Jump to content
[Hook]

Un hamster a ramas fara picioruse, dupa ce a fost bagat la microunde!

Recommended Posts

Posted

daca ti-ar baga si tie animalele intr-un cuptor cu microunde si ar muri , nu ai plange ?

e vorba de compasiune istetule.

As tine si doliu.

NOT

Posted

celor ca tine nu le pasa de animale ;)

Ba da chiar imi pasa dar ce stire e asta ?:| hai sa pun si eu ca i-a murit lu vecina pisica sau ca cainele i-a fost calcat de masina si a trebuit sa ii amputeze picioarele 8-|

Posted

Ba da chiar imi pasa dar ce stire e asta ?:| hai sa pun si eu ca i-a murit lu vecina pisica sau ca cainele i-a fost calcat de masina si a trebuit sa ii amputeze picioarele 8-|

Dar ce stiri sa se posteze ma ?

Paris Hilton s-a maritat ?

Paris Hilton s-a f*tut ?

Paris Hilton a fost in mall cu ma-sa ?

Mircea Badea n-are ce face acasa ?

Astea sunt stiri de rahat din punctul meu de vedere.

Posted

marius camionagiul si asta e o stire fooooooooooarte interesanta..

bine ca stim sa aparam "animalusele bietele de ele", stim sa le dau de mancare, sa le imbracam si alte rahaturi, si chiar sa le tratam mai multe decat unii oameni care chiar au nevoie de ajutor.. si voi ziceti de "cruzime" auzi :))

Guest andybtv
Posted

Hamster la microunde =))

Ce este de ras in asta??saracul hamster prin cate chinuri a trecut nici nu vreau sa ma gandesc...Daca asta crezi tu ca este de ras...

bine ia facut

Si ce i-a facut bine?? Ca l-a lasat fara picioare,ca a distrus o fiinta nevinovata??

Eu le-as arde picioarele sa vada prin ce chinuri a trecut saracutul hamster.Niste idioti.

Posted

Dar ce stiri sa se posteze ma ?

Paris Hilton s-a maritat ?

Paris Hilton s-a f*tut ?

Paris Hilton a fost in mall cu ma-sa ?

Mircea Badea n-are ce face acasa ?

Astea sunt stiri de rahat din punctul meu de vedere.

Nu, dar nici stiri de genu asta

Posted

SilenR : Nu e o stire foarte interesanta, dar ce vina avea hamsterul ala ?

Si alti oameni care n-au ce manca etc etc ? Si au nevoie de ajutor ? Aia sunt ceva rude cu ciorile de pe la noi, sau chiar ele insusi, la care le e lene sa puna mana sa munceasca. Last post here, n-am cu cine.

Posted

Si alti oameni care n-au ce manca etc etc ? Si au nevoie de ajutor ? Aia sunt ceva rude cu ciorile de pe la noi, sau chiar ele insusi, la care le e lene sa puna mana sa munceasca. Last post here, n-am cu cine.

taranii nostri, si cioroii africa, de care vorbesti tu, care au majoritatea drepturile doar pe hartie sunt totusi oameni. cred ca suntem mai mult oameni cu "bietele potai" mancare-a dihorii sa le manance decat cu proprii semeni.

Posted

macar daca ii dadea decat sa bea nu era panica dar sa il bage si la microunde mai bine il punea direct in oala cu ciorba ..si eu am turnat vodca pe gat unui peste ...eram mai mic aveam vreo 10 -12 ani dar astia oameni in toata firea la 20 de ani ...

Posted

In alte tari oamenii mor arsi de vii si voi plangeti dupa un amarat de hamster

/patetic

al dracu' soarece , cum zici tu altii mor arsi de vii si nimanui nu-i pasa , dar la un soarece sar toti..

Posted

CUM SA PUI O STIRE GEN: "Un hamster a ramas fara picioruse, dupa ce a fost bagat la microunde!", daca chiar vrei sa faci +1 posteaza draq in alta parte da nu mai pune "stiri" de genu pentru ca mie, mi se cam rupe de stirea ta.

Guest LoLz0o0r
Posted

Oamenii astia nu mai gandesc deloc lor le-ar place daca cineva le-ar face asa?

Posted

mai mult imi pasa de catelu meu , decat de un cocalar sau vreun imputit calcat/zdrobit/masacrat/facut bucati/mancat de viu/ars de viu/impuscat/injunghiat/castrat/omorat cu tot cu familie/inecat/sinucigas/eutanasiat/ciopartit, is mai atasat de catel xD

aniway aia erau 2 tipi plictisiti .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...