Dropkillerz Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Pai asta si fac :) !Deci pana la urma nu vrei sa-mi dai un raspuns la intrebarile mele? Sunt dureroase pentru tine? Din ce cauza oare...sau vrei, ca eu sa rapsund in locul tau :) ?Nu,nu ma deranjeaza deloc,dar nu-mi starnesc interesul intrebarile tale si aici as putea sa ma laud,ca primii primii bani cinstiti i-am obtinut la varsta de 15 ani,la 17 ani deja puteam sa am carte de munca.Lucrez ca mecanic,nu ma deranjeaza deloc chestia asta chiar daca mecanica e o meserie murdara,chiar sunt foarte mandru de ceea ce fac.Momentan,frec menta pe acasa,ca orice pusti care face un liceu,nu asta ai facut si tu la varsta respectiva?Ai sa-mi zici acum ca eu nici nu contribui si stau pe banii parintilor si imi permit sa comentez despre acest subiect,nu,eu cel putin cand ies in oras sau ma duc la scoala,nu-i cer bani tatalui,nu mai zic ca mama e plecata afara de vreo 4 ani din cauza tampitilor de la putere.Toate ca toate,iti mai spun ceva,cand o sa ai de pe la vreo 6 7 ani unul din parinti plecati,tatal sau mama pe rand si sarbatori in familie impreuna din bat,atunci sa vii sa ma critici pe mine.La 8 ani,am facut revelionul la vecini,majoritatea sarbatorilor calindaristice,le-am facut la neamuri.Asa,ca te rog frumos,cand o sa treci prin ce am trecut si trec eu,atunci sa-ti dai cu parerea.
Guest stefteo21 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 It's a beautiful world... It's a beautiful day... Deci nu-mi pasa de probleme astea mie personal :) Si sa stiti ca atata timp cat bagi mana in buzunar si gasesti niste bani, esti sanatos si mergi pe drumul tau esti cel mai norocos om din lume, daca mai adaugi si o fata frumoasa langa tine viata ta devine ca a mea
Tybork Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Nu,nu ma deranjeaza deloc,dar nu-mi starnesc interesul intrebarile tale si aici as putea sa ma laud,ca primii primii bani cinstiti i-am obtinut la varsta de 15 ani,la 17 ani deja puteam sa am carte de munca.Lucrez ca mecanic,nu ma deranjeaza deloc chestia asta chiar daca mecanica e o meserie murdara,chiar sunt foarte mandru de ceea ce fac.Momentan,frec menta pe acasa,ca orice pusti care face un liceu,nu asta ai facut si tu la varsta respectiva?Ai sa-mi zici acum ca eu nici nu contribui si stau pe banii parintilor si imi permit sa comentez despre acest subiect,nu,eu cel putin cand ies in oras sau ma duc la scoala,nu-i cer bani tatalui,nu mai zic ca mama e plecata afara de vreo 4 ani din cauza tampitilor de la putere.Toate ca toate,iti mai spun ceva,cand o sa ai de pe la vreo 6 7 ani unul din parinti plecati,tatal sau mama pe rand si sarbatori in familie impreuna din bat,atunci sa vii sa ma critici pe mine.La 8 ani,am facut revelionul la vecini,majoritatea sarbatorilor calindaristice,le-am facut la neamuri.Asa,ca te rog frumos,cand o sa treci prin ce am trecut si trec eu,atunci sa-ti dai cu parerea.Baiatule...aici nu a fost vorba de familia ta si prin cate ai trecut tu, ci a fost vorba ca ai scos din nou idiotenile tale nationaliste cum ca un ungur ca mine de cetatenie romana n-ar avea drept la replica in acest subiect. Eu la acest lucru am reactionat, si nu prea inteleg de ce ai scos acum probleme tale de familie...nu are nici o legatura cu ceea ce ai afirmat in posturile tale anterioare legate de unguri.
