Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

-GUNIT-

Crywolf event

Recommended Posts

Posted

nici cand era de 2 ori pe zi nu era facut de fiecare data... asa mai mult va sta nefacut cred ...

sugestia mea e sa il puneti inapoi cum era ... -_-

Posted

Well, 12 event-uri posibile intr-o zi... eu o sa incerc sa fiu prezenta la cel putin 8-10. Dar cotizati cu itemele exec de elfa :)). Mai e si Rosy etc.

Conteaza sa fie cineva sa si omoare mobii :-?.

Posted

recompensa Balgass(event Crywolf) : iteme Excelente Season2

recompensa DarkElfs(event Crywolf) : iteme NEexcelente lvl 380

deci nici chear asa si nopte cum ramane cu xp si acum la 22:45 na dat nk da merge tineto tot asa baieti nisto serv macar ziceti ca faceti experimet si gata

Guest Kenvelo11
Posted

Well, 12 event-uri posibile intr-o zi... eu o sa incerc sa fiu prezenta la cel putin 8-10. Dar cotizati cu itemele exec de elfa :)). Mai e si Rosy etc.

Conteaza sa fie cineva sa si omoare mobii :-?.

idem

Posted

Daca tot trebe sa facem eventul in fiecare 2 ore,atunci sa bage harta crywolf pe warp command sa putem ajunge mai repede acolo,ai lung drumul pe jos pana in cry.

Sunt CONTRA sa fie eventul in fiecare 2 ore....

Posted

Daca tot trebe sa facem eventul in fiecare 2 ore,atunci sa bage harta crywolf pe warp command sa putem ajunge mai repede acolo,ai lung drumul pe jos pana in cry.

Sunt CONTRA sa fie eventul in fiecare 2 ore....

Voi chiar aveti impresia ca va asculta cineva?

LOL.A fost bagat asa fara sa consulte playeri si n-o sa se modifice la sugestia voastra

Posted

Daca nu vrea sa-l puna la un interval orar mai mare, macar sa micsoreze level-ul pentru altar. E greu ca elfa sa faci 350.

Guest WarlockTM
Posted

Daca tot schimba atat pe server sa-si faca un caracter lvl 1 si sa o ia de la zero sa vada cum se creste un caracter.Asa cand intri de fantezie ti se pare totul ok si frumos.Poate asa vede ce inseamna nopti nedormite,somn pe furate ca doar s-a da restart la server si trebuie sa intri sa prinzi din nou spotul ca sa poti creste,il prinzi te pui in pat ,te ridici din nou ca iar s-a dat restart la server pt ca s-au facut modificari.Asa poate o sa inteleaga ce inseamna AFK cu adevarat.Nu stiu dar poate suntem masochisti deoarece in loc sa facem jocul mai placut noi il ingreunam pe zi ce trece...........Totusi comunismul a disparut in Romania im 1989 dar unii nu-si dau seama de asta.....O zi buna :tiphat:

Posted

Daca tot schimba atat pe server sa-si faca un caracter lvl 1 si sa o ia de la zero sa vada cum se creste un caracter.Asa cand intri de fantezie ti se pare totul ok si frumos.Poate asa vede ce inseamna nopti nedormite,somn pe furate ca doar s-a da restart la server si trebuie sa intri sa prinzi din nou spotul ca sa poti creste,il prinzi te pui in pat ,te ridici din nou ca iar s-a dat restart la server pt ca s-au facut modificari.Asa poate o sa inteleaga ce inseamna AFK cu adevarat.Nu stiu dar poate suntem masochisti deoarece in loc sa facem jocul mai placut noi il ingreunam pe zi ce trece...........Totusi comunismul a disparut in Romania im 1989 dar uni nu-si dau seama de asta.....O zi buna :tiphat:

Adevarat...

Din cauza asta se vor pierde playeri ...

