Guest bogdan87 Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 GG :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
macheda Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 Felicitari in primul randAlexey tata nu ma face sa caut ceva topic de pe 97d.In care chiar tu faceai gura pe tema asta .Ia gandestete nu cumva pe 97 d daca nu aveai 32767 nu erai full?Si cel care baga primul full era full numai prea avea sanse la primul om de pe srv cu cele mai multe rr cand se da rr db.Dar uitati rapid.Oricum Felicitari inca odatacapsunaru e invidios :)) gg shobo&alex :tiphat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunny Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 Chiar asa, ce atata invidie pe voi ca nu-si baga ei punctele? Si le baga cand vor ei. Nu fac asta pentru ca isi strica pragurile, ceea ce mi se pare normal. Sau nu mai tineti minte de pragul de 31150 vitality la bk care facea 126k hp? Pe cand cu 32767 faceai 124k hp. Sa inteleg ca pe 0.97d niciun bk nu era full, nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
123456 Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 inca un rr si o sa bag eu 32767 la agi si eu o sa fiu primul DL full Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunny Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 da, pe ce server? :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=BUBU=- Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 Bravo Alex Felicitari !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi-Wan Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 Bravo Alex! Felicitari! Mai meriti o pizza! :)) (pe care o platesti tu evident :P ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunny Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 Bravo Alex! Felicitari! Mai meriti o pizza! :)) (pe care o platesti tu evident :P )Cate pizza zici? Una? Astuia ii ajunge doar la o masea. =)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARK_BITE Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 Cate pizza zici? Una? Astuia ii ajunge doar la o masea. =))Neah ...la aia unde am fost ultima data nu a facut fata.... :)) ...sincer nici eu la tochitura aia...si nu stiu care poate manca tot ce iti dau aia acolo ...sunt un pic dusi cu capul :crazy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest -Jafar- Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 Neah ...la aia unde am fost ultima data nu a facut fata.... :)) ...sincer nici eu la tochitura aia...si nu stiu care poate manca tot ce iti dau aia acolo ...sunt un pic dusi cu capul :crazy:Da dar super buna tochitura aia :Pbunny iti dai seama ce portii au daca l-a dat gata pizza pe Alex si nu invers? :))Revenind la topic :P gg Alex. Iti dau si DLu meu sa-l faci full? :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvL Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 Imi faceti prietena grasa ? Felicitari printesa mea de cartier :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
acelasi_bandit Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 Chiar asa, ce atata invidie pe voi ca nu-si baga ei punctele? Si le baga cand vor ei. Nu fac asta pentru ca isi strica pragurile, ceea ce mi se pare normal. Sau nu mai tineti minte de pragul de 31150 vitality la bk care facea 126k hp? Pe cand cu 32767 faceai 124k hp. Sa inteleg ca pe 0.97d niciun bk nu era full, nu?cand un caracter avea 32767 peste tot era trecut in HallOfFame ...de asta zic eu :) ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunny Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 Nu-i adevarat, uita-te la bd1, sunt caractere care nici macar n-au ajuns la full (adica sa aibe puncte de bagat full), dar au fost trecute in hall of fame. Gen "ultimu", n-a avut full str, dar in rest a avut full tot, adica 57 de rr sau ceva de genu, cand de fapt el trebuia sa aibe 75 de rr-uri.Un caracter e considerat full cand atinge maximum de rr-uri pentru full, cu sau fara puncte bagate. (asta e treaba fiecaruia, cum isi distribuie punctele, daca si le distrubuie, ideea e ca LE ARE) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strike^^ Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 Chiar asa, ce atata invidie pe voi ca nu-si baga ei punctele? Si le baga cand vor ei. Nu fac asta pentru ca isi strica pragurile, ceea ce mi se pare normal. Sau nu mai tineti minte de pragul de 31150 vitality la bk care facea 126k hp? Pe cand cu 32767 faceai 124k hp. Sa inteleg ca pe 0.97d niciun bk nu era full, nu?Eu cu mike aveam 32 767 la toate :P@GG,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunny Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 Da corect, mi-aduc aminte. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
TwisteR Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 Felicitari..alexey si Sh0b032767 la toate atributele semnifica full status :)E cum ai zice..am masina full option,am bani pentru toate obtiunile,dar totusi am doar 2 airbag-uri,navigatia lipseste... Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_first Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 feilicitari pentru munca depusa :beer: Felicitari..alexey si Sh0b032767 la toate atributele semnifica full status :)E cum ai zice..am masina full option,am bani pentru toate obtiunile,dar totusi am doar 2 airbag-uri,navigatia lipseste... word :right: Link to comment Share on other sites More sharing options...