Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

cicic

Buguri Arena

Recommended Posts

Posted

Salut am si eu o mare problema ... mi sa blokat caracterul :comp2: exact in arena la ultimul spot si daca intru pe caracter mi se blokeaza si imi iasa din client daca ati putea sa rezzzolvati acest bug miar fii de mare ajutor :| sau macar sami teleportati caracterul AlexandraC in lorencia va rog ;)

Posted

Intra pe alt caracter de pe acel cont, stai pe el cateva secunde, apoi intri pe caracterul blocat si te misti foarte repede :) sigur se rezolva din cateva incercari.

Mutat la Aspecte tehnice.

Posted

am si eu o problema.. avand in vedere ca nu pot sa deschid topic nou pt ca nu am alt browser si nici nu am cum sa instalez acum altul o sa postez aici .

de vreo 5-6 zile am niste probleme iau d.c`uri cam dese... am cam facut tot ce scria pe forum dar nu stiu de ce , am vazut ca mia mutla lume ia d.c`uri in ultimu timp e ceva de la serv ? am ati hd 4800 si amd phenon II x2 545 de 3000 , cu toate driverele la zi + direct x 9c si totusi imi iese din joc fara nici`o eroare ... mentionez ca am si formatat calc in urma sa imi apara chestia asta din cauza la niste virusi . Inainte mergea perfect dar acum nu . Cam ce ar fi de facut ? aa si firewall nu am ... ca am vista x 64 si l`am dezactivat . Net am la rds merge f bine net :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...