Dropkillerz Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Baiatule...aici nu a fost vorba de familia ta si prin cate ai trecut tu, ci a fost vorba ca ai scos din nou idiotenile tale nationaliste cum ca un ungur ca mine de cetatenie romana n-ar avea drept la replica in acest subiect. Eu la acest lucru am reactionat, si nu prea inteleg de ce ai scos acum probleme tale de familie...nu are nici o legatura cu ceea ce ai afirmat in posturile tale anterioare legate de unguri.N-am pus problemele familiale inainte,ti se pare.Pur si simplu tu nu ai voie sa vii aici sa te dai mare cetatean roman,de parca ai fi Roman si stii prin ce a trecut noi.N-am nimic cu ungurii pentru cunosc doi,chiar de pe forumul asta,as fi zis ca mi-s prieteni,dar dupa ce am zis pe aici,cred ca m-ar linsa.Cum ziceam,n-am nimic cu ungurii,atata timp cat nu se dau mare cetateni ai Romaniei ,nu-mi baga taxe pe fast food si nu vor nustiu ce bucata de pamant din tarisoara mea.Pune-te in locul meu,considera ca esti in Ungaria iar un roman aflat la putere iti impune ce sa mananci,defapt,un roman n-ar ajunge acolo sus,ar fi linsat. :)
Domino628 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Hai ma pleaca de aici cu securistii si comunistii.... Spre deosebire de viermii aia 3,Vadim "s-a vindecat" in mare parte,dand dovadata ca fiind un bun cunoscator de istorie si un bun nationalist!. Cica il venerez....Am zis eu ca il venerez bai pantaloni largi? Penibil!Traiasca Maresalul Ion Antonescu!S-a vindecat?Cum poti sa te vinzi de ipocrizie?Cum poate sa se "vindece de comunism" un om care acum 20 de ani scria poezii dictatorului si sotiei acestuia?Asa ceva e imposibil.Da, il venerezi bai "tricou roz mulat".Acum ne luam de haine, wtf?Nu vezi ca esti penibil?Ideea era ca in post-urile legate de politica zici numai de Vadmin si Antonescu, din pacate ultimu' e mort.@Loyd, stiu cum e.Totusi, sa ne gandim asa, un copil nascut in Romania din parinti unguri e roman, nu?Eu asa consider...
bunny Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Tu sa-ti dai cu parerea despre ce se intampla in tara ta. :) Tu vorbesti? Fiind din Moldova? God, cica hai sa vorbim despre Romania, iar tu te iei de unu ca e ungur, dar e in Romania, insa tu moldovean nu esti in aceeasi categorie? oO Ppl, ignorati-l, va dati seama mai tarziu de ce.
Dropkillerz Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Tu vorbesti? Fiind din Moldova? God, cica hai sa vorbim despre Romania, iar tu te iei de unu ca e ungur, dar e in Romania, insa tu moldovean nu esti in aceeasi categorie? oO Moldova nu face parte din Romania,halal geografie :lol: bunny,daca ai sti cat de penibil esti omule acum.
bunny Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Moldova nu face parte din Romania,halal geografie :lol: SI EU CE-AM ZIS? )))))) Ok, ma scuzi, esti inca o persoana open-minded. ;) Stii ce patesc persoanele astea nu? oO
frankie Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Vad cum zilnic nivelul de trai in Romania scade vertiginos. Azi ingheata salariile, maine sunt dati afara X lucratori, poimaine apare o taxa noua (sau valoarea uneia deja existente creste). Multe companii de stat se privatizeaza, sunt vandute catre straini - oarecum tara este vanduta pe bucatele mici, insesizabil. Datoriile externe sunt uriase, personal nu am idee de unde vor fi scosi banii pentru a fi inapoiati catre FMI (parca erau vreo 30-35 de miliarde de euro).Ce mi-a atras in mod special atentia asupra intrebarii din topic este un extras dintr-un post: Credeti ca in mandatul actualului presedinte sau in mandatul viitorului presedinte oamenii vor iesi din nou in strada, daca situatia nu se va imbunatati?P.S: Probabil ca o sa fie un topic "fara rost" si va fi inchis, dar as vrea sa citesc niste pareri serioase inainte sa se intample asta, sau inainte sa apara certuri si off-topic.Eu nu cred intr-o revolutie. Eu sper sa se intample !!
