bunny Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=329322Am schimbat "regulile" va pun pe voi sa votati. ^^Votul consta in:- un singur post cu numele celui pe care il votati- sa aveti minim 100 de posturi pe userul de pe care votati- nu votati de 2 ori- nu votati decat o singura persoana- in caz ca ati participat, nu aveti voie sa va votati pe voi insiva.Topicul tine pana pe 10 ianuarie.
bunny Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Cred ca nu-l vedeti daca l-am facut pinned, ok, il las unpin. Votati oameni buni, posting spree. >_<
Guest smiley_real92 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 -boom-ps: nimeni nu'ti da voturile ca e mult de citit :) app,sunt multe si mari tampenii scrise la unii :))
Paul156 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 - nu votati de 2 ori- nu votati decat o singura persoana
Guest relife Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 - sa aveti minim 100 de posturi pe userul de pe care votati- nu votati decat o singura persoanaboom :>vot boom & pattyvi se pare ca respectati regulile?P.S. daca sar putea ,sa nu se aibe voie sa voteze din guilda din care fac parte participantii
bunny Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Pacat ca nu vorbesc pe limba voastra, probabil ne-am fi inteles. Pacat, oricum voturile sunt departe de a fi "impartiale", se observa ca fiecare isi voteaza favoritul (membrul de guild) si nu pentru ca i-ar fi placut. Asta ca sa nu mai zic ca va votati si pe voi insiva, ceea ce am spus clar sa nu. In fine, event amanat, mi-e dor de comunitatea de odinioara, sincer. :)