Jump to content
eugen88

Mesajul lui Hagi pentru juniorii Academiei: "Fără manele!"

Recommended Posts

Posted

Nu iubesc/urasc tiganii. Imi sunt indiferenti. Recunosc ca ne fac tara din ras, dar nu avem cum sa scapam de ei. Apar ca ciupercile dupa ploaie.

Deportare si exterminare!

Posted

Ti-am mai spus. Maneaua este ascutlate de taranii din Otenia,in special gypsy town Cracraiova! Jucatorii CFRULUI nu s-au tiganit si nu au sarbatorit pe muzica tiganeasca cand au castigat campionatu. Eu zic sa mai iesi din gypsy town si sa treci prin orasele civilizate!

Bai rambo, daca voi la petreceri va urcati pe dulapuri si ascultati linkin park nu inseamna ca asa e si normal.

Pastreaza-ti ideile preconcepute pt tine.

Cat despre Hagi si cele 7 porunci ...

Nu tine ...

Posted

rapanule.. oops, rapture sry, am scris gresit nick-ul tau.. in fine, sa inteleg ca pentru tine e cam asa: rock-ul nu se poate asculta la petreceri pentru ca e prea "handicapata" si te face sa te arunci de pe sifonier, folk e aia de-o canta vacarii de prin america, muzica populara e prea de cacao (..) In concluzie dupa tine e cam asa: pe la petreceri se asculta "HAUS", dar cand se face tarziu si incepem sa ne imbatam, manelele is cele mai potrivite :D Si sa stii ca ai de asemenea idei preconcepute -> oricum domnule "gigolău andărcavăr" muzica de tigani borati n-am sa ascult in viata mea..

Posted

unde vezi ma crs tu cearta? vorbim civilizat, argumentam ceea ce sustinem etc..

ce naspa ca esti mod in sa:mp acum, vroiam sa ma reapuc si aveam nevoie de bani.. acum n-am la cin` sa cer :(

Posted

rapanule.. oops, rapture sry, am scris gresit nick-ul tau.. in fine, sa inteleg ca pentru tine e cam asa: rock-ul nu se poate asculta la petreceri pentru ca e prea "handicapata" si te face sa te arunci de pe sifonier, folk e aia de-o canta vacarii de prin america, muzica populara e prea de cacao (..) In concluzie dupa tine e cam asa: pe la petreceri se asculta "HAUS", dar cand se face tarziu si incepem sa ne imbatam, manelele is cele mai potrivite :D Si sa stii ca ai de asemenea idei preconcepute -> oricum domnule "gigolău andărcavăr" muzica de tigani borati n-am sa ascult in viata mea..

Of of, ce ironic esti astazi ...

Inteligentule de unde ai dedus tu partea aia in care iti dai cu parerea despre gusturile mele in materie de muzica?

Acum ...

Faza cu rockul - am spus-o pt ca in pozele puse de eugen este prezentata o atmosfera mai "tribala" si nu prea-mi vine a crede ca acolo ascultau Richard Clayderman.

Nu am nimic cu nimeni si cu nimic.

Spre deosebire de tine, sunt destul de deschis la minte incat sa accept ca oamenii sunt diferiti. Daca mie nu-mi place, asta nu inseamana ca asa e si bine.

Si, ca tot veni vorba ...

Multi dintre voi uitati ca muzica a aparut ca o nevoie a oamenilor de se binedispune. Ce conteaza daca e rock, punk, house sau trance. Daca eu ma simt bine ascultand si dansand un gen muzical, chiar nu ma intereseaza de restul lumii. Eu nu inteleg de unde atata frustrare din partea celor care fac din acest subiect un adevarat circ ...

unde vezi ma crs tu cearta? vorbim civilizat, argumentam ceea ce sustinem etc..

ce naspa ca esti mod in sa:mp acum, vroiam sa ma reapuc si aveam nevoie de bani.. acum n-am la cin` sa cer :(

Eu nu prea vad argumentele ...

