Random Hero Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 Lorena avea 16 ani. Era eleva in clasa a X-a. O fata indragita de colegii de liceu, dar care ascundea o iubire neimpartasita. S-ar fi indragostit acum aproape un an de unul dintre profesorii ei, insa doar cateva prietene de suflet ii stiau secretul.Parintii povestesc ca au banuit ca intre fata lor si un dascal e o relatie nelalocul ei. Isi amintesc ca fiica lor le-a zis ca au iesit impreuna in oras. Adolescenta le spunea insa ca n-au de ce sa-si faca griji, pentru ca nu voia decat sa-l ajute sa nu mai bea. Pe el l-au cunoscut doar de Craciun, cand le-ar fi batut la usa. A lasat un brad, cadou pentru Lorena, apoi, politicos, ar fi plecat.Sambata, Lorena a disparut. Mama si tatal au cautat-o pretutindeni. Cateva ore mai tarziu, au gasit-o spanzurata. Innebuniti de durere, i-au scotocit prin lucruri. I-au descoperit jurnalul intim si, printre randuri, au aflat o poveste de necrezut."Acel profesor imi ameninta fata", sustine acum tatal.Langa trupul copilei au gasit si cateva randuri adunate intr-un bilet care adanceste si mai tare toata povestea. "Din cauza lui am facut asta. El va da explicatiile", au fost ultimele cuvinte scrise de Lorena pe un petec de hartie.Ingroziti, oamenii le-au povestit politistilor totul, iar acestia au inceput deja o ancheta si il audiaza pe barbat. Ar putea fi acuzat pentru relatii cu minori, spun ei.Colegii dascalului verifica si ei situatia. In cazul in care povestea se va adeveri si se vor aduna probe, profesorul ar putea fi dat afara din invatamant.sursa: stirileprotv______________________Din dragoste, bre... Link to comment
Dropkillerz Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 Alta fata care nu stie ce vrea de la viata ei,pacat ca n-au avut grija parintii ei de ea. :( Link to comment
Stef Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 Copil cu problemele psihice, pacat ca ii strica viata profesorului fara nicio vina probabil :( Link to comment
Dropkillerz Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 Copil cu problemele psihice, pacat ca ii strica viata profesorului fara nicio vina probabil :(Daca trece prin perioada aia a varstei mai delicata,inseamna ca are probleme ?E vina dobitocului daca chiar au avut o relatie impreuna si a parintilor ei pentru daca banuia ca se intampla ceva,trebuiau sa ia masuri. Link to comment
0ana Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 Eu nu inteleg relatiile astea elev-profesor.Ok...inimii nu`i comanzi. Dar daca tot il iubesti, stai in banca ta. Mai ales cand esti minor si stii ca poti sa distrugi viata persoanei "iubite" prin faptele tale.R.I.P. oricum...@Loyd toti am trecut prin perioada aia si uite ca nu ne`am sinucis. Cum sa te sinucizi din dragoste? :blink: Si nu numai din dragoste...De ce sa te sinucizi?Altii sunt handicapati, fara maini, fara picioare si lupta pentru viata lor, iar o pustoaica, care nu stie pe ce lume traieste se sinucide.Ok e si vina parintilor. Poate nu au stiut sa poarte o conversatie cu ea.Dar poate nici ea nu a stiut sa ceara ajutorul, poate nu avea prieteni. O prietena cu siguranta i`ar fi spus ca nu trebuie sa recurga la un asemenea lucru.Imi pare rau de oamenii care se sinucid, dar mai rau imi pare de cei care sunt handicapati si incearca sa supravietuiasca. Link to comment
Stef Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 Daca trece prin perioada aia a varstei mai delicata,inseamna ca are probleme ?E vina dobitocului daca chiar au avut o relatie impreuna si a parintilor ei pentru daca banuia ca se intampla ceva,trebuiau sa ia masuri.O'rly? pai cred ca trebuie sa ai probleme psihice sa iti iei viata din cauza asta.alti isi pierd parinti de la o varsta frageda, raman fara locuinta, se imbolnavesc de cancer, sida etc. si nu fac acest lucru #-o . Link to comment
