spriTewus Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Deci,avand in vedere ca precedenta intentie de a face un ghater in Vaslui nu a functionat,am vorbit cu m4xi si dragos sa mergem la 1/2/3 beri (fara numar :D) saptamana viitoare,mai precis sambata ! Acum c-au trecut sarbatorile,ati mers cu colindul/uratul,sigur aveti bani de o bere si ar fi frumos sa ne simtim bine cum s-a intamplat si data trecuta ! Sper ca macar 7-8 persoane sa fim . Deci : 16.01.2010,in centrul orasului,in fata la statuie,la ora modesta 18:00,ne intalnim si mai departe hotaram ce si cum facem ! # Loyd,invitat de onoare ,sa-ti aduci si prietena :> !
Andrei_MG Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 de data asta nu pot fi sigur ... daca sunt in oras vin daca nu .... distractie placuta :beer:
Dropkillerz Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 ! # Loyd,invitat de onoare ,sa-ti aduci si prietena :> ! Asta-i cel mai important :lol: Face Demo cinste acum ?:D
spriTewus Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Eu cred ca voi il confundati pe Demo cu Porumboiu :lol: !# Loyd,de data asta,ai grija la mersul trenurilor :D .
spriTewus Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Mai e timp destul sa-si anunte lumea prezenta :) !
m4x Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Doar am vorbit :> eu sunt pe lista 100% si cred ca o sa vina si Dragos. O posibila lista ? Sa-l anuntati si pe Demo.p.s. trebuia sa ma lasi sa continui eu cu topic-ul ala <_< puteam sa editez si sa fac o lista completap.s.2. daca nici asta nu se va face, promit ca nu mai vin la niciunul
Dropkillerz Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 S-au anuntat ceva persoane neoficial,ca sa stiu si eu ce fac cu timpul meu.Se stie ceva concret?
spriTewus Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Ei,trebuia sa fac si eu un topic pe 2010 ! Pe Demo l-am anuntat eu pe mess,dar o sa-l mai anuntam :),pana miercuri cel putin,poate avem o lista . Pana acum si-au anuntat prezenta : m4xi dragos spriTewus Andrei_MG Campionul Loyd Chameleon
Demo Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Cum sa lipsesc avand in vedere ca nu fac cinste P.S. in topicul precedent au postat si useri pe care nu-i cunosc poate vin si ei :whistle:
Andrei_MG Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 taci tu acolo cred ca vrei sa faci u cinste de tot comentezi atat ps : pharaon a zis ca vine si el daca e in vaslui :) aceasi situatie ca mine
Demo Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Da,aia noi fac cinste :lol: eu am facut odata cinste la un ghater :whistle: primul daca nu ma insel
m4x Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 eu am facut odata cinste la un ghater :whistle: primul daca nu ma insel La ala n-am fost si eu :( Dragos a zis ca in proportie de 90% vine (nu-l lasa femeia <_< )
Dropkillerz Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 La ala n-am fost si eu :( Dragos a zis ca in proportie de 90% vine (nu-l lasa femeia <_< )De ce nu-l lasi ?:(Nici eu nu cred ca vin 100%,se simte criza si la mine,plus ca astept raspuns de la un nub pe joi sau vineri.
spriTewus Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Hm,in celalat topic nu a postat decat un tip nou,acum vad ca nu mai vrea sa vina :-s ! Da,Demo a facut cinste atunci cand am fost in balci,era ziua lui daca nu ma insel :-? ! Singurul care a mai facut cinste la tot grupul,a fost wladoff :D,cand a venit din Grecia,super de treaba omul :) . Joi as vrea sa stiu cu siguranta care si cum vin :),daca nu suntem destui,n-are rost sa mai facem ceva ! p.s: veniti,daca nu,e ultima data cand il vedeti pe m4xi la fata :lol: !
nu ma cunosti Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 daca vin acasa in weekend probabil ca o sa vin eu eu :) oricum, nu promit nimic :P
spriTewus Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Deci,sper ca sambata sa fim in centru la 18:00,toti cei care ne-am anuntat (oarecum ) :) !Si aceea sunt :-m4x ( de cand asteapta el :D )-dragos-demo-spriTewus-campionul-andrei_mg (nu stie sigur)-nu_ma_cunosti ( nu stie sigur)-chameleon_
Dropkillerz Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Nub,ti-am zis pe pm ca nu mai vin,stau prost cu banii. :)
eugen88 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Nub,ti-am zis pe pm ca nu mai vin,stau prost cu banii. :)poate are nea costica. Mai treci pe la el sa il mai satisfaci!
spriTewus Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Nub,ti-am zis pe pm ca nu mai vin,stau prost cu banii. :)Scz,n-am vazut,gata,te-am "taiat" de pe lista :) !
nu ma cunosti Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 eu nu vin in vs weekendul asta. am o lucrare finala maine dimineata. sorry, next time.