Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Bau56

Phono?

Recommended Posts

Posted

Salut , se paote sa imi spuna si mie cineva cum scap de phono cate zile trebuie sa astept ? Nu pot da move , etc nici sa omor ... nu am banii pentru pkclear iar daca ceri cuiva nici macar nu te baga in seama. !

Posted

Din cate tin minte 3 ore dureaza sa scapi de phono. Cum nu poti sa omori? Prin asta scapi de phono mai repede, omorand mobi.

pe s2 nu poti omora mobi cand esti phono

Posted

E un pic cam naspa. Macar sa poti da in mobi daca nu mai poti face pk :).

din cate stiu nu se poate asa, ca este bug. cad itemele de pe noi cand suntem murderer. singura varianta ar fi scoaterea warning-ului si sa se poata face pk non stop si sa apara doar selfdefence-ul (fara scrisul rosu)

Posted

din cate stiu nu se poate asa, ca este bug. cad itemele de pe noi cand suntem murderer. singura varianta ar fi scoaterea warning-ului si sa se poata face pk non stop si sa apara doar selfdefence-ul (fara scrisul rosu)

Non stop :wub:?!

Nu stiam de iteme care cad :-?.

Posted

singura varianta ar fi scoaterea warning-ului si sa se poata face pk non stop si sa apara doar selfdefence-ul (fara scrisul rosu)

:right:

Posted

singura varianta ar fi scoaterea warning-ului si sa se poata face pk non stop si sa apara doar selfdefence-ul (fara scrisul rosu)

IN NICIUN CAZ ! ONE MUST PAY FOR WHAT HE'S DONE .

Posted

Pk non-stop ? Atunci in arena va fi un dezastru , se va trezii mereu cate un copil care n-are ce face si se satisface prin pk si v-a sta cateva ore pe capu tau k te poaste omora , vei creste tare bine si nu-ti vei face nervi aiurea k se poate da pk asa fara nici un rost , Eu zic ca e bine asa cum e .

Posted

pe serverul de teste cadeau. s-au incercat mai multe combinatii si asta care e acum si cea care ti-am zis-o mai sus sunt cele mai bune.

sa cada si acum itemele, asa fiecare s`ar gandi de 2ori inainte de a se face fono

Posted

sa cada si acum itemele, asa fiecare s`ar gandi de 2ori inainte de a se face fono

si daca faci preluare si dai pk la aia de pe spot,si ramai fara zen?ce faci?:))mi se pare ok cum e :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...