0ana Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 In primul rand,Hagi nu face discriminare asa cum zice cioara aia, el vrea ca elevii lui sa fie EDUCATI! Hagi vrea ca elevii sai sa aiba o mentalitate puternica, nu una de idioti care asculta toate mizeriile. Nu ma astept de la tine sa intelegi,rezultate se vor vedea peste ani!eugen educatia o primesti in primii ani de viata, nu la 20 de ani.Crezi ca fotbalistii care asculta o manea, doua la petrecere sunt inculti? Crezi ca, cocalarii vor asculta manele si peste 10 ani? Sa fim seriosi. Treptat vor ajunge la concluzia ca n`au ce invata din aceasta muzica si vor renunta. Nu poti obliga o persoana sa asculte un anumit gen de muzica.Nici eu nu ma astept sa intelegi. Tu vezi precum caii. Numai in fata. Cine nu e de acord cu tine e prost. Np.
eugen88 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 eugen educatia o primesti in primii ani de viata, nu la 20 de ani.Crezi ca fotbalistii care asculta o manea, doua la petrecere sunt inculti? Crezi ca, cocalarii vor asculta manele si peste 10 ani? Sa fim seriosi. Treptat vor ajunge la concluzia ca n`au ce invata din aceasta muzica si vor renunta. Nu poti obliga o persoana sa asculte un anumit gen de muzica.Nici eu nu ma astept sa intelegi. Tu vezi precum caii. Numai in fata. Cine nu e de acord cu tine e prost. Np.Oana,elevii lui Hagi nu au numai 20 ani,ci are si grupe copii de 8-9 ani!Da,peste 10 ani manelele o sa supravietuiasca pentru ca tiganii o sa fie 6-7 milioane. Romanii fiind un neam slab, o sa copieze mereu ce fac ciorile mai ales ca sunt promovati intr-un mod agresiv!Nu am ochi de cal. Fiecare are dreptul sa isi dea cu parerea! Dar numai romanii, tiganii si alti colroati NU!
0ana Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Oana,elevii lui Hagi nu au numai 20 ani,ci are si grupe copii de 8-9 ani!Da,peste 10 ani manelele o sa supravietuiasca pentru ca tiganii o sa fie 6-7 milioane. Romanii fiind un neam slab, o sa copieze mereu ce fac ciorile mai ales ca sunt promovati intr-un mod agresiv!Nu am ochi de cal. Fiecare are dreptul sa isi dea cu parerea! Dar numai romanii, tiganii si alti colroati NU!Hai sa ma fac inteleasa.Taranii au existat dintotdeauna. Incultii la fel.Eu am o propunere pt tine. Ia`ti o mitraliera, iesi in strada si impusca toti tiganii pe care`i prinzi. In primul rand gravidele! Sa nu aibe timp sa nasca puradelu`. Cred ca dupa aceasta experienta o sa ai un orgasm si o sa te mai linistesti putin.
eugen88 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Eu am o propunere pt tine. Ia`ti o mitraliera, iesi in strada si impusca toti tiganii pe care`i prinzi. In primul rand gravidele! Sa nu aibe timp sa nasca puradelu`. Cred ca dupa aceasta experienta o sa ai un orgasm si o sa te mai linistesti putin.O sa fac si asta !
Anonim4 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 este un mesaj rasist care duce si la inanitie. dinamovistu e frate cu maneaua?
Guest Xspeed Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Eu am o propunere pt tine. Ia`ti o mitraliera, iesi in strada si impusca toti tiganii pe care`i prinzi. In primul rand gravidele! Sa nu aibe timp sa nasca puradelu`.dc nu?oricum, fartbalist fara manele? nu cred ca se poate asa ceva
Whiplash Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Manelele in sine n-ar fi o problema daca n-ar fi asociate unui stil de viata nesportiv. Vedeti generatia actuala.Scopul acestei indrumari(ca mai mult nu poate fi, e absurd sa incerci sa le interzici) este sa le inspire disciplina. Daca astia pe care ii avem acum nu mai pot fi corectati, ca sunt prea mari, macar peste 10 ani si avem fotbalisti intregi la minte.