Fara nici o suparare,poate imi voi lua ban pt freedom of speech,ca am vazut ca e la moda,dar:

De ce nu se consulta playerii inainte de a lua niste decizii care ii afecteaza direct?

Cum a zis warlock,daca ai fi player pe server ai vedea altfel problema.

Nu e chestia de Balgass odata la 2 ore,sau ziua cu 3 restarturi la server,putem sa traim cu asta

E chestia ca...si citez " Totusi comunismul a disparut in Romania in 1989 dar unii nu-si dau seama de asta"

Q:Ba prostilor,voi sunteti de acord sa facem asa?

A:Nu,Nu suntem

Ata ete,eu tot fac.

Si asa ar fi bine,macar ar stii jucatorii ce ii asteapta

Posted

Hai ca usor usor, STRICATI TOT SERVERUL, invaziile stricate, apoi cc-ul la 2 ore, acum stricati si balgass`ul dao naiba de treaba ca asa ceva nu se mai poate... mai urmeaza sa scoateti itemele exc si sa mariti lvl-ul de intrare arena/kalima, in rest, le`ati facut pe toate!

Voi incercati sa faceti jocul cat mai enervant pentru noi se pare, doriti sa ne lasam? Credeti ca multora le pasa de seturile noi de pe s2? SUNT O PORCARIE, alea nu sunt iteme ca sa merite efortul balgass`ului ...

Posted

Daca tot schimba atat pe server sa-si faca un caracter lvl 1 si sa o ia de la zero sa vada cum se creste un caracter.Asa cand intri de fantezie ti se pare totul ok si frumos.Poate asa vede ce inseamna nopti nedormite,somn pe furate ca doar s-a da restart la server si trebuie sa intri sa prinzi din nou spotul ca sa poti creste,il prinzi te pui in pat ,te ridici din nou ca iar s-a dat restart la server pt ca s-au facut modificari.Asa poate o sa inteleaga ce inseamna AFK cu adevarat.Nu stiu dar poate suntem masochisti deoarece in loc sa facem jocul mai placut noi il ingreunam pe zi ce trece...........Totusi comunismul a disparut in Romania im 1989 dar uni nu-si dau seama de asta.....O zi buna :tiphat:

Adevarat...

Din cauza asta se vor pierde playeri ...

Fara nici o suparare,poate imi voi lua ban pt freedom of speech,ca am vazut ca e la moda,dar:

De ce nu se consulta playerii inainte de a lua niste decizii care ii afecteaza direct?

Cum a zis warlock,daca ai fi player pe server ai vedea altfel problema.

Nu e chestia de Balgass odata la 2 ore,sau ziua cu 3 restarturi la server,putem sa traim cu asta

E chestia ca...si citez " Totusi comunismul a disparut in Romania in 1989 dar unii nu-si dau seama de asta"

Q:Ba prostilor,voi sunteti de acord sa facem asa?

A:Nu,Nu suntem

Ata ete,eu tot fac.

Si asa ar fi bine,macar ar stii jucatorii ce ii asteapta

in ultimi 2 ani am schimbat vreo 10 private (si nu ma refer neaparat la mu)

peste tot mi sa spus la intrebari de genu ... nuti place pleaca, sau nuti place este blizz

ideea e ca niste lucruri n-o sa se schimbe pe privatele romanesti ever:| din pacate. asta e adevarul trist si m-am dezobisnuit sa fac caz pe asta.

cum a zis cineva mai sus... ori warp direct in zona

ori balgass de 2 ori pe zi

Guest TotTsu
Posted

sunteti rai, ce e rau in acest event? [-( Nu e frumos ca juma de zi sa stai pe un exp de cacao? ( ca doar noptea iti trb si elf on si om sa omoare, cam greu... cei care stau on noaptea, stau pe spoturi, ca doar asa cresti) Ce daca unii au facut full, iar acum noi suntem cobai? Lasati-o asa, ca merge.

