Jump to content
spriTewus

Ghater Vaslui !

Recommended Posts

Posted

Deci,avand in vedere ca precedenta intentie de a face un ghater in Vaslui nu a functionat,am vorbit cu m4xi si dragos sa mergem la 1/2/3 beri (fara numar :D) saptamana viitoare,mai precis sambata ! Acum c-au trecut sarbatorile,ati mers cu colindul/uratul,sigur aveti bani de o bere si ar fi frumos sa ne simtim bine cum s-a intamplat si data trecuta ! Sper ca macar 7-8 persoane sa fim .

Deci : 16.01.2010,in centrul orasului,in fata la statuie,la ora modesta 18:00,ne intalnim si mai departe hotaram ce si cum facem !

# Loyd,invitat de onoare ;;),sa-ti aduci si prietena :> !

Posted

Doar am vorbit :> eu sunt pe lista 100% si cred ca o sa vina si Dragos. O posibila lista ? Sa-l anuntati si pe Demo.

p.s. trebuia sa ma lasi sa continui eu cu topic-ul ala <_< puteam sa editez si sa fac o lista completa

p.s.2. daca nici asta nu se va face, promit ca nu mai vin la niciunul

Posted

Ei,trebuia sa fac si eu un topic pe 2010 ;;) ! Pe Demo l-am anuntat eu pe mess,dar o sa-l mai anuntam :),pana miercuri cel putin,poate avem o lista .

Pana acum si-au anuntat prezenta :

m4xi

dragos

spriTewus

Andrei_MG

Campionul

Loyd

Chameleon

Posted

Cum sa lipsesc avand in vedere ca nu fac cinste =))

P.S. in topicul precedent au postat si useri pe care nu-i cunosc poate vin si ei :whistle:

Posted

eu am facut odata cinste la un ghater :whistle: primul daca nu ma insel =))

La ala n-am fost si eu :(

Dragos a zis ca in proportie de 90% vine (nu-l lasa femeia <_< )

Posted

La ala n-am fost si eu :(

Dragos a zis ca in proportie de 90% vine (nu-l lasa femeia <_< )

De ce nu-l lasi ?:(

Nici eu nu cred ca vin 100%,se simte criza si la mine,plus ca astept raspuns de la un nub pe joi sau vineri.

Posted

Hm,in celalat topic nu a postat decat un tip nou,acum vad ca nu mai vrea sa vina :-s ! Da,Demo a facut cinste atunci cand am fost in balci,era ziua lui daca nu ma insel :-? ! Singurul care a mai facut cinste la tot grupul,a fost wladoff :D,cand a venit din Grecia,super de treaba omul :) .

Joi as vrea sa stiu cu siguranta care si cum vin :),daca nu suntem destui,n-are rost sa mai facem ceva !

p.s: veniti,daca nu,e ultima data cand il vedeti pe m4xi la fata :lol: !

Posted

Deci,sper ca sambata sa fim in centru la 18:00,toti cei care ne-am anuntat (oarecum ) :) !

Si aceea sunt :

-m4x ( de cand asteapta el :D )

-dragos

-demo

-spriTewus

-campionul

-andrei_mg (nu stie sigur)

-nu_ma_cunosti ( nu stie sigur)

-chameleon_

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...