Jump to content
Random Hero

Revolutie?

Revolutie?  

66 members have voted

1. 1. Credeti ca in viitorul mai mult sau mai putin indepartat oamenii vor iesi din nou in strada?

• Da
      40
    • Nu
      25

Recommended Posts

Posted

Vad cum zilnic nivelul de trai in Romania scade vertiginos. Azi ingheata salariile, maine sunt dati afara X lucratori, poimaine apare o taxa noua (sau valoarea uneia deja existente creste). Multe companii de stat se privatizeaza, sunt vandute catre straini - oarecum tara este vanduta pe bucatele mici, insesizabil. Datoriile externe sunt uriase, personal nu am idee de unde vor fi scosi banii pentru a fi inapoiati catre FMI (parca erau vreo 30-35 de miliarde de euro).

Ce mi-a atras in mod special atentia asupra intrebarii din topic este un extras dintr-un post:

Probabil ar trebui sa mai iesim inca o data in strada ca-n 89 pentru a sesiza UE despre aberatiile din Romania.

Credeti ca in mandatul actualului presedinte sau in mandatul viitorului presedinte oamenii vor iesi din nou in strada, daca situatia nu se va imbunatati?

P.S: Probabil ca o sa fie un topic "fara rost" si va fi inchis, dar as vrea sa citesc niste pareri serioase inainte sa se intample asta, sau inainte sa apara certuri si off-topic.

Posted

Probabil se va intampla si o asa zisa "revolutie", dar daca se va intampla, presupun ca nu ca si in '89, oameni nevinovati morti, etc etc. Chiar ma uitam inainte la TV, si am vazut, tot felul de taxe mari, o gramada de salariati dati afara, firme privatizate, si salarii de nimic, pe munca cat caru'. Nu putem decat sa asteptam, oricum la varsta noastra nu putem face nimic, dar pot face parintii nostrii, si restul populatiei, pentru ca e viitorul nostru.

PS : Nu votez nici "Da", nici "Nu".

Posted

Vor iesi in strada,exact cum a zis eugen,cand le va ajunge cutitul la os.Ceva se va intampla in Romania,razboi civil,revolutie sau o sa-si bage picioarele toti si o sa emigreze.O sa vina ungurii sa stea aici.

Posted

Vor iesi in strada,exact cum a zis eugen,cand le va ajunge cutitul la os.Ceva se va intampla in Romania,razboi civil,revolutie sau o sa-si bage picioarele toti si o sa emigreze.O sa vina ungurii sa stea aici.

Eeee, nu prea cred, mai avem si noi nationalisti prin Romania asta a noastra :D. Stai linistit ca nici ungurilor nu le merge prea bine, pentru ca traiesc si lucreaza aici. Eu le-as recomanda directia NV, dar le place Romania :)).

Posted

Nici in Ungaria traiul nu e mai roz ca aici :P oricum eu zic ca numai o revolutie ne poate salva sau poate ca nu :-? nu vom stii prea curand.

Guest celmaislabaN^
Posted

Votez da, deoarece cred ca asa ar fi cel mai bine, sa mai aiba loc o revolutie, desi nu prea cred ca o sa se intample ...

Guest stefteo21
Posted

Si cum credeti voi ca ar ajuta o revolutie ? :rofl2:

Posted

da... cum pana mea sa pui taxa pe shaorma si pe cola? :-j :banghead: o sa trebuiasaca sa dai 5 lei pe un suc de 0.3 l la o terasa sau la un local

EDIT: am uitat sa zic ca le taxeaza asemanator ca la taxa de viciu :| mancarea e un viciu pentru voi ? doamne :| nu poti trai fara mancare ar trebui pus si taxa de viciu la apa de la robinet dupa ei...

Guest relife
Posted

nu cred ca vor iesi...deci ar fi necesar sa iasa in strada...

Posted

Nici in Ungaria traiul nu e mai roz ca aici :P oricum eu zic ca numai o revolutie ne poate salva sau poate ca nu :-? nu vom stii prea curand.

Sunteti f***re,de ce naiba va intereseaza alte tari,state cand voi traiti in Romania,daca prin Africa aia traiesc in triburi si vaneaza sobolani cu arcu,asa ar trebui sa facem si noi?

Fiecare tara isi are procesul ei de evoluare dar vad ca Romania bade de muuult timp pasul pe loc,incepe sa o ia inpoi :lol: din cauza voastra. :)

Posted

Si o revolutie ca sa ce ? Sa moara iar o gramada de oameni nevinovati ? Nu se va schimba cu nimic mersul, daca nu e Boc e altcineva care poate chiar daca e mai bun ca el, nu va fii lasat sa faca treaba asa cum trebuie.

Posted

Si o revolutie ca sa ce ? Sa moara iar o gramada de oameni nevinovati ? Nu se va schimba cu nimic mersul, daca nu e Boc e altcineva care poate chiar daca e mai bun ca el, nu va fii lasat sa faca treaba asa cum trebuie.

nu cred ca va mai fi o revolutie sangeroasa ca cea din 89 daca va exista ea atunci era altfel

Posted

nu cred ca va mai fi o revolutie sangeroasa ca cea din 89 daca va exista ea atunci era altfel

wtf ? pana la 89 am inteles, dupa m-ai bagat in ceata :>

intredevar nu va mai fii ca in 89, va fii mult mai rau :>

Posted

wtf ? pana la 89 am inteles, dupa m-ai bagat in ceata :>

intredevar nu va mai fii ca in 89, va fii mult mai rau :>

nu cred ca va mai fi o revolutie sangeroasa ca cea din 89 daca va exista, atunci era altfel

ma rog nu prea folosesc virgula pe forum #-o

Posted

Nu,hai sa stam sa platim taxe dupa taxe,am ajuns sa platim taxe pentru dulciuri si suc,rade europa si numai cu, curul de noi.

Posted

Intr-un fel e amuzanta ideea, avand in vedere ca un procent din populatia Romaniei l-a ales pe actualul presedinte. Asumati-va responsabilitatea votului si respectati majoritatea. Eu am refuzat sa votez, pentru mine ambii candidati au avut aceeasi valoare, aproape de zero.

Posted

Intr-un fel e amuzanta ideea, avand in vedere ca un procent din populatia Romaniei l-a ales pe actualul presedinte. Asumati-va responsabilitatea votului si respectati majoritatea. Eu am refuzat sa votez, pentru mine ambii candidati au avut aceeasi valoare, aproape de zero.

Sa ne asumam responsabilitatea?

Nu te gandesti ca mai sunt persoane care au facut ceea ce ai facut tu?

Eu personal nu m-am dus la vot,cum ai zis si tu,ambii candidati sunt nuli pentru mine.Prefer sa fiu cel indecis decat sa-mi tai singur greanga de sub picioare.

@noghri,banuiesc ca esti ungur,daca esti,mai bine nu-ti dai cu parerea in acest subiect.

Posted

Si cum credeti voi ca ar ajuta o revolutie ? :rofl2:

si cu ce te ajuta ca stai tota ziua cu mana`n c*r si inghiti toate taxele posibile si imposibile si ii lasi sa isi bata joc de tine? macar daca ar oferi ceva dar totul pe apa sambetei la noi.uite in franta,acolo cum nu le place ceva cum ies in strada si fac scandal!

noi ii votam pe ei ,ei isi bat joc de noi. ti se pare normal sa stai sa inghiti la nesfarsit? #-o

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...