0ana Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 dc nu?oricum, fartbalist fara manele? nu cred ca se poate asa cevaDin partea mea poate sa inceapa si de maine aceasta operatiune. Nu iubesc si nici nu urasc tiganii. Imi sunt indiferenti. Pe mine personal nu ma afecteaza ca Gigica a furat portofelul lui Ion.Dupa fiecare victorie, fotbalistii obisnuiesc sa petreaca. Si cu ce sa petreaca mai bine decat ascultand muzica de petrecere? Doar nu o sa asculte Inna sau Dj Project sau mai rau muzica simfonica.
eugen88 Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Din partea mea poate sa inceapa si de maine aceasta operatiune. Nu iubesc si nici nu urasc tiganii. Imi sunt indiferenti. Pe mine personal nu ma afecteaza ca Gigica a furat portofelul lui Ion.Dupa fiecare victorie, fotbalistii obisnuiesc sa petreaca. Si cu ce sa petreaca mai bine decat ascultand muzica de petrecere? Doar nu o sa asculte Inna sau Dj Project sau mai rau muzica simfonica.Poate la tine in Oltenia se asculta manele dupa fiecare victorie. Din cate stiu eu, jcuatorii cfr cluj nu au sarbatorit nici un titlu pe manele. Daca au facut-o sunt si astia idioti!Ce atata cacat pentru niste ciori si muzica lor orientala ascultata de idioti si analfabeti?Deportarea tiganilor!
0ana Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Poate la tine in Oltenia se asculta manele dupa fiecare victorie. Din cate stiu eu, jcuatorii cfr cluj nu au sarbatorit nici un titlu pe manele. Daca au facut-o sunt si astia idioti! Ce atata cacat pentru niste ciori si muzica lor orientala ascultata de idioti si analfabeti? Deportarea tiganilor! Hitler
Razvan Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 HUUUUUUUUUO!!! DISCRIMINARE si hagi asta cine se crede el sa interzica manelele auzi.. discrimineaza tiganii borati!! -_-
Guest Xspeed Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Dupa fiecare victorie, fotbalistii obisnuiesc sa petreaca. Si cu ce sa petreaca mai bine decat ascultand muzica de petrecere? Doar nu o sa asculte Inna sau Dj Project sau mai rau muzica simfonica.cam pe la c nivel esti limitata?
THuG-Radu Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 eugen educatia o primesti in primii ani de viata, nu la 20 de ani. Crezi ca, cocalarii vor asculta manele si peste 10 ani? Sa fim seriosi. Da Am vecini care asculta 95% manele :-s si asta de vreo 7-8 ani cel putin :-s Oricum, GG Hagi. Si asa se stie ca pe fotbalisti, pe majoritatea ii bate gramatica grav. Macar urmatoarele generatii n`o sa zica : "baietii poate" si "baietii vorbeste" fr4t3h !
gaby888 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Ar trebui o lege prin care sa fie interzis ascultarea de manele in locuri publice sa isi faca si ei cluburi underground de manele Ar fi tare
0ana Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 cam pe la c nivel esti limitata?Se vede ca iti petreci timpul numai cu persoane de aceeasi varsta cu tine si de acelasi nivel (financiar) cu tine. Oamenii cu bani (mafioti, fotbalisti, vedete) atunci cand isi serbeaza ziua de nastere sau in cazul fotbalistilor, serbeaza o victorie, o fac cu muzica de petrecere. Intereseaza`te si apoi deschide ciocu`.
Guest Xspeed Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Se vede ca iti petreci timpul numai cu persoane de aceeasi varsta cu tine si de acelasi nivel (financiar) cu tine. Oamenii cu bani (mafioti, fotbalisti, vedete) atunci cand isi serbeaza ziua de nastere sau in cazul fotbalistilor, serbeaza o victorie, o fac cu muzica de petrecere. Intereseaza`te si apoi deschide ciocu`.e scazut, e ok, se mai intamplanah, viata e trista, eu nu imi petrec timpu cu VIP-urileda, adevaru e ca trebuie sa ma interesez serios cand vine vorba de c muzica asculta fartbalistii, e subiect de doctorat
0ana Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 e scazut, e ok, se mai intamplanah, viata e trista, eu nu imi petrec timpu cu VIP-urileda, adevaru e ca trebuie sa ma interesez serios cand vine vorba de c muzica asculta fartbalistii, e subiect de doctoratNu este subiect de doctorat, dar daca nu stii ce vorbesti, mai bine te abtii. Nu incepi sa jignesti in dreapta si`n stanga aiurea.
eugen88 Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Se vede ca iti petreci timpul numai cu persoane de aceeasi varsta cu tine si de acelasi nivel (financiar) cu tine. Oamenii cu bani (mafioti, fotbalisti, vedete) atunci cand isi serbeaza ziua de nastere sau in cazul fotbalistilor, serbeaza o victorie, o fac cu muzica de petrecere. Intereseaza`te si apoi deschide ciocu`.Ti-am mai spus. Maneaua este ascutlate de taranii din Otenia,in special gypsy town Cracraiova! Jucatorii CFRULUI nu s-au tiganit si nu au sarbatorit pe muzica tiganeasca cand au castigat campionatu. Eu zic sa mai iesi din gypsy town si sa treci prin orasele civilizate!
