Jump to content
Dani

Art Lebedev Transparentius

Recommended Posts

Posted

Cei de la Art Lebedev continua sa ne uimeasca concepte extraordinare, de data asta cu un camion “transparent” cu ajutorul caruia se vor evita multe dintre accidentele de pe drumurile nationale. Cum? Ei bine, se vor fixa niste camere video pe partea din fata a camionului, iar pe usile remorcii vor fi redate acele imagini. Astfel camionul devine transparent, iar soferii din spate vor vedea mai bine si vor putea evita mai bine accidentele. Stiu ca sunt costuri foarte mari, dar mi-ar placea sa vad aceasta tehnologie implementata pe majoritatea camioanelor.

Imagine IPB

sursa

Guest andybtv
Posted
:)) Dragut camionul dar cum se va putea tine o greutate atat de mare intr-un plastic,sa speram ca se va inventa un material dur,transparent.Ideea in sine este buna dar mai trebuie sa asteptam ca oamenii destepti sa faca un asemenea material.
Posted

:)) Dragut camionul dar cum se va putea tine o greutate atat de mare intr-un plastic,sa speram ca se va inventa un material dur,transparent.Ideea in sine este buna dar mai trebuie sa asteptam ca oamenii destepti sa faca un asemenea material.

Un camion cu adevarat transparent ar fi inutil datorita incarcaturii din interior. Conceptul de mai sus arata binisor, dar oare cati soferi ar fi atenti la imaginile ce apar pe camion?

Posted

ba e vorba de niste camere ce filmeaza tot ce e in fata camionului si redau imaginile pe niste monitoare fixate in spate, astfel incat soferii din spatele camionului stiu ce-i asteapta. nici vorba de un camion cu adevarat transparent. de ce pana mea citesti doar primul rand?

Guest stefteo21
Posted

Eu nu vad unde e transparenta.. vad doar o imagine pe usile din spate :-/

Posted

transparent poate insemna si ca expune la vedere partea cealalta. merge termenul

Posted

cand stai in spatele tirului si privesti in fata , tu vezi ce se intampla in fata tirului , deci vezi prin el , de asta este zice ca este "transparent"

Guest stefteo21
Posted

aaa gata am inteles...

Posted

adica in spatele camionului sunt oglinzii ?

pe la cabina camionului , une unde-s farurile cred , is atasate videocamere , iar in spatele camionului adica pe usi sunt atasate monitoare ce redau imaginea filmata de videocamere..

Guest spanky
Posted

Un camion cu adevarat transparent ar fi inutil datorita incarcaturii din interior. Conceptul de mai sus arata binisor, dar oare cati soferi ar fi atenti la imaginile ce apar pe camion?

aproape toti , nu iti scapa un panou de 2 metri si jumate din ochi , mai ales daca esti la 3 metri distanta de tir , parerea mea :-??

daca citeai atent intelegeai :D camere in fata

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...