Jump to content
Random Hero

La 10 ani, politistii l-au prins conducand o masina

Recommended Posts

Posted

Un baiatel de clasa a IV-a, din Pitesti, se crede de pe acum om mare. Pustiul a furat masina parintilor si a plecat la plimbare, pana cand niste politisti au oprit autoturismul, ce parea fara sofer.

Familia temerarului s-a strans in par la sectie, ca sa-l recupereze, dar si ca sa achite o amenda de 1.000 de lei, pentru ca nu l-a supravegheat.

Doar intamplarea a facut ca o patrula sa se nimereasca pe acelasi drum cu soferul de-o schioapa.

Parintii baiatului si-au facut cruce cand au auzit de ce isprava a fost in stare odorul de 10 ani. Si politistii sunt uimiti, iar in sinea lor, stiu ca nazdravanul e de fapt talentat.

Din vorba-n vorba parintii au aflat ca pustiul a furat "meserie" de la un var, care la randul lui are numai 12 ani. Oricum, oamenii au plecat usurati de politie, chiar daca au fost sactionati.

Baiatul a fost prins de un echipaj al Politiei Rutiere Arges, in timp ce conducea autoturismul tatalui sau, in zona stadionului "Nicolae Dobrin". Cum ajungea cu greu la pedalele masinii, "soferul" n-a reusit sa atinga decat 20 de kilometri la ora. L-a dat de gol faptul ca abia se vedea la volan.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Arges, inspector Robert Radu, baiatul a recunoscut ca a sterpelit cheile autoturismului, desi parintii se aflau acasa - tatal se odihnea, iar mama se ocupa de gospodarie. Parintii sustin ca nu au obervat nici lipsa masinii si nici a copilului.

"Baiatul este foarte istet, stie sa citeasca foarte bine, stie sa scrie si a fost cooperant cu noi", s-a aratat uimit inspectorul Robert Radu, care probabil a uitat ca scrisul si cititul sunt "calitati" normale pentru un elev de clasa a treia.

Delicventul a marturist ca a a vrut sa urce un deal cu masina, dar n-a vrut sa spuna daca se afla la prima isprava de acest gen.

sursa: stirileprotv

in zona stadionului "Nicolae Dobrin"
La cum arata el si familia sa, probabil a iesit din Turcesti si s-a dus sa se plimbe pe la stadion (pentru cunoscatori)

Probabil ii dau dreptate inspectorului cand a zis ca e uimit ca progenitura stie sa citeasca si sa scrie, din simplul fapt ca ma uit la fetele alora.

Guest celmaislabaN^
Posted

am vazut dim la stiri, e bine ca se descurca de mic, e prostie ce a facut...

Posted

Este un semnal e alarma pt paritii care au adolescenti in casa,daca baiatul ar fi avut 16-17 ani sigur facea un accident(la varsta aia ei cred ca stiu tot),La sofat nu este destul talentul

Guest stefteo21
Posted

Sofer nascar il face tacsu :D

Guest HateLord
Posted

Stia sa conduca la 10 ani? :blink: La varsta aia abea daca ajungeam la pedale.

Guest relife
Posted

vedeti ce fac jocurile video dintr-un copil

Guest andybtv
Posted
:)) Cred ca era simpatic el incercand sa vada dupa bord :))
Posted

Era amuzant daca le raspundea ceva de genu: " nu vorbesc pana nu ajunge avocatul meu aici" , asa e doar un copil de 10 ani la volan , nesupravegheat , ce putea face?.. un accident , cu carnet sau fara oamenii le fac zilnic .

Totusi macar se poate lauda la scoala ca a aparut la Tv.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...