Posted

Degeaba eugene, n`ai dreptate. Unde is mai mult de 10 oameni la un loc, pusi pe distractie si nu fac parte toti din acelasi grup, sa aiba toti aceleasi orientari spre un anumit gen de muzica, intr`un final se ajunge la a asculta manele :)

Asta e adevaru, pur, crud si pe care`l urasc :| De aia nu`mi place sa merg la chef`uri/majorate/nunti/botezuri etc. Prefer sa merg in club. Fiind mai multe cluburi, eu aleg ce muzica vreau sa ascult, pe ce fel de muzica am chef sa ma distrez.

Am fost la un chef de rev la o cabana, unde nu stiam decat 2 persoane din vreo 15 ... si toata noaptea au mers manelele :| La ora 00:15 eram afara, cu muzica data la maxim in masina si dansam afara cu un tovarash :))

p.s. : Oana, nush de ce ai zis "cand lumea are chef sa se distreze, sa DANSEZE, asculta manele". Sincer, pe manea mi se pare CEL MAI SEC DANS.

Posted

Degeaba eugene, n`ai dreptate. Unde is mai mult de 10 oameni la un loc, pusi pe distractie si nu fac parte toti din acelasi grup, sa aiba toti aceleasi orientari spre un anumit gen de muzica, intr`un final se ajunge la a asculta manele :)

Asta e adevaru, pur, crud si pe care`l urasc :| De aia nu`mi place sa merg la chef`uri/majorate/nunti/botezuri etc. Prefer sa merg in club. Fiind mai multe cluburi, eu aleg ce muzica vreau sa ascult, pe ce fel de muzica am chef sa ma distrez.

Am fost la un chef de rev la o cabana, unde nu stiam decat 2 persoane din vreo 15 ... si toata noaptea au mers manelele :| La ora 00:15 eram afara, cu muzica data la maxim in masina si dansam afara cu un tovarash :))

p.s. : Oana, nush de ce ai zis "cand lumea are chef sa se distreze, sa DANSEZE, asculta manele". Sincer, pe manea mi se pare CEL MAI SEC DANS.

Am avut si eu momentele mele de "glorie" cand ascultam si dansam pe manele. Nu mi se pare deloc sec. Iti misti cam toti muschii daca ma gandesc bine =)).

Radu sunt oameni si oameni. Oamenii trecuti de 35 de ani nu asculta house, hip-hop si ce mai ascultam noi. Prefera o manea sau muzica populara (bleah).

Pe ce muzica vrei sa se distreze tineretul la un chef? Nu`mi spune ca inca mai crezi in chefuri fara manele. La inceput asculti muzica, comerciala, apoi se trece pe manele...

Trebuie sa recunoastem ca manelele au acaparat populatia...nu pe toata, dar marea majoritate.

Dupa cum ai spus si tu la Revelion ai fost terorizat de manele. Join the club!

Posted

Da, stiu, nu trebuie sa`mi spui :)

Stiu cum e cu chefurile 8-| de aia am zis clar ca nu le prea agreez.

Prefer sambata de sambata club, muzica electronica, comerciala ce`i drept, dar dimineata la after-hours, incepand de la 5 a.m. :X pfu, moarte de om :D

Asta este. E bine totusi ca putem sa ALEGEM unde sa mergem cand vrem sa ne distram.

Dar totusi, daca la manele iti misti toti mushchii din corp cand dansezi, atunci la ce practic eu (street), ce fac totusi ? =))

Posted

Da, stiu, nu trebuie sa`mi spui :)

Stiu cum e cu chefurile 8-| de aia am zis clar ca nu le prea agreez.

Prefer sambata de sambata club, muzica electronica, comerciala ce`i drept, dar dimineata la after-hours, incepand de la 5 a.m. :X pfu, moarte de om :D

Asta este. E bine totusi ca putem sa ALEGEM unde sa mergem cand vrem sa ne distram.