SWAt2000 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Tu vorbesti? Fiind din Moldova? God, cica hai sa vorbim despre Romania, iar tu te iei de unu ca e ungur, dar e in Romania, insa tu moldovean nu esti in aceeasi categorie? oO Ppl, ignorati-l, va dati seama mai tarziu de ce. lol bunny te bate istoria edit: ba nu confundati republica moldova cu moldova baaa
eugen88 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 S-a vindecat?Cum poti sa te vinzi de ipocrizie?Cum poate sa se "vindece de comunism" un om care acum 20 de ani scria poezii dictatorului si sotiei acestuia?Asa ceva e imposibil. Da, il venerezi bai "tricou roz mulat".Acum ne luam de haine, wtf?Nu vezi ca esti penibil?Ideea era ca in post-urile legate de politica zici numai de Vadmin si Antonescu, din pacate ultimu' e mort. Tricou roz mulat? Daca nu mergi pe strada imbracat in circar (haine de manelist american) ai automat tricou roz? ) Cat despre basescu.Presedintele este dupa chipul si asemanarea noastra. Nu prea avem maniere, dar suntem smecheri. E drept ca si un prostanac ne-ar fi reprezentat cu brio. Sa ne fie de bine. La mai mare.
Dropkillerz Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 SI EU CE-AM ZIS? )))))) Ok, ma scuzi, esti inca o persoana open-minded. ;) Stii ce patesc persoanele astea nu? oO Eram ironic,deci cei din Suceava,Vaslui,Iasi,Botosani nu-s din Romania ? :lol:
bunny Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 edit: ba nu confundati republica moldova cu moldova baaa Eu nu, tocmai. ^_^
Dropkillerz Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Eu am zis ca-s din Moldova nu din Republica Moldova,eu sunt in plop cu geografia,sicer,dar vad altii si mai si :lol:
bunny Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Eu am zis ca-s din Moldova nu din Republica Moldova,eu sunt in plop cu geografia,sicer,dar vad altii si mai si :lol:Nu numai cu geografia. ^_^
SWAt2000 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Eu nu, tocmai. ^_^ pai lol, moldova face parte din romania, adica wtf? romania inseamna doar bucuresti?
Dropkillerz Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Mai ai tupeul sa vorbesti ba,dupa ce te-ai facut de tot rahatul ? :lol: Am gresit,am mancat o litera,totusi,nu schimba subiectul :lol:
SWAt2000 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 @Loyd, stiu cum e.Totusi, sa ne gandim asa, un copil nascut in Romania din parinti unguri e roman, nu?Eu asa consider...inseamna ca un chinez (parintii chinezi) nascut in america este nigga` ah? american..
0ana Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Basescu crede ca daca isi recunoaste greselile ii facem statuie si il punem presedinte pe viata.Imi pare rau ca l-am votat pe retardatu ala de Crin. Acum mi-am dat seama cat de idiot e.... Ca ce daca sunt unguri in parlament, ca ar trebui sa avem un tigan presedinte ca sa dovedim cat de democrati suntem....Tot Vadim era mai bun.Ala nu e sclavul nimanui si are si sange-n peleu.Vadim nu o sa fie niciodata presedintele Romaniei.Nu spun ca nu ar fi bun pt acest post, dar este nebun. Si la propriu si la figurat.Cinste lui...stie sa spuna lucrurilor pe nume, dar lumea nu`l priveste cu ochi buni.Sincera sa fiu pe Vadim il vad in stare sa`i dea o palma si lui Obama daca nu`i convine ceva.Omul chiar nu le are pe toate asezate bine.Cat despre unguri in parlament, n`am nimic cu ei daca fac treaba buna. Eu ti`am mai spus. Nu sunt rasista, nu am nimic cu nimeni daca nu ma deranjeaza. Daca ma calca pe coada e altceva.Vorbind de tigani, pe Madalin Voicu l`as vota presedinte. Omul asta chiar este destept, provine dintr`o familie buna, spune lucrurilor pe nume (dar in limita bunului simt).Pt cei care ziceti ca faceti revolutie. OK. Cati faceti? Ce credeti ca rezolvati?Voi inca nu ati vazut cata putere are Basescu in tara asta? Mi`e scarba s`o spun, dar nimeni nu`l va da jos.A scapat din atatea basma curata, asa o va face in continuare. Am avut sansa sa`l "detronam" dar n`am facut`o. Cu Base pana la moarte...NOT.@Lasati`o balta cu ungurii si moldovenii. Nu ajungeti nicaieri. Si bunicul meu a fost ungur, bunica`mea romanca, maica`mea banuiesc ca e corcita si eu sunt o corcitura si mai mare #-o.
