dan!el Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Basescu crede ca daca isi recunoaste greselile ii facem statuie si il punem presedinte pe viata.Imi pare rau ca l-am votat pe retardatu ala de Crin. Acum mi-am dat seama cat de idiot e.... Ca ce daca sunt unguri in parlament, ca ar trebui sa avem un tigan presedinte ca sa dovedim cat de democrati suntem....Tot Vadim era mai bun.Ala nu e sclavul nimanui si are si sange-n peleu.Cred ca iti trebuie sa ai destul de mult "sange in peleu" sa spui in fata a 22 mil de romani "am gresit si-mi pare rau!" au gresit foarte multi in parlamentul romaniei, dar unul nu si-a cerut scuze pana acum, ci mai degraba au cautat pretexte sa mai faca o combinatie. Daca iesea PSD-ul , ne intorceam inapoi cu cativa ani, pe vremea lui Iliescu, nastase mai gasea o matusa Tamara care ii mai lasa cateva milioane de euro mostenire, doar nu se poate rata o astfel de ocazie nu? @Oana, nu inteleg de ce razi!? Imi pare rau ca nu pot sa fiu ignorant ca toata lumea si sa ma doara in cot de viitorul acestei tari, mie spre deosebire de tine imi place tara asta si nu vreau sa fiu nevoit sa plec de aici, doar pentru ca oamenii ca voi viseaza ca tot ce zboara se mananca. Am spus si repet, Basescu nu este chiar cel mai bun presedinte, dar nu am avut o alternativa mai buna si regret asta. Cand o aparea un candidat nou la presedentie, cu un trecut curat, fara cazier ca al lui Geoana sau Antonescu, atunci ala va fi favoritul meu si tot atunci cred ca acea persoana va castiga alegerile prezidentiale. Daca tie iti place sa fi injurata de persoana pe care tu o votezi sa conduca aceasta tara si daca iti place sa fi tratata fara pic de respect, este alegerea ta.Acum chiar ma retrag din aceasta discutie, regret, dar vad ca nu am cu cine sa vorbesc.
WhiteWolf Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 inseamna ca un chinez (parintii chinezi) nascut in america este nigga` ah? american..Vezi ca ai incurcat putin rasa cu nationalitatea. No biggie.Va rog, continuati.
0ana Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Cred ca iti trebuie sa ai destul de mult "sange in peleu" sa spui in fata a 22 mil de romani "am gresit si-mi pare rau!" au gresit foarte multi in parlamentul romaniei, dar unul nu si-a cerut scuze pana acum, ci mai degraba au cautat pretexte sa mai faca o combinatie. Daca iesea PSD-ul , ne intorceam inapoi cu cativa ani, pe vremea lui Iliescu, nastase mai gasea o matusa Tamara care ii mai lasa cateva milioane de euro mostenire, doar nu se poate rata o astfel de ocazie nu? @Oana, nu inteleg de ce razi!? Imi pare rau ca nu pot sa fiu ignorant ca toata lumea si sa ma doara in cot de viitorul acestei tari, mie spre deosebire de tine imi place tara asta si nu vreau sa fiu nevoit sa plec de aici, doar pentru ca oamenii ca voi viseaza ca tot ce zboara se mananca. Am spus si repet, Basescu nu este chiar cel mai bun presedinte, dar nu am avut o alternativa mai buna si regret asta. Cand o aparea un candidat nou la presedentie, cu un trecut curat, fara cazier ca al lui Geoana sau Antonescu, atunci ala va fi favoritul meu si tot atunci cred ca acea persoana va castiga alegerile prezidentiale. Daca tie iti place sa fi injurata de persoana pe care tu o votezi sa conduca aceasta tara si daca iti place sa fi tratata fara pic de respect, este alegerea ta. Acum chiar ma retrag din aceasta discutie, regret, dar vad ca nu am cu cine sa vorbesc. De ce rad? Pentru ca ma amuzi! Cu ce ma incalzesc pe mine scuzele lui? Cu ce ii incalzesc pe batranii care nu vor primii o pensie mai mare? Cu ce ma incalzesc pe mine taxele astea noi? Taxa pt sex? Cazier? Basescu nu are cazier? Elena Udrea nu are cazier? Ok si mie imi place tara asta (cred), dar ce propui sa fac? Sa muncesc si toti banii mei sa se duca pe taxe? "Nemernici draq" e injuratura? Daca e...nu pe mine ma injurat. I`a injurat pe aia care vorbesc fara sa gandeasca. Ia exemplu aici http://www.youtube.com/watch?v=mmIIruWAzXs . Frumos asa.