0ana Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Ti-am mai spus. Maneaua este ascutlate de taranii din Otenia,in special gypsy town Cracraiova! Jucatorii CFRULUI nu s-au tiganit si nu au sarbatorit pe muzica tiganeasca cand au castigat campionatu. Eu zic sa mai iesi din gypsy town si sa treci prin orasele civilizate!Mah putza intereseaza`te mai bine. Devii stresant.Peste tot se asculta manele la petreceri.Pe mine m`au terorizat cu manelele la Revelion. Toti afaceristii, mafiotii, vedetele sarbatoresc cu manelisti.
eugen88 Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Mah putza intereseaza`te mai bine. Devii stresant. Peste tot se asculta manele la petreceri. Pe mine m`au terorizat cu manelele la Revelion. Toti afaceristii, mafiotii, vedetele sarbatoresc cu manelisti. Nu ca hai putza ca nu ne cunoastem... Stresanta esti tu impreuna cu jegurile societatii, manelistii si tiganii! Daca asculta toti inseamna ca trebuie sa devenim "loiali" manelelor? NU! Manelele sunt ascultate, cea ce dovedeste ca suntem un neam slab. Eu as extermina toti tiganii. Chiar acum 2 ani am omorat un puradel cu masina (nu am vrut,puradelul fiind de vina) si nu imi pare rau. Am facut o fapta buna! Sa se invete minte sa numai faca pe smecherii cand ii claxonez. Ti-am mai spus, mai iesi din groapa aia de gunoi numita Craiova
0ana Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Nu ca hai putza ca nu ne cunoastem... Stresanta esti tu impreuna cu jegurile societatii, manelistii si tiganii! Daca asculta toti inseamna ca trebuie sa devenim "loiali" manelelor? NU! Manelele sunt ascultate, cea ce dovedeste ca suntem un neam slab. Eu as extermina toti tiganii. Chiar acum 2 ani am omorat un puradel cu masina (nu am vrut,puradelul fiind de vina) si nu imi pare rau. Am facut o fapta buna! Sa se invete minte sa numai faca pe smecherii cand ii claxonez. Ti-am mai spus, mai iesi din groapa aia de gunoi numita Craiova http://www.sport.ro/liga-1/ce-face-tony-in...oy-channel.html ia "putzulica". Pupa`ti CFR`u undeva. Usor cu jignirile. Ti`am spus ca am dosarul familiei tale :crazy: http://www.220.ro/hvO3Sz959G/Maneaua-CFR-Ului Arde`o pe Nasa :dance:
eugen88 Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 http://www.sport.ro/liga-1/ce-face-tony-in...oy-channel.html ia "putzulica".Pupa`ti CFR`u undeva.Usor cu jignirile. Ti`am spus ca am dosarul familiei tale :crazy:http://www.220.ro/hvO3Sz959G/Maneaua-CFR-Ului Arde`o pe Nasa :dance:Sa inteleg ca aia e manea? Sunt 2-3 idioti care asculta manele, dar niciodata echipa cfrului nu a sarbatori pe manele cand au avut impliniri. Si nici Timisoara!
0ana Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Sa inteleg ca aia e manea? Sunt 2-3 idioti care asculta manele, dar niciodata echipa cfrului nu a sarbatori pe manele cand au avut impliniri. Si nici Timisoara!Hai sa`ti explic ca la gradinita. Poate intelegi. Sper!Nu suport manelele!Nu iubesc/urasc tiganii. Imi sunt indiferenti. Recunosc ca ne fac tara din ras, dar nu avem cum sa scapam de ei. Apar ca ciupercile dupa ploaie.Ti`am spus foarte clar. Sunt de parere ca Hagi nu va rezolva nimic cu impunerea acestei reguli. Nu ai cum sa obligi o persoana sa nu asculte manele din moment ce oriunde te`ai duce auzi manele. Masini, apartamente, petreceri, Tv, telefoane. E plina tara de tarani care au ca ringtone o manea.Fiecare alege sa asculte ceea ce vrea. Te asigur ca sunt si persoane cu un IQ destul de ridicat care asculta manele. O fac doar pt a se simti bine, pt a dansa. Nu toti asculta house, hip-hop.Sper ca am incheiat acest subiect. Ii acord prea multa importanta si sincer nu`i vad rostul.