Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Venom07

SUMMON ARENA

Recommended Posts

Posted

Bai merge summonu in arena din tarc in tarc?

Multi zic ca nu,da merge

Merge si summon arena la sub nivel,cel putin la mg,cu 3 lvl mai mic de 300...

Posted

Si prostia asta nu merge de mult.si ar fi bine as fie reparata

nu vreau sa vad numai low lvl prin arena,sau sa ma trezesc din tarc de gigas pe spot de poison cand ma duc la WC!

Posted

Bai gogule eu mi-am dat summon la MG in arena la 297 si a mers!avand in vedere ca entry lvl s-a modificat la 300

Eram acolo.Bine inteles ca am plecat si am stat sa fac 300,ca n-aveam chef de SS pt low lvl.

Da daca fac toti asa?

Posted

Bai merge summonu in arena din tarc in tarc?

Multi zic ca nu,da merge

Merge si summon arena la sub nivel,cel putin la mg,cu 3 lvl mai mic de 300...

dc mai intrebi dak chiar u te contrazici? "Multi zic ca nu, da merge" :-??

Posted

ar trebui sa mearga TOATE vrajile ORIUNDE . ca de asta au fost facute

Ai dreptate

Atunci ar trebuii sa scoatem harta arena.

Harta Arena a fost facuta de Webzen pentru teste ( respawn unde mori ) :D

Posted

si asa dragos , scoate arena si baga ne spoturi crywolf sau losttower6 , inca 2-3 in fiecare kanturu si asta e . nu i vom simti lipsa . dar sa mearga tot...pentru aia mici ar fi bine sa mearga si skillurile de cs...ca sm mic nu face nimic fara es , da si el cu mana glaive...

Posted

si asa dragos , scoate arena si baga ne spoturi crywolf sau losttower6 , inca 2-3 in fiecare kanturu si asta e . nu i vom simti lipsa . dar sa mearga tot...pentru aia mici ar fi bine sa mearga si skillurile de cs...ca sm mic nu face nimic fara es , da si el cu mana glaive...

mai bine puneam de la inceput 20 de spoturi mai putin pe celalelte harti

ca sa am unde sa bag acum dupa ce scot arena :P

Posted

hai ma ca facem loc , intai facem restructurari , dam afara din merchants , dupaia bagam usor usor cate 1 spot -2 pe unde gasim coordonate libere...(si dungeon 2 mai este loc ) . chiar vrei sa ti dau coordonate la fiecare loc unde ar merge pus spot ?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...