dan!el Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 De ce rad? Pentru ca ma amuzi! Cu ce ma incalzesc pe mine scuzele lui? Cu ce ii incalzesc pe batranii care nu vor primii o pensie mai mare? Cu ce ma incalzesc pe mine taxele astea noi? Taxa pt sex? Cazier? Basescu nu are cazier? Elena Udrea nu are cazier? Ok si mie imi place tara asta (cred), dar ce propui sa fac? Sa muncesc si toti banii mei sa se duca pe taxe? "Nemernici draq" e injuratura? Daca e...nu pe mine ma injurat. I`a injurat pe aia care vorbesc fara sa gandeasca. Ia exemplu aici http://www.youtube.com/watch?v=mmIIruWAzXs . Frumos asa. Din pacate majoritatea taxelor care se introduc, sunt introduse obligatoriu, pentru ca asa specifica un dintre clauzele aderarii noastre la ue. Nu platesti taxa pentru sex, cel putin nu din cate stiu eu, platesti taxa pentru poluare (ceea ce este o mica-mare diferenta). Nu stiu care este manevra cu filmuletul lui Basescu, dar macar pare a fi o gluma, insa Geoana este atentionat ca se filmeaza. Intrebarile care i se adresau lui Geoana nu erau intrebari negandite, ci intrebari bine plasate. In psd sunt numai hoti, sincer, hoti cu care el spunea ca nu are nici o legatura, insa a facut un banner mare cu toti si a umplut Bucurestiul cu el... #-o think about it...
The^DiamondZ Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 "Nemernici draq" e injuratura? Daca e...nu pe mine ma injurat. I`a injurat pe aia care vorbesc fara sa gandeasca.Da ce este papusa ? :( Este normal ca un om precum "Mr". Geoana, sa injure pentru a se afirma ?
2dor Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Ii inhamam pe cei 6 cais ai conducerii la plug. insa mai e ceva
dEreglat Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Am votat da. Desi nu sunt asa sigur. O revolutie in anii '89 insemna ceva. In remurile noastre nu se mai rezolva nimic cu o revolutie. Haideti sa o luam logic. Numai la noi sunt taxe asa de mari? Numai la noi sunt probleme? Numai la noi traiul de viata este josnic? Numai la noi s-au scumpit lucrurile? Raspunsu e NU. Peste tot in lume s-a intamplat exact la fel ... Vreti sa spuneti ca in celelalte tari se duce o viata mai roz? Ai auzit tu vreo tara care se descurca bine si are cresteri economice in perioada asta? Nu. Se duce intradevar o perioada mai grea.. crezi ca daca vom iesi in strada vom primi mai multi bani si o vom duce mai bine?Ceea ce scrieti (unii) in aceste topicuri sunt niste copilarii pe care nu le ganditi.
frankie Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 In caz de o revolutie fug astia mai repede decat ajungem noi la Bucuresti :lol:
RyLa Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 imposibil sa nu se mai intample inca odata ,e de ajuns sa se adune toti nebunii aia de pe stadioane si iese o revolutie foarte frumoasa
Dropkillerz Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Am votat da. Desi nu sunt asa sigur. O revolutie in anii '89 insemna ceva. In remurile noastre nu se mai rezolva nimic cu o revolutie. Haideti sa o luam logic. Numai la noi sunt taxe asa de mari? Numai la noi sunt probleme? Numai la noi traiul de viata este josnic? Numai la noi s-au scumpit lucrurile? Raspunsu e NU. Peste tot in lume s-a intamplat exact la fel ... Vreti sa spuneti ca in celelalte tari se duce o viata mai roz? Ai auzit tu vreo tara care se descurca bine si are cresteri economice in perioada asta? Nu. Se duce intradevar o perioada mai grea.. crezi ca daca vom iesi in strada vom primi mai multi bani si o vom duce mai bine?Ceea ce scrieti (unii) in aceste topicuri sunt niste copilarii pe care nu le ganditi.N-a zis nimeni asta,dar gandeste-te ca noi abia acum incepem sa simtim criza,unde nu mai pui ca avem datorii.Nu compara Romania cu alte tari,Romania n-are nevoie acum de taxe pe fast food,mai ales,suc si prajituri si nu zic asta pentru nu o sa mai apuc sa-mi iau asa ceva,zic asta pentru ca afacerile care se ocupa cu asa ceva au de pierdut si normal ca nu o sa le convina (zicea cineva pe aici de fabrica coca cola care s-ar fi mutat la vecini)Crezi ca Romania n-ar fi avut de castigat de pe urma acelei fabrici?Txa de prima inmatriculare avantajeaza producatorul de masini autohton si pe cei care importa masini noi,nu fiecare roman isi permite sa-si ia ceva nou.Nu toate masinile vechi aduse de afara sunt niste harburi,unele arata si merg mai bine decat cele noi vandute aici.Mai pe scurt,nu poti sa impui romanului sa fie ecologic,atat timp cat traiul este sub nivelul mediu.Noxele emise de aceste masini aduse de afara nu reprezinta nimic fata de camioane,tiruri,trenuri pe motorina (pe care cfr-ul inca le are) avioane si nave trimise in spatiu de americani.Pacat ca statul roman nu este dat in judecata de fiecare roman care-si aduce o masina de afara.
dan!el Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Mai pe scurt,nu poti sa impui romanului sa fie ecologic,atat timp cat traiul este sub nivelul mediu.Aici ai o mare dreptate si sunt intru-totul de acord.