Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Tsu^_^pui

Marele linkmania

Recommended Posts

Guest Tsu^_^pui
Posted

Pe alte svre cand se intampla asa ceva la cs se reprograma, aici de ce nu se poate? Cu signurile bagate ce facem? Cum a cazut el, saracu svr, tocmai cu un minut inainte sa inceapa cs-ul?

Guest WarlockTM
Posted

Dati pe Acasa Tv.............Povestiri adevarate...... :)

Posted

Pe alte svre cand se intampla asa ceva la cs se reprograma, aici de ce nu se poate? Cu signurile bagate ce facem? Cum a cazut el, saracu svr, tocmai cu un minut inainte sa inceapa cs-ul?

Ho deh, inca nu se stie daca se reprogrameaza sau nu. :D Ce sari cu paru' ? Stai sa vina dragosh, va anunta el, cel mai bine.

Posted

bunny intra si tu pe gm si da-mi dc la char WarStyle ca am plecat in graba de acasa si l-am uitat conectat ... mc frumos

Guest Tsu^_^pui
Posted

Pai un admin a scris pe global, altfel nu as fi postat :) Dar e nasol, astepti 1 sapt pt cs si cu 1 min nainte sa inceapa, sa pice si apoi sa intre adminul x si sa-ti zica ca abia peste 1 sapt se joaca,cam greu sa nu te enervezi.

Posted

E las ca se va rezolva , se poate reprograma pe maine seara , Vdragosh e meserias , si face el sa fie bine, stie el mai bine nu cred ca intamplarea asta favorizeaza pe cineva.... e un Bad Happend

Posted

bunny intra si tu pe gm si da-mi dc la char WarStyle ca am plecat in graba de acasa si l-am uitat conectat ... mc frumos

Done, btw, daca trageai iti dadeam contor. Asa ca nu va riscati prea tare sa cereti d/c-uri daca cumva si dati din maini.

E pacat ca s-a intamplat fix acum, vedem ce decide dragosh.

Posted

Stim toti ca esti foarte documentat in privinta la alte servere dar cum ti-ai facut obiceiul tau de a posta aici din lipsa de ocupatie in timpul liber nu-i o noutate.

Guest Tsu^_^pui
Posted

Esti complet paralel jack, am postat aici bazandu-ma pe ce a scris un admin pe global imediat dupa ce a cazut svr 2 ;;)

Cat despre activitatea mea pe alte svre, nu te intereseaza. Am facut referire la alt svr, mai slab cotat, ca sa subliniez un lucru: acolo se putea, aici nu.. oare de ce?

P.S. plangi pentru contor la alta masa -_-

Posted

Pai in guild apare ca sunt pe srv2 .. cand intru pe cont si ma loghez pe char ... nu intra :(

Daca a picat srv pe S2 acolo ramai pana se da rr la srv.

Am patit si yo odata dar pe s1

Guest _Freya_
Posted

Buna seara all. Mie una nu-mi mere cu comanda pe care ai spus-o mai devreme in joc.Si am incercat nu o data sau de 2 ori... Caracterul meu , _Freya_, e incontinuare suspendat in aer. Sub nici o forma nu il pot accesa, ba mai mult, jocul se blocheaza cand vreau sa intru pe caracterul asta.

:)

Are vreo importanta daca am caracterul principal al doilea in ordinea celor create pe contul meu?

Astept raspuns.

Merci anticipat. :tiphat:

Posted

De ce nu stai pe serverele respective ? Vii aici si dai lectii de mentenanta sau ce ....a fost o defectiune tehnica ...ai pierdut ceva bani ,iteme sau doar onoarea ti-a fost ""atinsa""!

Cee ce ai patit tu am patit si noi dar nu am sarit de cur in sus...sa poate ..""mirosi"" o manarie facuta de HONEY cumva.....ca unii ati devenit deja paranoici...daca se intampla ceva naspa e vina ""HONEY/HH""!

