Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

s9gothic_boy

HHunters

Recommended Posts

Posted

avand in vedere ca domnu boom v-a furat pe fata numele de HHunterz schimbativa bannerele cu sarbatori fericite de la semnatura pentru ca faceti propaganda domnului boom si nu cred ca ati dori... fiind inamici honey ;)

e doar o sugestie... nu vreau sa para rautacioasa sau sa jignesc pe cineva

Posted

is neutru... dar sunt foarte amuzat de faptu ca v-a facut de numele guildului...

e foarte amuzanta chestia... parca ieri vindea guildul vostru... :))

de cate ori imi amintesc incep sa râd

Posted

avand in vedere ca domnu boom v-a furat pe fata numele de HHunterz schimbativa bannerele cu sarbatori fericite de la semnatura pentru ca faceti propaganda domnului boom si nu cred ca ati dori... fiind inamici honey ;)

Nu ai vrea tu sa`l lasi pe domnul boom sa faca el plangerea in caz ca`l deranjeaza ? :pumn: el poate o ia ca pe o publicitate

:tiphat:

Posted

Ce sugestie,care e legatura ta aici ?

Posted

Mai ai 3 operatii grele, de facut sa fii femeie.Amin

Posted

Nici la cererea lui nu schimb semnatura ... avand in vedere ca ... a furat numele si nu e nici macar membru HHZ ... ;)

Poate sa vanda guilda ... ca doar numele in MU il poate vinde :) ...

E amuzanta situatia altora ... ca si a celor care de Sarbatori au "chefuit" prin MU ... vanand nume de guilde! :rofl2:

Posted

Mai ai 3 operatii grele, de facut sa fii femeie.Amin

Nu pune la suflet vorbele mele umile , incerc sa fac un catalog cu jigniri utile :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...