Fanky Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Am fost azi la event si am observat mobi si Bossi sunt ff slabi si din boss pica iteme iris ne exc +6 +7 +9Sugestia mea este sa se creasca dmg si hpu mobilor si bossi sa dea iteme noi exc si cu lk daka se poate daka nu e bine si fara ... ar fii mai frumos si mai interesant zic eu xDPoate asta va atrage mai multa lume la event :D
Bobby Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Am fost azi la event si am observat mobi si Bossi sunt ff slabi si din boss pica iteme iris ne exc +6 +7 +9Sugestia mea este sa se creasca dmg si hpu mobilor si bossi sa dea iteme noi exc si cu lk daka se poate daka nu e bine si fara ... ar fii mai frumos si mai interesant zic eu xDPoate asta va atrage mai multa lume la event :DContra..Pe zi numai un event este si daca intra unu cu mult rr poate sa faca de 10 ori eventul si face plinul(daca inainte de a termina eventul dai sw eventul se repeta)
ija4ok Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Iteme exe nu vor pica acolo din motivul pus de bobby.
Fanky Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Iteme exe nu vor pica acolo din motivul pus de bobby.ok itemele nu dar macar puterea mobilor sa fie mai interesat asa eu am omort 1 boss singur in mai putin de 5 secunde
Guest relife Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 daca inainte de a termina eventul dai sw eventul se repetapresupun ca asta este un bug , care trebuie rezolvat
Bobby Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Singura solutia ar fi sa dea 1 singur item exc dupa terminarea eventului
-GUNIT- Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 din nightmare poate sa pice :)daca omori nightmare-ul se termina eventul
Fanky Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 din nightmare poate sa pice :)daca omori nightmare-ul se termina eventuldap asa e cel mai bineDin Nightmare sa pice 1 item nou cu lk ar fii frumos dar sa fie mult mai puternic atat el cat si celalati bossi mobi :D
-GUNIT- Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 mai bine sa pice 3 ancienturi ca si din kundun :)
mau Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 mai bine sa pice 3 ancienturi ca si din kundun :)unde ai vazut u sa pice din 1mob 3iteme? :))
<Pupi> Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 unde ai vazut u sa pice din 1mob 3iteme? :))Din kundun-ul din k7 nu picau mai multe iteme ancient :-? ?
Paul156 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Din kundun-ul din k7 nu picau mai multe iteme ancient :-? ?da...depinde cum aveai norocu mie odata pe beta mia picat un ancient si din kundun mai pice si 1-2 iteme de 380 neexe
VassMan Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 o alta solutie daca vreti iteme exe sa fie eventul mult mai greu, adica sa fie mobii muuuuult mai tari, mai exact o singura persoana sa nu`l poata face. iar iteme sa cada cate 1 de fiecare rasa.
Fanky Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 o alta solutie daca vreti iteme exe sa fie eventul mult mai greu, adica sa fie mobii muuuuult mai tari, mai exact o singura persoana sa nu`l poata face. iar iteme sa cada cate 1 de fiecare rasa.Asta am spus si eu daka nu citesti replyurile ;)
Bobby Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 o alta solutie daca vreti iteme exe sa fie eventul mult mai greu, adica sa fie mobii muuuuult mai tari, mai exact o singura persoana sa nu`l poata face. iar iteme sa cada cate 1 de fiecare rasa.Dece sa fie mai greu? deja aia cu putini rr nu au sanse in cc,vreti sa faca eventul si sa primeasca iteme bune caracterele peste 20 rr?Este bine asa cum este, sa poata sa faca si un caracter cu 2-3 rr eventul
Fanky Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Dece sa fie mai greu? deja aia cu putini rr nu au sanse in cc,vreti sa faca eventul si sa primeasca iteme bune caracterele peste 20 rr?Este bine asa cum este, sa poata sa faca si un caracter cu 2-3 rr eventulPai ca sa termini un event trebuie sa muncesti mai mult de 2 -3 rruri asa scade hpu si la mobi si deja la 2 rr tii tark de fire in arena goldenu din tarkan il omoram la lvl 300 ce ne mai trebuie bok in shop ...
-GUNIT- Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 sa ti fire la 2 rr? =))sa omori golden +5 la lvl 300? =)))not
halogen90 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 mai bine ar fi sa se faca grupe(din fiecare caracter cate 1)si impreuna sa se inscrie la event si la sfarsit sa pice cate 1 item de fiecare sau sa pice 4 iteme random
Paul156 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 sa ti fire la 2 rr? =))sa omori golden +5 la lvl 300? =)))notpe s1 beta pe la inceput puteam..avem bk lvl 300 poate 300 si umpic...set bd lk ref mult hp+agil si ii dadeam vreo 500 ref si pana la urma tot il bateam...
Guest befunny Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 sa ti fire la 2 rr? =))sa omori golden +5 la lvl 300? =)))notDa pe S1 la lvl 300 non rr bateam 1 Golden +5 in 5 minute dar il bateamcu mg la fel il bateam chiar mai rpd decat bk adevarul este k rupeam qqqq dar il bateamla 2 rr nu ti fire cu orice rasa nici la 10 nu ti bine :)
-GUNIT- Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 nu prea cred :)la inceputul bazei de date (pe S1) doar bk cu set +dd rezista la golden +5restu 1 hit primeau ;) mai reuseau sa il blockeze dupa pietre dar greu greu
cavaleru_luminii Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 cert este ca se batea +5 u la non rr , daca un bk se ducea cu un elf la invazie si faceau 50-50 se umpleau de iteme :)
mau Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 cert este ca se batea +5 u la non rr , daca un bk se ducea cu un elf la invazie si faceau 50-50 se umpleau de iteme :)cu +5`u mai zicem, dar sa tii fire la 2rr`uri? =))
gigi_duru Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 lol cine ? btw : welcome back linkmania forum , i missed you :D
F@NT@ Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 cert este ca se batea +5 u la non rr , daca un bk se ducea cu un elf la invazie si faceau 50-50 se umpleau de iteme :)da , asa e :blink: , ce ai patit frate , ca era tarkanu plin de playeri , FULL si se mergea cateodata cu party dupa +5 ,ce usor zici tu , imi aduc aminte ca ne chinuiam sa`l aducem pana la intrare tarkan , ne omora pe toti :)) apoi venea gunit si`l lua la combouri si asa pierdeam +5`u :rofl2: a fost greu & fun la inceput... s2`u e jucarie pe langa inceputul db`ului s1... :dooh: