Random Hero Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Pentru al cincilea an consecutiv, Franta a iesit pe primul loc, din 194 de state, in topul calitatii vietii, realizat de internationalliving.com.Ca intotdeauna, Romania s-a clasat pe o pozitie modesta, a 53-a, la coada Uniunii Europene, si cu patru puncte in urma Bulgariei.La mica distanta inaintea ei se afla Africa de Sud, iar la foarte putin dupa Moldova (care a adunat tot atatea puncte ca si Romania, adica 65) si Columbia.Cat despre Franta numai de bine: "Birocratia obositoare si taxele mari sunt surclasate de calitatea de neatins in alta parte a vietii, care include cel mai bun sistem sanitar din lume", scrie internationalliving.com.Pe locul 2 in Indexul Calitatii Vietii se afla Australia, urmata de Elvetia, Germania si Noua Zeelanda. SUA sunt pe locul sapte in top, in timp ce Austria se afla pe treisprezece.sursa+redirect:stirileprotv Link to comment
Th3_GoD Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 vorba lu' basescu " SA TRAITI BINE ! " :-< Link to comment
Parazitu' Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 suntem destul de sus parerea mea :) totusi nivelul de trai la posibilitatile acestei tari esti mediocru dupa parerea mea :) Link to comment
alcholic Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 cred ca studiu e facut pentru societatea de mijloc ... :whistle: Link to comment
Dropkillerz Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 A mai fost postata stirea asta.Suntem pe locul 53 din 60 :lol: Link to comment
Th3_GoD Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 A mai fost postata stirea asta. Suntem pe locul 53 din 60 :lol: trebuia sa fie ceva la mijloc Link to comment
Andu Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Ma mira faptul ca am ajuns chiar si pe locul asta! :clap: Romania! Link to comment
the_first Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 au dat mita francezii ca sa fie pe 1...normal Romania era primul loc dar datorita faptului ca , coruptia in tara a ajuns la 0% ... ocupam doar locul 53 Link to comment
Guest HateLord Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Macar nu suntem ultimii xD Link to comment
Vasily_Zaytsev Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Se poate si mai rau :> Link to comment
TwentySix Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 o sa ajungem si mai rau Link to comment
eugen88 Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 A mai fost postata stirea asta.Suntem pe locul 53 din 60 :lol:Da,a mai fost postata parca Link to comment
acelasi_bandit Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 totusi,e bine ca nu suntem pe ultimul loc Link to comment
Bobby Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 A mai fost postata stirea asta.Suntem pe locul 53 din 60 :lol:Atunci inseamna ca se poate si mai rau :beer: Link to comment
[Mg^Jupan] Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Se poate si mai rau, la ce fe l a ajuns sa se traiasca in ROmania, e jale. Link to comment
Goghi Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Nici nu ma mira,daca tot chioru a iesit Presedinte o sa o ducem de 10 ori mai "bine" ;) Link to comment
Steekrz Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 totusi,e bine ca nu suntem pe ultimul loc Se poate si mai rauMacar nu suntem ultimii xDGlumiti?Meritam nivelul de trai pe care il avem.Exemplu citatele de mai sus. In loc sa speram..de fapt nu,sa muncim ca sa ne fie mai bine,ne complacem in starea actuala,si ne bucuram ca nu suntem ultimii?Great. Link to comment
frankie Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 vorba lu' basescu " SA TRAITI BINE ! " :-<Problema e ca n-a zis-o in franceza, deci nu putem sa ne dam seama despre ce tara vorbea... Link to comment
MonK Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 Ai dracu' francezi. Acum ii detest si mai mult. Link to comment
.Clark Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 au dat mita francezii ca sa fie pe 1...normal Romania era primul loc dar datorita faptului ca , coruptia in tara a ajuns la 0% ... ocupam doar locul 53Nu prea cred ca Franta a dat mita, nu compara viata din Franta cu viata din Romania. Link to comment
Stalk3r Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 nu stiu ce sa zic, dar eu consider ca o duc chiar bine .. si nu sunt "pui de shaf" Link to comment
Bakacsin Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 Se vede ca francezii beau doar vin :P .. am putea face si noi asta, insa toata bogatia tarii care nu este mica, se afla in mana alora mai ratati. Singura solutie ii sa se faca aia mai destepti mafioti si sa le fure bogatiile la aia mai prosti :P Link to comment
alex3130 Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 Traim in Romania!Ce sa facem!Ziceti mersi ca mai aveti inca ce manca!SA TRAITI BINE domn Presedinte! Link to comment