Jump to content
The Wizard

Prima personalitate răpusă de gripa nouă: Toni Tecuceanu, de la Cronica Cârcotaşilor

Recommended Posts

Posted

Născut pe 13 ianuarie 1972, Tony Tecuceanu a participat la misiuni de menţinere a păcii sub comanda Organizaţiei Naţiunilor Unite, înainte de a face actorie.

Actorul Toni Tecuceanu, colegul de echipă al “Cârcotaşilor” de la Prima TV, a încetat din viaţă în această dimineaţă (5 ianuarie), la vârsta de 37 de ani. Diagnosticat în Ajunul Crăciunului cu virusul AH1N1, la spitalul “Matei Balş”, starea de sănătate a actorului s-a agravat. Toni a făcut pneumonie, suferind complicaţii severe la plămâni care, în cele din urmă, i-au fost fatale.

Născut pe 13 ianuarie 1972, Tony Tecuceanu a participat la misiuni de menţinere a păcii sub comanda Organizaţiei Naţiunilor Unite. Tony Tecuceanu a jucat în mai multe spectacole de teatru, în filme şi producţii de televiziune.

Tony Tecuceanu îi interpreta, de obicei, pe Adrian Năstase şi Gigi Becali în scenetele din emisiunea "Cronica Cârcotaşilor".

sursa + vid

RIP

Posted

E pe toate site-urile de infomatii , e la tv , e in ziare , daca chiar e interesat omul de stirile de zi cu zi stie unde sa caute . Doar pentru a face un +1 nu cred ca ar trebui sa postam pe un forum de gameing astfel de stiri .... e una trista si nu cred ca'si are locul aici .....

#pacat ca s-a stins un actor ca el :( , sa se odihneasca in pace

Guest stefteo21
Posted

Eu cred ca astia pana la urma vor sa ne sperie sa facem vaccinu ala nenorocit :))

Se gandeau ca nu or sa le ajunga dozele si au zis sa ne vaccineze doar pe noi elevii de liceu, dar acum e la liber si se gandesc sa tot bage spaima in noi.

MI SE RUPE DE ... cum se chema gripa aia ? sau ma rog.. ce e dansa :-?

A.. si... Odihnesca-se in pace si condoleante familiei. -_-

Guest MaGic_MaStEr
Posted

Dumnezeu sa-l odihneaasca :(,pacat...

Guest spanky
Posted

tu-i mama ei de gripa ,

respect and rest in peace :(

da ma , uite ca in unele cazuri chiar omoara :( RIP ; cred ca a fost elev al dirigintei mele , ca azi pe la 2 jumate asa a venit directorul si a anuntato ca a venit televiziunea si nu stiu ce ca din cauza gripei s'a intamplat ceva si cand a revenit in clasa peste 20 de minute era inlacrimata si zicea ca un fost elev de'al ei a murit :(

Posted

tu-i mama ei de gripa ,

respect and rest in peace :(

astia sunt tembeli.. gripa nu e totuna cu pneumonie.. ce oameni..

cat despre Toni.. pacat.. a fost unul dintre cei mai buni actori ai Romaniei, care au apartinut generatiei actuale.. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace..

Guest relife
Posted

am auzit ca e bolnav, dar nu pot sa cred ca a murit...odihneascase in pace...o sa ii ducem lipsa.

Posted

Nici nu a venit bine anul 2010 ca deja am pierdut o mare personalitate,un actor foarte bun,isi iubea meseria si o practica cu tot dragul ! Pacat ca a murit la o varsta asa frageda :( !

Dumnezeu sa-L odihneasca in pace !

Posted

' date='Jan 5 2010, 19:34' post='4611888']

astia sunt tembeli.. gripa nu e totuna cu pneumonie.. ce oameni..

cat despre Toni.. pacat.. a fost unul dintre cei mai buni actori ai Romaniei, care au apartinut generatiei actuale.. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace..

scrie ca a facut complicatii...

Dumnezeu sa il odihneasca era actor bun .. :(

Posted

Era un membru valoros echipei Cronica Carcotasilor, toti erau inlacrimati. Pacat, chiar mi-a placut prestatia lui pe ecrane. Oare cum va fi emisiunea fara el ?

Dumnezeu sa-l odihneasca !

:(

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...