Hello_MG Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 nici cand era de 2 ori pe zi nu era facut de fiecare data... asa mai mult va sta nefacut cred ...sugestia mea e sa il puneti inapoi cum era ... -_-sa sji adeverit ... :|
cavaleru_luminii Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 macar daca e din 2 in 2 ore nu va plangeti o zi intreaga ca nu au fost elfele la balgass...
Guest WarlockTM Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Tsu te agiti degeaba ca nu se vor rezolva.......Raspunsul va fi mergeti pe servere 99999......Tot ce e facut pe server e facut din punctul unuia care a jucat pe SM ,sta pe loc si da din staff si i se pare usor sa evolueze.Toate serverele au punctiforme ca sa poata BK-ii si DL-ii ca sa creasca nu sa depinda de SM/MG.Asa cu DL si BK faci ture sa tii spot in Kalima....Maine poimaine se va arde hardul si se va da RR DB si vom scapa de ce e acum pe server...... :)
vdragosh Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 acum merge : /move crywolf ( de la lvl 150 )o sa raspund doar la prima aberatie ( nu am avut rabdare sa le citesc pe toate )Voi chiar aveti impresia ca va asculta cineva?LOL.A fost bagat asa fara sa consulte playeri si n-o sa se modifice la sugestia voastraTopicul a fost facut ieri la 23:09Tu ai venit cu acest raspuns inteligent pe la 04:24 Cum ai ajuns la concluzia ca staff-ul trebuie sa va raspunda intr-un timp foarte scurt ( zi sau noapte )pe un server free ( jucatorii nu platesc nimic ; staff-ul nu primeste nimic ) ?and :closed: