Jump to content
[Hook]

Un hamster a ramas fara picioruse, dupa ce a fost bagat la microunde!

Recommended Posts

Guest Wandering
Posted

as vrea ca aia care l-au ars sa arda in iad si sa nu moara niciodata si sa le cada pula si sa le arda curul

Posted

as vrea ca aia care l-au ars sa fie violati de niste negri condamnati la moarte prin spanzurare in inchisoare pentru gayism extrem

cred ca asta vroiai sa spui ;)

Posted

Doamne fereste , altceva nu am ce sa spun despre aia 2 , retardati handicapati , luav'ar dracu' sa va ia , sa muriti in iad :D atat :right:

bietul animalut :crybaby:

Posted

doamne nu ii suport pe astia care chinuie animalele .. ar trebui o lege prin care daca omori un animal sa iei aceeasi pedeapsa ca si cand ai omora un om ... "omor deosebit de grav" :|

Posted

hai ma ca deja dati in lambada ... nici de era un om nu va comportati asa ... da e urat ce au facut

app nu ati omorat niciodata un soricel... ??

omule, sa-ti spun parerea mea... mai rau imi pare dupa un biet animal, care nu are nici o vina decat de o panarama de om.Acesti oameni ( daca ii putem numi asa, daca i-am numi pe ei animale, am jigni animalele) merita acelasi lucru.Torturati,prajiti ca chipsurile, pana se fac crocanti.Sa-i vad pe ei cum isi mananca propriile picioare de durere ar fi o satisfactie pentru mine.Daca cineva mi-ar lovi/omora cainele, l-as bate pana nu mai are aer in plamani si pana nu mai are sange prin vene :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...