Guest DeathDemon Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Nu stiam unde sa postez acest topic si asha a ajuns aici ! Am cautat o rubrica de "sugesti" dar nu am gasit o asha k am ajuns la "diverse". Stiu k sunt multi playeri de Lineage2 in Romania, multi abonati rds ( link, cable etc ) si la partea de servere romanesti stam cam slabutz ( no offence dex team ) Nu stiu si de aia intreb ... Se poate un server de Lineage2 pe link mania ? Astept cu interes raspunsul si va lassa va delectati cu cateva poze ...
aciolan Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 pozele alea m-au facut sa ma hotarasc sa nu ma apuc de lineage...
TYgER_GM Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 fi serios ,asa de tare e jocu , eu ma joc lineage2 , ptr ca pe serveru de maghiari toti ma omoara ca is roman si pe dex deja is f evoluati
nwradu Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Speram ca va fi, subiectul a fost discutat in multe threaduri, closed, si nu mai pune poze asa mari pe forum, ci doar linkul catre ele, sa faca click cine o vrea doar.