Jump to content
Random Hero

Romania, pe locul 53 in lume in topul calitatii vietii

Recommended Posts

Pentru al cincilea an consecutiv, Franta a iesit pe primul loc, din 194 de state, in topul calitatii vietii, realizat de internationalliving.com.

Ca intotdeauna, Romania s-a clasat pe o pozitie modesta, a 53-a, la coada Uniunii Europene, si cu patru puncte in urma Bulgariei.

La mica distanta inaintea ei se afla Africa de Sud, iar la foarte putin dupa Moldova (care a adunat tot atatea puncte ca si Romania, adica 65) si Columbia.

Cat despre Franta numai de bine: "Birocratia obositoare si taxele mari sunt surclasate de calitatea de neatins in alta parte a vietii, care include cel mai bun sistem sanitar din lume", scrie internationalliving.com.

Pe locul 2 in Indexul Calitatii Vietii se afla Australia, urmata de Elvetia, Germania si Noua Zeelanda. SUA sunt pe locul sapte in top, in timp ce Austria se afla pe treisprezece.

sursa+redirect:stirileprotv

Link to comment

totusi,e bine ca nu suntem pe ultimul loc

Se poate si mai rau

Macar nu suntem ultimii xD

Glumiti?Meritam nivelul de trai pe care il avem.Exemplu citatele de mai sus. In loc sa speram..de fapt nu,sa muncim ca sa ne fie mai bine,ne complacem in starea actuala,si ne bucuram ca nu suntem ultimii?

Great.

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...