Jump to content
Random Hero

Romania, pe locul 53 in lume in topul calitatii vietii

Recommended Posts

Guest andybtv
Posted

Deci asta ce inseamna??CA suntem o tara de cacao

Guest andybtv
Posted

Cu cine sa tragem tare ma??cu tiganii care nu pot fii invatati...

Posted

Printre acele tari care sunt inaintea noastra se numara: Germania, SUA, China, Japonia, Franta, Spania, Austria, Elvetia, chiar si Ungaria, Ucraina, noi nu avem cum sa depasim aceste tari in ce priveste calitatea vietii, pentru ca la noi unii traiesc foarte foarte bine, iar altii foarte foarte prost. Facand media, nu iese ceva tocmai laudabil, tinand cont ca cei ce traiesc foarte prost sunt in numar mult mai mare. Tarile enumerate mai sus (s.a.) au un trai decent, chiar daca situatia materiala nu este foarte buna, pentru ca, vorb-aia, nu traiesc in Romania !!!

Posted

Nici nu ma mira ca suntem pe locul 53. Ar trebui sa fim mandrii ca nu suntem mai jos. In tara asta nu se poate trai cu vorba buna trebuie sa se faca crime,jafuri si alte nenorociri ca unii din parlament sa isi miste fundul si sa ia masuri. E inadmisibil dar in fine nu sunt yo ala cu dreptul de a vorbi.

########

By sQuiz0

Posted

e binisor pentru romania .. adica ce e in alte tari :) sa fim serios :)) e bine si locu asta ..

oricum sub noi cred ca sunt doar tari gen zambia , maroc , cameroon si dastea din africa care nu au apa :)

Posted

au dat mita francezii ca sa fie pe 1...

normal Romania era primul loc dar datorita faptului ca , coruptia in tara a ajuns la 0% ... ocupam doar locul 53

crezi tu ? francezii isi merita locul , la fel si elvetienii si nemtii :right:

Posted

nu stiu ce sa zic, dar eu consider ca o duc chiar bine .. si nu sunt "pui de shaf"

crezi ca nu s'ar putea si mai bine decat acum? :)

daca as avea ocazia sa plec din tara prin occident, as pleca fara sa ma gandesc mai mult de 2 minute.

Guest LoLz0o0r
Posted

Cred ca dak vin francezii la noi 2-3 ani si noi la ei 2-3 ani Romania ajunge pe 1 si Franta pe 65 sau cat era :)).

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...