Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

L3x@

Blood Castle / Devil Square

Recommended Posts

Posted

Problema xp-ului a fost rezolvata. O mica sugestie: in loc de chaos (sau ce pica) sa pice iteme noi sau ancients.

Nu, nu sugerez sa se umple server-ul de iteme noi si ancients ci sa se puna un drop destul de slab, adica sa faci destule bc-uri/ds-uri, sa muncesti pentru ca sa capeti un item de la angel / mobii din ds.

E pacat ca 2 event-uri care erau full altadata sa fie aproape total abandonate acum. Plus ca (,) competitia pe server ar creste, ar creste activitatea si n-ar mai lancezi la xp. Ar mai creste (de fapt ar reveni) trade-ul cu bc-uri sau ds-uri.

Sper ca se poate o astfel de modificare si ca exista si dorinta de aplicare.

Posted

Lexa pe zi ce trece esti mai uimitoare :wub:

PENTRU !

Ar fi un + adus la server,si in plus daca ne gandim nu orcine poate avea iteme antice sa mearga cu un scop sa astepte sa pice doar anumite persoane cum ar fi Alianta Honey (momentan) si caractere mari care merg in CC! Si precum spune lexa este pacat ca 2 eventuri sa fie irosite aiurea momentan bc/ds il folosim pentru lvl si cat dupa rr :) la lvl mic la lvl mare deja suntem altundeva ^_^.

Posted

+1 si de la mine nu ar striga sa vand niste bc si ds :))

plus ca cine stie poate imi mai pica si mie ceva si poate fac si eu odata un trade frumos pe 1black pet ^^

Spor all

Posted

o idee buna

+10

Cu cat mai multa activitate cu atat mai multa distractie :X

La ds ar trebui sa se faca un top care aduna cele mai multe pct iar la sfaritu sapt sa se dea premiu la primi 3 apoi reset la top si tot asa .... am vazut pe un alt svr top pe forum la ds :D

Posted

PRO. Exp in bc/ds e ok acum, dar totusi sunt goale, mai mult ca sigur ca un reward substantial i-ar motiva pe multi sa participe la aceste eeventrui

Posted

trebuie sa se faca mai populare dar nu sa bagam bok/harmony/ancient in ele... in ds mi se pare ca se poate pk iar in bc intra unu ia arma , o duce de la inceput isi ia boku si papa bc pentru cei ce vor sa creasca...

Posted

problema cu BC/DS :

In jocul original au fost inventate :

- pentru ca NU existau spot-uri

- recompensele obtiunute (zen, chaos) + itemele de la multitudinea de mobi erau extraordinare in comparatie cu ce se putea obtine in afara lor.

pe 97d erau populare pentru ca :

- aveau iteme "rare"

- nu erau asa multe spot-uri si aveau putini mobi

ca sa le facem atractive si aici trebuie sa :

- micsoram nr de spoturi si/sau dimensiunile lor

- sa mai punem ceva in ele ca sa ii atraga pe jucatori :

si eu m`am gandit la asta :))

mai bn sa pica :-?

in BC 1 un BOK1

in BC 2 un BOK2

in BC 3 4 5 un bok 3 4 5

in BC 6 un :-? harmony?

in BC 7 un ancient

:>

- idea cu goldeni la BC/DS era deja in lista de "metode antiafk" ... este in teste .

Posted

si eu m`am gandit la asta :))

mai bn sa pica :-?

in BC 1 un BOK1

in BC 2 un BOK2

in BC 3 4 5 un bok 3 4 5

in BC 6 un :-? harmony?

in BC 7 un ancient

:>

bc1...bc6 sant de acord dar la bc 7 sa pice ancient nu prea e indicat

1.prinzi arma si ai si inchis bc (esti curios sa vezi daca a picat ceva "bun")

2.si pe 97d la bc mari nu picau "rare" foarte bune sau chiar deloc

3.cel mai bine la bc 6-7 sa iei chaos si sa ramai cu placerea ca ai fost cel mai bun si ai luat "arma"

Posted

problema cu BC/DS :

In jocul original au fost inventate :

- pentru ca NU existau spot-uri

- recompensele obtiunute (zen, chaos) + itemele de la multitudinea de mobi erau extraordinare in comparatie cu ce se putea obtine in afara lor.

pe 97d erau populare pentru ca :

- aveau iteme "rare"

- nu erau asa multe spot-uri si aveau putini mobi

ca sa le facem atractive si aici trebuie sa :

- micsoram nr de spoturi si/sau dimensiunile lor

- sa mai punem ceva in ele ca sa ii atraga pe jucatori :

- idea cu goldeni la BC/DS era deja in lista de "metode antiafk" ... este in teste .

am mai spus in niste topice aceleasi chestii , ma bucur ca pana la urma a deschis cineva un topic sa se discute despre asta , am jucat pe multe servere si se faceau tradeuri bune cu ds`uri si bc`uri ...

ideea cu spoturile eu zic sa ramana asa ca suntem aprox 500 playeri online zilnic si sunt destui de multi care nu au unde creste si daca te duci pe la orice spot in arena gasesti party de minim 3 oameni. :beer:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...