Anonim4 Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 Am auzit de una care s-a sinucis ca nu stiu ce note luase. Fac un apel la toti sinucigasii sa isi faca drq carnet de donator organe. Inainte sa va omoarati sa dati un telefon ca sa poata lua organele cat sunt calde. mersi. Link to comment
Dropkillerz Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 O'rly? pai cred ca trebuie sa ai probleme psihice sa iti iei viata din cauza asta.alti isi pierd parinti de la o varsta frageda, raman fara locuinta, se imbolnavesc de cancer, sida etc. si nu fac acest lucru #-o .Da,li se intampla toate fix in acelasi timp,te-ai uitat macar sa vezi un sondaj ceva cu gandurile acelora care au trecut printr-o perioada mai grea a vietii ?Multi nu reusesc sa treaca peste un moment greu din viata fara ajutor.@oana,ai fi surprinsa cati ar vrea sa se sinucida din persoanele enumerate de tine.Cum am zis mai sus,unii trec mai greu peste perioada asta a vietii si aici nu ma refer doar la prima dragoste ci la momentele grele din viata.Daca nu ai pe cineva apropiat care sa-ti spuna ca va fi bine,pe cineva apropiat care sa-ti dea sfaturi,e si mai greu. Link to comment
0ana Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 Da,li se intampla toate fix in acelasi timp,te-ai uitat macar sa vezi un sondaj ceva cu gandurile acelora care au trecut printr-o perioada mai grea a vietii ? Multi nu reusesc sa treaca peste un moment greu din viata fara ajutor. @oana,ai fi surprinsa cati ar vrea sa se sinucida din persoanele enumerate de tine. Cum am zis mai sus,unii trec mai greu peste perioada asta a vietii si aici nu ma refer doar la prima dragoste ci la momentele grele din viata. Daca nu ai pe cineva apropiat care sa-ti spuna ca va fi bine,pe cineva apropiat care sa-ti dea sfaturi,e si mai greu. Loyd multi am trecut prin perioade grele. Si eu am trecut prin foarte multe, poate si pe mine m`a batut gandul sa recurg la acest gest, dar neuronul meu mi`a spus "Merita sa faci asta?". Si am spus "Nu". Trebuie sa inveti in viata sa treci peste greutati. Stii vorba aia...viata de f*te pe toti. Cat despre sondaj...poate asta ar trebui sa`i puna pe ganduri pe parinti. Daca`si vad copiii emo...sa`i duca la psiholog. Poate asa mai scade procentul. Orice mi`ai spune nu sunt de acord cu recurgerea la asemenea gesturi. @Anonim =)) Link to comment
TwentySix Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 cea mai idioata decizie sa te omori din dragoste :( Link to comment
Anonim1 Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 cea mai idioata decizie sa te omori din dragoste :(Corect. Mai bine te omori din plictiseala.Ploua infernal si noi ne sinucideam din mansarde. Prin golul ferestrei oval saream si ne iubeam in timp ce cadeam peste Marte. Marte e vanzatoru de ziare cu 2 clase care are taraba sub mansarda respectiva. Link to comment
the_first Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 eu tot nu inteleg cum reusesc sa-si pregateasca streangu...si sa nu se gandeasca putin la consecinte...cred ca rezolva ceva...cand de fapt sunt "uitati" la cateva saptamani dupa... Link to comment
NoComment Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 ProTV-ul asta #-o "din dragoste pentru profesorul ei" ... cata prostie ... de parca stie vreun copil de 15 ani ce e aia dragoste In fine ... eu unul sunt satul de sinucigasii astia ... pS: sinucideti-va toti ... din dragoste bre Link to comment
Shtef14 Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 Sincer sa spun copii astia nici macar R.I.P nu merita... pe toti ii vezi cum se omoara zilnic pentru orice lucru marunt... parinti id**ti... Link to comment