Posted

Buna seara all. Mie una nu-mi mere cu comanda pe care ai spus-o mai devreme in joc.Si am incercat nu o data sau de 2 ori... Caracterul meu , _Freya_, e incontinuare suspendat in aer. Sub nici o forma nu il pot accesa, ba mai mult, jocul se blocheaza cand vreau sa intru pe caracterul asta.

:)

Are vreo importanta daca am caracterul principal al doilea in ordinea celor create pe contul meu?

Astept raspuns.

Merci anticipat. :tiphat:

aceeasi problema... Nu merge cu /1/move lorencia etc...

Trebuie sa`mi dea un admin move :( char ghiGhi

Posted

De ce nu stai pe serverele respective ? Vii aici si dai lectii de mentenanta sau ce ....a fost o defectiune tehnica ...ai pierdut ceva bani ,iteme sau doar onoarea ti-a fost ""atinsa""!

Cee ce ai patit tu am patit si noi dar nu am sarit de cur in sus...sa poate ..""mirosi"" o manarie facuta de HONEY cumva.....ca unii ati devenit deja paranoici...daca se intampla ceva naspa e vina ""HONEY/HH""!

sau un flood in server 2 :-"

Guest Tsu^_^pui
Posted

e ce nu stai pe serverele respective ? Vii aici si dai lectii de mentenanta sau ce ....a fost o defectiune tehnica ...ai pierdut ceva bani ,iteme sau doar onoarea ti-a fost ""atinsa""!

Am zis eu ca e in spatele actiunii honey? Voi astia din honey, cred ca voi sunteti paranoia, nu sunteti buricul pamantului, relaxati-va."Onoare"? Tu esti intreg la minte? De unde le scoti? Ai imaginatie omule, vezi, fa o compunere intitulata "iarna" si lasa-ma.

Eu tot ce am spus e ca nu inteleg de c nu se poate reprograma de exemplu... maine. Faptul ca am dat exemplu alt svr, va deranjeaza?

P.S. poate voi nu ati sarit in sus pt ca voi, in urma acestei probleme ramaneti cu castelul iar noi am pierdut o saptamana ;)

Posted

O fii....No fii...da totushi...Nu vii se pare aiurea?

E totu' Ok...si fix cand sa inceapa Cs'u se blocheaza...

Tyrexu' de ce tot zbiara k nu e de acord sa se reprogrameze?

Guest _Freya_
Posted

Gata, eu am reusit.

ghiGhi daca nu ai reusit uite pasii pe care i-am urmat eu:

1.pe orice alt caracter al contului tau scrie : /1#/move tarkan

2.apoi dai sw pw caracteru blocat in cs

3.rapid apesi alt+1

4.apoi iar sw.

Mie mi-a mers, poate iti merge si tie.

Multa bafta!

Posted

Gata, eu am reusit.

3.rapid apesi alt+1

4.apoi iar sw.

Multa bafta!

UAU! BRAVO! Cum ti-ai dat seama?

E asa greu sa CITITI TOPICUL ALA PINNED? :banghead: Chiar scrie tot ce aveti nevoie daca patiti ceva.

Guest _Freya_
Posted

UAU! BRAVO! Cum ti-ai dat seama?

E asa greu sa CITITI TOPICUL ALA PINNED? :banghead: Chiar scrie tot ce aveti nevoie daca patiti ceva.

Chiar tre sa fii ironic/a? Am raspuns pentru ghiGhi, care a specificat k nu i-a mers, si ca are aceea problema ca si mine. Ca si "colega"de joc, m-am gandit sa ii dau o mana de ajutor, care sper sa ii fi fost de folos.

Ceea ce am scris acolo nu mi-a mers nici mie la inceput, sub nici o forma.Oare sa fi fost o eroare de server?

Sau o problema la unele careactere, de nu la toti a mers din prima. :)

O seara frumoasa sa ai, bunny

Posted

Gata, eu am reusit.

3.rapid apesi alt+1

4.apoi iar sw.

Multa bafta!

ms dar am incercat asta de mai multe ori dar degeaba

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...