Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Venom07

LVL si Summon arena

Recommended Posts

Guest Tsu^_^pui
Posted

din pacate acum dl-ul si mg-ul intra, indiferent de harta, la acelasi lvl cu celalalte caractere muritoare de rand -_-

Pt arena, lvlu este 300

Posted

din pacate acum dl-ul si mg-ul intra, indiferent de harta, la acelasi lvl cu celalalte caractere muritoare de rand -_-

Pt arena, lvlu este 300

:> e de ajuns ca aveti 7 puncte -_- fara batai de cap cu questuri etc...

Guest smiley_real92
Posted

la cum creste dl'ul...oricum e bun si asa :) bn ca nu e mai mare..

Posted

Si faza cu summon in arena?cam merge sub 300,cel putin la MG

Ia incearca sa dai un summon in arena,la un mg de 290+,vezi merge?

in arena din cate stiu nu merge sa dai summon la nici un character...am incercat pe s1 BETA...poate sa schimbat pe s2 ..incearca sa dai summon si la alte charuri

Posted

Pt arena, lvlu este 300

Mai verifica odata la ce level intrii in Kalimele 1-6 ;)

Posted

Mai verifica odata la ce level intrii in Kalimele 1-6 ;)

modificati si lvl de intrare pt kalime si datine si cate 5 pct pe lvl sa nu mai aveti ce sa ziceti despre mg si dl

Posted

Merge Summon in arena?

sau s-a schimbat entry lvl la mg?

summon numai merge deloc in arena, mergea pe s1 beta dar acum nu mai merge

Posted

summon numai merge deloc in arena, mergea pe s1 beta dar acum nu mai merge

Parca merge summon daca ai lvl si esti tot in arena :D asa am inteles ..

Posted

:> e de ajuns ca aveti 7 puncte -_- fara batai de cap cu questuri etc...

si cine are de pus 32767 de puncte la command? Bkul, elful, smul?

Cine creste cu lanturile? Smul care are es? Fiecare caracter a fost gandit intrun anumit fel, mi se pare o mare prostie sa te apuci sa le modifici

@obi.. great, pot sa intru in k5,6,7 mai devreme -_- Parca mai mult mi-ar fi placut sa intru la lvl 200 in arena -_-

Posted

majoritatea care nu au mg/dl nu se sinchisesc sa voteze pentru reducerea oricarui avantaj adus de aceasta rasa , pastrand insa avantajele sm/bk/elf . MG are 7 puncte pe lvl , dar la bataie il intinde oricine iar buff propriu nu are . Dl are 7 puncte pe lvl , summon(facut pentru alte caractere nu pentru el si care nu functioneaza oriunde) si un buff care functioneaza eficient doar la energy si command(la care trebuie sa bagi puncte fiind al 5 lea stat) mare . Sa nu mai punem ca are un defense foarte mic si nu rezista fara un agility mare .

In legatura cu questurile ... nu te obliga nimeni sa le faci... le faci pentru ca iti aduc alte avantaje gen vraji , iteme , combo .

Cei ce au facut jocu asta MU s-au gandit ei cum ar trebui sa fie fiecare , pe linkmania imi place ca pk este echilibrat , esti mai mare bati , dar cred ca ar trebui ca sa functioneze fiecare caracter la capacitate maxima.

Posted

pai chiar sunt dezavantajati ...intra pe alt server respectabil sa vezi ca merge summon , se intra la 200 in arena , pe unele locuri chiar merg skillurile de cs si pe celelalte harti (foarte folositor) . dar ce sa i spui unuia care nu stie decat de bichei ... (a.k.a fac eu full si bat pe oricare comenteaza)

Posted

pai chiar sunt dezavantajati ...intra pe alt server respectabil sa vezi ca merge summon , se intra la 200 in arena , pe unele locuri chiar merg skillurile de cs si pe celelalte harti (foarte folositor) . dar ce sa i spui unuia care nu stie decat de bichei ... (a.k.a fac eu full si bat pe oricare comenteaza)

Ai vrea tu. Daca face functionabil GMO shop, cu anumite lucruri bk-ul e invincibil.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...