Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Bazzy

Probleme

Recommended Posts

Posted

Deci e bugul acela la ultimul spot arena la axel daca te duci spre zid te scoate din joc si am ramas blocat acolo si de cate ori vreau sa intru in joc imi iese va rog teleportatima in oras sau orinude doar sa pot intra ms.

Posted

bug-ul asta e de cand exista si linkmania (din cate stiu). intra pe un char auxiliar, scrie /1//move lorencia, dai sw, si in momentul cand dai sa intri pe charul care e blocat in bug, apesi Alt+1 de multe ori. asa ar trebui sa iesi din bug.

sau: in momentul cand incerci sa intri pe charul tau, multi mouse-ul in dreapta sus repede si dai click-uri multe sa te misti in partea aia. (trebuie sa incerci de mai multe ori)

Posted

Nu merge nici cum nush ce sa ii mai fac.

Posted

bug-ul asta e de cand exista si linkmania (din cate stiu). intra pe un char auxiliar, scrie /1//move lorencia, dai sw, si in momentul cand dai sa intri pe charul care e blocat in bug, apesi Alt+1 de multe ori. asa ar trebui sa iesi din bug.

sau: in momentul cand incerci sa intri pe charul tau, multi mouse-ul in dreapta sus repede si dai click-uri multe sa te misti in partea aia. (trebuie sa incerci de mai multe ori)

a 2`a varianta trebuie sa functioneze ca si eu de multe ori am folosit metoda care ai zis`o

Deci incearca cu mouseul;)

Posted

Toti am patit la fel si la toti a mers cu varianta 2. Mai incearca ;) Eventual, daca iti iese din joc chiar inainte sa apari pe harta o fractiune de secunda, da sw pe un char mai mic si incearca iar dupa aceea.

Guest Cowp0wer
Posted

Sustin si eu ce au zis mai sus..

Dar eu am reusit de cateva ori sa ies din bug pur si simplu intrand pe un alt char si miscandu-ma cu el prin orash iar la cateva minute dupa am reintrat pe char si am inceput sa ma misc cu el repede..

In cazul meu a functionat..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...