fanaticaldoll Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Aş dori să dedicăm acest topic aniversărilor şi sărbătorilor comunităţii, în felul ăsta evităm crearea continuă de topics şi totodată vom avea o arhivă simpatică, generoasă şi uşor de găsit a sărbătoriţilor de pe aici :)sper să nu evitaţi topicul şi să vă obişnuiţi să scrieţi aici, primele tentative nereuşite le vom "lipi" noi dar pe viitor am pretenţii :)până una alta....La mulţi ani (preventiv) din partea mea!!
Dropkillerz Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 gay topic,mi se pare aiurea,ca iese un mare ghiveci calugaresc
fanaticaldoll Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 ghiveci călugăresc iese oriunde şi asta pentru că aşa alegeţi voi să iasă, nu pentru că e imposibil să avem un comportament ordonat pe un forum.operaţionalizează-mi conceptul de "gay topic" că eu nu ştiu la ce te-ai referit :)
L3x@ Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Ce ghiveci ? In ziua cu pricina, Xulescu spune "La multi ani lui Tache, Iache si Cadar!" urmat de altii care vor da reply. Daca ai minte, te uiti la ultimele reply-uri, nu la cele de acum 3 saptamani.
marius_truckerfan Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Sustin ideea lui Loyd, aici o sa apara fiecare sarbatorit (pana acum e ok), dar cand se apuca o gramada de useri sa scrie La multi ani, sa vezi harcea parcea prin topicul asta. La multi ani k1dOr!
Raul Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Imi place sa cred ca totusi lumea e mult mai desteapta decat un copil de 5 ani, si pot intelege singuri.
Dropkillerz Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 ghiveci călugăresc iese oriunde şi asta pentru că aşa alegeţi voi să iasă, nu pentru că e imposibil să avem un comportament ordonat pe un forum.operaţionalizează-mi conceptul de "gay topic" că eu nu ştiu la ce te-ai referit :)La chestia asta te-ai referit aseara?Mai pe scurt,e un topic naspa,ca sa vezi cand ii ziua cuiva,o sa trebuiasca sa stai sa urmaresti topicul asta.E alceva cand vezi "la multi ani costica" sau "ma multi ani marcica" ,poate userul care-si serbeaza ziua n-are la profil data de nastere iar unul dintre useri stie cand e ziua lui.Imi place sa cred ca totusi lumea e mult mai desteapta decat un copil de 5 ani, si pot intelege singuri.Tu vezi oleaca acordurile alea,ca nu suna bine.
fanaticaldoll Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 loyd, cred că e suficient. topicul rămâne şi gata. îl poţi urmări liniştit zilnic dacă nu doreşti să-ţi scape vreun sărbătorit.rolul topicului e altul, poţi să mi te adresezi şi în privat dacă doreşti.
Raul Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Tu vezi oleaca acordurile alea,ca nu suna bine.Bine mai oleaca, daca nu intelegeti si singurei atunci e treaba voastra.
eleodor Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 A mai fost o discutie despre un astfel de topic parca si nu s-a cazut de acord,oricum e aiurea.
SWAt2000 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 La multi ani eleodor, aah ba nu, la multi ani loyd :) . pfff nici ziua lui nu este :( wtf? nu conteaza, la multi ani oricare esti sarbatorit :lol:
Guest celmaislabaN^ Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Ce urat... Era mai bine inainte :( btw, lma oricare ai fi tu sarbatoritule
fanaticaldoll Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 ce simpatici sunteţi ... nu aveţi de gând de nici un fel să acceptaţi schimbarea asta, nu? :)
Dropkillerz Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 ce simpatici sunteţi ... nu aveţi de gând de nici un fel să acceptaţi schimbarea asta, nu? :)Il pun pe Eugen sa faca greva foamei,nu o sa fie placut. :(
fanaticaldoll Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 fie, cine sunt eu să stau împortriva voastră?