Eu inteleg ca ati vrut sa faceti un nou event, cum e cc-ul, dar ati uitat un element: ca sa mergi cc -> hop /move lorencia -> bar -> buy invitatie -> hai cu cc-ul si + esti doar tu, nu e o chestie de party, sa stai sa gasesti elf, n oameni sa omoare mobii, esti tu imp restu omuletilor.

In cw event -> move lore -> mergi pe jos valley of loren -> mergi pe jos cw -> mergi pe jos pana la cetate si acolo, te rogi sa fie elf sa nu fi mers de pomana sau, daca esti elf, sa te rogi ca s-au trezit oamenii sa omoare monstrii.

Stiu, vreti sa vedeti team worck, da.. asa e, suna frumos pe hartie, cam greu cu realizatu ei.

P.S. era greu sa strangi elf de 2 ori pe zi, credeti ca de 12 ori e mai usor?

Posted

HAHAHAAAA...stiu

CC odata la 2 saptamani - si sa pice rena

Experienta 64.000 in Castel

LVL de intrare arena 399

K7 sa fie plin cu spider,iar ultimu spot,the best sa fie cu Budge Dragon:D( sa vezi bataie pe el)PS:Entry Lvl 398

Balgass sa fie odata la 10 minute,iar daca nu-l faci iei 1% din exp normal.

Restart server odata la 5 minute - downtime 6 minute

Si niste lag ar mai trebuii:D

SS pentru PK pe "SPOT"(cazu lu' Cioby) sa fie intre 15 si 20 de ani,ca pentru crima cu premeditare

SS pentru PK pe SPOT sa fie delete char

Drumu din lorencia catre crywolf sa fie de minim 15 minute,avand in vedere ca balgass e odata la 10 minute...

Vreau ca cineva sa-mi raspunda.

Eu o sa ma duc devias iesire cand nu e nimeni,o sa fac print si o sa stau acolo...pana vin' baietasii cu PK

si-i postez.

Se da ss?ca pan' la urma,e spotu meu

Posted

Eu o sa ma duc devias iesire cand nu e nimeni,o sa fac print si o sa stau acolo...pana vin' baietasii cu PK

si-i postez.

Se da ss?ca pan' la urma,e spotu meu

orice e posibil pe srv asta :P

Posted

SS pentru PK pe "SPOT"(cazu lu' Cioby) sa fie intre 15 si 20 de ani,ca pentru crima cu premeditare

care 15-20 de ani ma..inchisoare pe viata e cel mai bine

si rata exp dupa ce pierdem balgas o sa fie mareee daca e 1% sa fie 0,000000001%

Posted

mai este si chaos castle chiar in timpul balgass-ului, voi ce credeti ca prefera oamenii sa se duca in cc sa prinda iteme acc, sau sa faca balgass-ul ?

Ridicati macar la 6 ore balgass-ul.. la 2 ore este exagerat atata timp cat ne scade experienta...

Ganditi si voi putin, la fiecare 2 ore sa pleci cate 15 minute pentru a face balgass-ul... nu rezolvi nimic. mai bine nu te duci. In cele 15 minute in care lipsesti de pe spot pierzi la fel de mult (ca si cum nu ar fi balgass-ul facut)... in concluzie, cei ce sunt la "crescut" nu au nici un interes sa faca balgass-ul..

Posted

mai este si chaos castle chiar in timpul balgass-ului, voi ce credeti ca prefera oamenii sa se duca in cc sa prinda iteme acc, sau sa faca balgass-ul ?

Ridicati macar la 6 ore balgass-ul.. la 2 ore este exagerat atata timp cat ne scade experienta...

Ganditi si voi putin, la fiecare 2 ore sa pleci cate 15 minute pentru a face balgass-ul... nu rezolvi nimic. mai bine nu te duci. In cele 15 minute in care lipsesti de pe spot pierzi la fel de mult (ca si cum nu ar fi balgass-ul facut)... in concluzie, cei ce sunt la "crescut" nu au nici un interes sa faca balgass-ul..

