Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

The Devil

server off ?

Recommended Posts

Guest Liviu_Yo
Posted

Ija daka se zicea ca revine in 1-2 min dc dureaza atat??

cand mai opriti serveru anuntati dinainte sa stim si noi spune-ti dc ne luati asa prind surprindere:|

Posted

"GATA sa ars hdd se da rr bd pariu fac k asta e raspunsus":))))) tocmai ce miai dat si mie aripile de sm =))) mie mi`ar placea un rr db :X hai cu 97 din nou =))))

Posted

de la 1-2 min so facut 15 min :-w :sef:

e problema mare pe srv2 ...cred ca muta caracterele si ce mai are de facut pe acolo ... Asta e asteptam :beer:

Posted

Ija daka se zicea ca revine in 1-2 min dc dureaza atat??

cand mai opriti serveru anuntati dinainte sa stim si noi spune-ti dc ne luati asa prind surprindere:|

saracu la prins nepregatit:)))

Posted

Se poate? :dontknow:

Da, chiar am ramas fara set ca am stat pana la server shutdown. Partea ciudata e ca mi-au ramas aripile si shield-ul. Ghinionul vostru daca sunteti afk si nu dati quit cand va apare mesajul pe global. Puteti sa patiti ca mine. >.<

Posted

serv on caut holder arena pm me :))

Posted

e clar... serv e distrus :)) trb alt hard =)))

In primele min din topicu asta ija raspunde imd bunny la fel si acu ce faceti va faceti mici ca vdragosh nu va da amanunte atunci d c ati vorbit degeaba prima data? ptr ca sa vb si voi ..

e clar... serv e distrus :)) trb alt hard =)))

In primele min din topicu asta ija raspunde imd bunny la fel si acu ce faceti va faceti mici ca vdragosh nu va da amanunte atunci d c ati vorbit degeaba prima data? ptr ca sa vb si voi ..

Posted

Ce sa ii faci:)) pica srv inainte de cs..nu e jack cu compania..vine problema cu sv2 ....se rezolva dupa cs...si honey ramane cu castelu o sapt in plus fara sa apere..foarte corect

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...