MiTzA- Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 Ce urat din partea ei :( .... Si eu cred ca o sa ma sinucid din dragoste pentru profa de info [ buna rau, da' cam prostuta :-s ] RIP Link to comment
TzaCaNeL Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 ProTV-ul asta #-o "din dragoste pentru profesorul ei" ... cata prostie ... de parca stie vreun copil de 15 ani ce e aia dragoste In fine ... eu unul sunt satul de sinucigasii astia ... pS: sinucideti-va toti ... din dragoste bre ProTv-ul mereu a avut titluri aiurea. Dumnezeu sa o ierte, din dragoste bre. Ce urat din partea ei :( .... Si eu cred ca o sa ma sinucid din dragoste pentru profa de info [ buna rau, da' cam prostuta :-s ] RIP Si eu pentru profa de bio. Link to comment
monshael Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 Am auzit de una care s-a sinucis ca nu stiu ce note luase. Fac un apel la toti sinucigasii sa isi faca drq carnet de donator organe. Inainte sa va omoarati sa dati un telefon ca sa poata lua organele cat sunt calde. mersi.+1, cum se spune..Ce urat din partea ei :( .... Si eu cred ca o sa ma sinucid din dragoste pentru profa de info [ buna rau, da' cam prostuta :-s ] RIPpomana?sinuciderea din dragoste...in unele cazuri extraordinare/scoase din filme este de inteles, dar acesta nu este unul dintre acele cazuri...ce prostie! Link to comment
Dropkillerz Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 Loyd multi am trecut prin perioade grele. Si eu am trecut prin foarte multe, poate si pe mine m`a batut gandul sa recurg la acest gest, dar neuronul meu mi`a spus "Merita sa faci asta?". Si am spus "Nu". Trebuie sa inveti in viata sa treci peste greutati. Stii vorba aia...viata de f*te pe toti. Cat despre sondaj...poate asta ar trebui sa`i puna pe ganduri pe parinti. Daca`si vad copiii emo...sa`i duca la psiholog. Poate asa mai scade procentul. Orice mi`ai spune nu sunt de acord cu recurgerea la asemenea gesturi. @Anonim =)) Ai dreptate,dar nu toti suntem la fel,nu toti suntem atat de puternici sa trecem peste unele greutati din viata. Tie sau altuia i se pare o prostie,dar gandeste-te ce pentru o secunda ce a fost in sufletul acelei fete. :) Am avut un caz de genul asta in familie vara asta si stiu ceea ce spun. :) Link to comment
Guest smiley_real92 Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 As vrea sa'i vad fata lu ala ..la profesor ma refer,dupa ce a aflat ce a facut nebuna aia ,ma in ziua d azi fiecare face c vrea,te indragostesti d cn stie c bosorog e pur si simplu doar treaba ta...pacat de fata...Dumnezeu sa o ierte! Link to comment
Az. Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 Inteleg sa fii indragostit de o persoana care nu simte acelasi lucru pt tine,din pacate toti am fost acolo.Si da am facut lucruri stupide din cauza asta care nu o sa ma apuc sa le enumar pe forum,dar sa ma sinucid?Nu o sa fac asta nici odata in mare parte din doua motive:-Tin prea mult la mine-Nu cred ca exista un loc mai bun dupa,plus daca era fata crestina si chiar exista iad nu cred ca o sa ii placa alternativa. Link to comment
octavian_tavi_3 Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 Pentru cele mai naspa stiri vizitati protv.roOnToppic: Sinuciderea din dragoste nu ar trebui sa existe pt ca dragostea nu exista cu adevarat. Cine stie ce s-a intamplat cu adevarat? Link to comment
Mayhem Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 De unde stiti sigur ca profesoru e cel vinovat ? Daca fata a mintit in legatura cu jurnalul acela si a scris acea poveste doar pentru ai face rau omului ? Incercati sa vedeti problema si din alt unghi...ps: parintii nostri intotdeauna spun chestii sfinte despre noi , dar in mare parte se inseala... Link to comment