Dar totusi, daca la manele iti misti toti mushchii din corp cand dansezi, atunci la ce practic eu (street), ce fac totusi ? =))

E hai ca la un chef nu dansezi street dance :))

uite dans in care isi misca tooot

Cei care aveti probleme cu inima nu va uitati! :))

Posted

Si sincer, cate se misca asa pe manele ? :))

Tare curios is cum se misca fetitza asta in pat :whistle: :-?

Pai nu era manea...Se misca destule asa. Experienta isi spune cuvantul. Cu asta ti`am raspuns si la intrebarea a doua :))

Am vazut multe fete dansand bine pe manele. Si nu ma refer aici la taranci/tiganci. Ma refer la fete cu o situatie materiala destul de buna :D

Guest Wandering
Posted

fiecare asculta ce vrea, noobilor.

mda cine spuse,prostilor datorita manelelor va faceti de ras in europa

edit:apropo dupa ce am citit oana ar trebui sa taci ca nu esti informata deloc,gypsy lover

Posted

mda cine spuse,prostilor datorita manelelor va faceti de ras in europa

edit:apropo dupa ce am citit oana ar trebui sa taci ca nu esti informata deloc,gypsy lover

prin posturile tale si reply'ul asta, ai spus tot despre tine ....

@ on, fiecare asculta/face ce vrea, cius :-*

Posted

Nu vad ce e rau in a asculta manele?Foarte bine putem sa spunem ca e RAU sa asculti rock,dance ,pop sau eu stiu ce alt gen de muzica .Daca tie nu-ti place,pastreaza-ti opinia .Am citit ceva de "incultura"?Te-a lovit tare ideea?

Posted

Nu vad ce e rau in a asculta manele?Foarte bine putem sa spunem ca e RAU sa asculti rock,dance ,pop sau eu stiu ce alt gen de muzica .Daca tie nu-ti place,pastreaza-ti opinia .Am citit ceva de "incultura"?Te-a lovit tare ideea?

nu e nimic rau, e genial

e arta pura

Posted

ce treaba are fotbalul cu manelele ? :o

oricum 80% din fotbalistii din romania asculta manele deoarece mare parte din ei sunt tigani

ps: ce aveti cu manelele ? :)) unele nu sunt chiar asa rele :P gen salam alea live :X

Posted

Genial.

Daca s-ar face o lege, fara manele in scoli, pe strada :wub:

vrei sa plece 2/3 din populatie din tara ?

Schelalaie ca un caine batut :P

:coffee: :rofl2:

nu o sa tina , cum a zis cristi , poate nu 80% , nu pot da un procent , dar majoritatea adolescentilor ,sa le zic asa ,care merg la fotbal (sunt la un club , au antrenamente zilnice , intelegeti voi) sunt tigani repetenti (la scoala) care asculta manele :) no offense pentru restul :) cum zicea proful meu de desen , fotbal'ul este un joc inventat de gentlemeni si jucat de golani :) (nu in toate cazurile desigur :) )

Posted

Saracu Hagi, daca ar sti ce se intampla pe acolo :)) . Cand prind o portita jucatorii , cum se duc la petreceri cu manele :))))) .

Am destui prieteni care joaca la Academie

Tu i'ai corupt si pe ei ca pe toti de la MTA, pana si iceman :))

Posted

ce treaba are fotbalul cu manelele ? :o

oricum 80% din fotbalistii din romania asculta manele deoarece mare parte din ei sunt tigani

ps: ce aveti cu manelele ? :)) unele nu sunt chiar asa rele :P gen salam alea live :X

nu o sa tina , cum a zis cristi , poate nu 80% , nu pot da un procent , dar majoritatea adolescentilor ,sa le zic asa ,care merg la fotbal (sunt la un club , au antrenamente zilnice , intelegeti voi) sunt tigani repetenti (la scoala) care asculta manele :) no offense pentru restul :) cum zicea proful meu de desen , fotbal'ul este un joc inventat de gentlemeni si jucat de golani :) (nu in toate cazurile desigur :) )

Dic astia :rofl1:

Voi sunteti de la INSOMAR ?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...