Chiar azi am intrat in cc si am vazut ca si balgassul incepe,am lasat cc-ul si am fugit la Balgass sa nu pierdem expul. Este culmea ca cele 2 eventuri sunt in acelas ora si minut :error:

Posted

Chiar azi am intrat in cc si am vazut ca si balgassul incepe,am lasat cc-ul si am fugit la Balgass sa nu pierdem expul. Este culmea ca cele 2 eventuri sunt in acelas ora si minut :error:

wow, sa inteleg ca ai tu asa un suflet bun incat sa te gandesti la restu?:)

mai rar oameni ca tine..

sigur nu era cc-ul full si te-ai speriat?:)

ps. scuze de offtopic.

LE: Inca ceva, ce vei face de acum inainte, nu vei mai face cc ca sa mergi la balgass o.O? sau vei face si te vei gandi in felul urmator : lasa ca poate il face altcineva..

Posted

mai rar oameni ca tine..

ps. scuze de offtopic.

De ce sa se gandeasca la alte char-uri cand putea sa se gandeasca la al lui?

Din cate am observat, Dragos, vrea sa "populeze" cu iteme exec noi. Probabil i s-a parut o idee buna pe moment dar nu prea a mers :).

Cel mai bine ar fi sa seteze kanturu event la 2 ore, Balgass la 6 ore. Daca ar putea seta in asa fel incat sa nu se intercaleze cu Chaos Castle ar fi excelent.

Posted

De ce sa se gandeasca la alte char-uri cand putea sa se gandeasca la al lui?

Din cate am observat, Dragos, vrea sa "populeze" cu iteme exec noi. Probabil i s-a parut o idee buna pe moment dar nu prea a mers :).

Cel mai bine ar fi sa seteze kanturu event la 2 ore, Balgass la 6 ore. Daca ar putea seta in asa fel incat sa nu se intercaleze cu Chaos Castle ar fi excelent.

FOARTE BUNA IDEEA, ce pot sa spun, ar fi ideal !

Nu am fost niciodata la kanturu event tinand cont ca este din 12 in 12 ore..

Sau gandit sa populeze serverul cu iteme exc noi, dar totodata si cum sa crestem noi mai greu, pentru ca asta e interesul lor, sa dea rr db cat mai rar (si noua nu ne convine acest lucru). Parerea mea este ca experienta data de mobi ar trebui sa fie la fel pe tot parcursul bazei de date (ca sa nu existe certuri).

Posted

mai rar oameni ca tine..

ps. scuze de offtopic.

LE: Inca ceva, ce vei face de acum inainte, nu vei mai face cc ca sa mergi la balgass o.O? sau vei face si te vei gandi in felul urmator : lasa ca poate il face altcineva..

Am fost 4 in cc si am 19 rr si nu ma speriu de concuretza,daca tu esti egoist crezi ca toti sunt la fel?

app:Vezi ca deviezi dela subiectul initiat de Gunit

Guest TotTsu
Posted

Ce bine ar fi ca in loc de asemenea idei geniale sa fie facute adevaratele pb ale svrului: DL-ul sa-i mearga SUMMONUL, ca doar de la inceputul S2-ului ne tot plangem ca nu merge summon la cs si pe alte harti. La DL sa mearga FS-ul, nu doar cand vrea el, desi esti in acel prag in care-ti merge FS-ul. Sa se faca cumva ca mg-ul si DL-ul sa nu intre la acelasi lvl cu celalalte caractere, asta fiind sg svr unde am intalnit aceasta problema. Gemstoneul sa nu pice odata la juma de zi, ca totusi sansa este mica sa-ti iasa ce optiune vrei.

Pai cam astea ar fi problemele, nu balgass din 2 in ore, ca doar pana acum cei care au jucat aveau parte de exp mare 1 zi sau juma de zi, acum trb ca din 2 in 2 ore sa pierd 20 de minute pt un event?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...