Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Cristi-MG-

o mare problema ...

Recommended Posts

Posted

cateodata cand joc MU mi se blocheaza 10 secunde imaginea .. apoi se stinge monitorul si se reaprinde .. adica se face neagra imaginea apoi revine in 10 secunde asa ... ca dupa un restart si imi apare asta....

acum nu stiu .. pe mine nu ma prea deranjaza asa mult treaba asta .. apare odata pe zi cam asa .. dar mi-e sa nu mi se arda placa video sau eu stiu ...

placa video este relativ noua .. o am de primavara trecuta .. are 512 mb .. procesorul de 1.9 :| 1 giga ram .. indeplinesc cererile pentru a juca mu ... chiar peste cu mult ...

de la ce poate fi ?

de exemplu la san andreas nu se intampla nimic .. iar la mu :|

Posted

bunny am facut tot .. iar dupa o ora aceeasi chestie :|

denisake .. cred ca e fixata bine .. am apasat bine pe ea

daca nu sunt rezolvarii .. mai va intreb doar daca se poate strica ceva din cauza asta :|

Posted

cum il dezactivez ?

am o placa Ati Radeon 8 mii si ceva .. nu mai stiu sigur :( nu mai am cutia de la ea de 512 mega .. luata in primavara anului trecut ... ma rog avea o problema cu grafica si a trebuie sa iau un hot fix adica "9-6_agp-hotfix_xp32_dd_ccc"

sursa este veche .. de cand am calculatorul de 4 ani asa :) poate fi si din cauza aia banuiesc nu ?

alte drivere nu .. stiu ca le aveam pe ultimele aparute ...

temperatura o verificasem odata parca si nu era deloc mare .. era buna mi-a zis cineva .. verificasem cu aida32 parca

totusi .. se poate intampla ceva grav la calculator din cauza asta ?

Posted

Am si eu o problema .. scuze ca o scriu aici dar nu pot deschide topicuri .. de fapt asta e problema .. nu pot deschide topicuri ... cand dau "new topic" imi apar doar casutele de title si subtitle .. ma poate ajuta cineva ? .. mersi .. si scuze de off

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...