L3x@ Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Pai, de ce sa se micsoreze numarul celorlalti mobi? Am facut referire doar la recompensa sau recompensa e in functie de numarul de mobi :-? ?
ghiGhi89 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 super idee !!! Nota zece !!! Si eu astept sa fie full BC/DS ... :beer: Si faza cu bok`uri si ce a spus dragosh ca este in teste .. Abia astept sa fie oficial
Juaaa Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Pai, de ce sa se micsoreze numarul celorlalti mobi? Am facut referire doar la recompensa sau recompensa e in functie de numarul de mobi :-? ?Sa se micsoreze numarul de mobi sau spoturile.. nu prea suna bine :naughty:
HunterH Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Ar trebui sa facem sacrifici nu va ganditi doar la xp :|
Guest LuckyBoy Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Parerea mea, ar fi deajuns sa fie dropul mai mare la bless/soul/jol si sa faci BC-ul complet, nu sa fie inchis imediat de alt player care intra doar sa ia rewardul. Eu as intra mai des in BC pentru jwl. Eventual sa nu mai fie dropul asa mare la jwl din Box of Heaven si atunci s-ar popula BC/DS. :)
mau Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 sau bagat goldeni in ds :yum:de bagat s`au bagat, acu mai tre sa ai si bulan sa nu fie unu mai mare k tn in DS :bananadance2:
Fane_Satar Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 naspa... pk merge in ds ? peste tot unde am jucat mergea...daca merge e clar , daca nu merge tot e clar...cel mai mare ia tot..
Konvict Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 o alta sugestie:daca tot ati bagat goldeni in ds..dc nu ii puneti asha: in ds1 ala care da bok+5 in d2 ala de +4 si tot asha ca altfel o sa aiba toata lumea iteme bune si nu o sa mai faca nimeni invazii.