Dropkillerz Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 @Loyd, stiu cum e.Totusi, sa ne gandim asa, un copil nascut in Romania din parinti unguri e roman, nu?Eu asa consider... Cum am mai zis,eu nu urasc ungurii numai ca-s alta natie si nici nu-i urasc pe toti,pur si simplu ma seaca cei care considera ca o bucata din Romania le apartine,ma seaca cei care is la putere si imi impun ce sa mananc,stii prea bine la ce ma refer.In aceiasi situatie intra si tiganii,nu ma deranjeaza pana nu intra 5 in autobuz iar unul iti baga mana in buzunar,daca incerci sa faci ceva,poti sa-ti faci rezervare la urgenta :D@Oana,unde mama dracu vezi tu treaba buna,cand el alege ce sa mancam,unde mama dracu ii libertatea?
0ana Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Cum am mai zis,eu nu urasc ungurii numai ca-s alta natie si nici nu-i urasc pe toti,pur si simplu ma seaca cei care considera ca o bucata din Romania le apartine,ma seaca cei care is la putere si imi impun ce sa mananc,stii prea bine la ce ma refer.In aceiasi situatie intra si tiganii,nu ma deranjeaza pana nu intra 5 in autobuz iar unul iti baga mana in buzunar,daca incerci sa faci ceva,poti sa-ti faci rezervare la urgenta :D@Oana,unde mama dracu vezi tu treaba buna,cand el alege ce sa mancam,unde mama dracu ii libertatea?Basescu alege cand mananc? Wtf. O sa aleaga si cand sa ma duc la toaleta sa`i las un cadou?Sa fim seriosi. Pleci in strainatate doar cu buletinul.Am fost sa muncesc in Grecia si m`as intoarce si maine (ma retine doar facultatea). Cui nu`i convine, sa plece.Ne vaitam ca niste babe. NU avem ce sa facem.Aminteste`ti de studentii care au iesit in strada acum o luna. Ce au rezolvat? Ne`au amuzat pe noi.Dati`mi un pistol si`l impusc eu pe Basescu. Dar pe cine punem presedinte? In cine avem incredere?
eugen88 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Vorbind de tigani, pe Madalin Voicu l`as vota presedinte. Omul asta chiar este destept, provine dintr`o familie buna, spune lucrurilor pe nume (dar in limita bunului simt).Lautaru ala?Scandalagiu ala? Idiotu ala?Jegu ala? Ce kkt!!!!
Dropkillerz Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Basescu alege cand mananc? Wtf. O sa aleaga si cand sa ma duc la toaleta sa`i las un cadou?Sa fim seriosi. Pleci in strainatate doar cu buletinul.Am fost sa muncesc in Grecia si m`as intoarce si maine (ma retine doar facultatea). Cui nu`i convine, sa plece.Ne vaitam ca niste babe. NU avem ce sa facem.Aminteste`ti de studentii care au iesit in strada acum o luna. Ce au rezolvat? Ne`au amuzat pe noi.Dati`mi un pistol si`l impusc eu pe Basescu. Dar pe cine punem presedinte? In cine avem incredere? Eu nu ma vait,eu doar am argumentat de ce as vrea o revolutie.Oana,pana si cei batrani care au trecut prin viata si stiu cu ce se mananca tot rahatul asta,au zis ca Romania are nevoie de un razboi civil,eu cu siguranta n-am vazut sau simtit ce s-a intamplat in 89,dar cu certitudine pot zice ca Romania are nevoie de schimbari majore nu de taxe ridicole.
Dirlewanger Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 ^ Dar ce are ba pui de mogul care esti? Macar sa ne amintesca tiganu ala din cand in cand cat de "primitivi" suntem HAHAHA Remember? Dupa ce madona a fost huiduita? Romanii sunt primitivi, tiganii e destepti dar fura lada de cartofi? Ala da presedinte alaturi de burtoaca si fata de pinguin basit mesaj pentru eugen
Stalk3r Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 nu vor mai iesii in strada, din cauza romanului suntem "in criza" , ce vreau sa zic prin asta ? Ca romanul e prea moale si cufurit tot in lenjerie de domnu' "sef". Romanu a ajuns ca sa se cace pe el in fata sefului si sa ii zica sa nu ii dea tot salaru numa sa il tina angajat, pana la urma urmei ajunge sa zica sa nu-l dea afara ca lucreaza pe gratis.Poporul e responsabil pt toate astea.. aia de sus profita dupa noi iar noi (ma rog eu nu ma consider..) ii lingem in fund.Pe scurt poporul e moale , NU va iesii in strada.