa iau disconect ? ar fi o solutie sa formatez calc ?

Posted

mai reformateaza inca odata pc`ul , cu atentie si mie imi facea asa , mai ales cand eram pe s1... acum 6 luni l`am reformatat ultima data si de atunci nu am avut probleme tot vista am si app dupa ce reformatezi scoate antivirusul care ti`l baga , daca ai cd`ul cu windowsul cu toate programele ... aveam norton si cand am cumparat laptopul am dat un scan la vrajeala , mia gasit 12 virusi si nu facusem nimic :)) .

Posted

nu cont config calc...poate ai un virus ceva..cel mai indicat ar fi sa dau un scan si daca nu gasesti nimic..baga un alt anitvirus si mai fa un scan...daca tot nu gasesti nimic nici asa...formateaza calc... :right:

Posted

am scanat si cu avira free si cu bitdefender ultimu si nu a gasit nimic , am scanat si cu malawarebytes si la fel nici`o problema... totutsi vad mai multi playeri care iau disconecturi as vrea sa imi raspunda un admin sa imi zica daca are legatura cu testele care se fac ? eu iau d.c`urile cam de 1 sapt... cam de atunci ati inceput cu testele ? sau chiar e de la mine ceva ..

Posted

Mi se inampla si mie acelasi lucru de cand cu testele

de la Balgass, foare dese d/c-turi si daca cineva pune

ring de transformare, clar d/c mii se formeaza un bug

nu mai pot misca caracterul, nu mai ia exp, paralizat.

O zi buna !!

Posted

chestia asta sigur nu e de la palca ta de retea? poate ai setat-o sa intre in stand by.

iei d/c doar cand lasi afk? cand te uiti la filme? cand esti pe explorer?(umbli constant la pc)

Posted

nu... luam` d.c si plimbandu`ma pe spot... da nu e setat nimic dintr`o data am inceput sa iau d.c .... dar vad ca azi am stat vreo 6-7 ore pe un spot si nu am luat disconect... e un pas mare vad :)))

Posted

nu era nici de la asta ca aveam vreo 5-6 poze... sper sa fi fost de la balgass ceva.. acum stau iar de vreo 2 ore in joc si vad ca nu iau d.c.... nujtu ce a fost cu valu ala de d.c`uri ... poate un admin sa ne lamureasca daca a fost ceva de la teste sau nu .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...