Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest ShaKuri

probleme cont

Recommended Posts

Guest ShaKuri
Posted

Am uitat parola de la cont ( cred) ... si am dat la Recuperare Date..dar imi spune ca userul Nu e in baza de date, dar cand vreau sa imi creez un cont nou ..cu acelasi user imi spune ca si userul si adresa sunt deja folosite. ce sa mai inteleg?

Posted

Am uitat parola de la cont ( cred) ... si am dat la Recuperare Date..dar imi spune ca userul Nu e in baza de date, dar cand vreau sa imi creez un cont nou ..cu acelasi user imi spune ca si userul si adresa sunt deja folosite. ce sa mai inteleg?

La recuperare date cont iti cere user si parola. Deci daca ai uitat-o e de rau numai sa sti datele contului: User, Mail, Intrebare, Raspuns. Daca le sti da un pm la dragos cu ele si poate te ajuta.

Posted

Nu prea inteleg eu sintagma asta: "am uitat parola de la cont....CRED". Poate ca userul nu e in baza de date ca l-ai scris cu majuscule, de-asta nu-l recunoaste. Hai sa luam un exemplu, sa zicem ca ai un bk pe nume gigel. Dar tu daca vrei sa-l cauti pe status, il scrii GiGeL, crezi ca-ti arata statusul? Va scrie ca nu a fost gasit.

Guest medvin1
Posted

Buna ziua.

Am creeat un cont medvin1. Am facut activarea lui prin link-ul trimis prin email. Ma pot autentifica pe site dar daca incerc sa ma autentific in joc, imi spune "Invalid Account".

Ma puteti ajuta?

Va multumesc.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...