Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Mandarina

La multi ani!

Recommended Posts

Posted

An nou fericit tuturor!

Problema mea este ca am dat accountul la un "prieten" timp de 2-3 luni cat am fost plecat, si am gasit caracterele golite (nu-i de mirare, dar nu ma asteptam la asta). Am incercat sa schimb parola, dar fara mult noroc (am creat un gmail sau ce era, pt. ca pe Yahoo nu prea ajungeau mailurile pe vremuri , si habar nu am care era acel mail). Rugamintea mea e urmatoarea, daca e posibil, sa se verifice loguri (sau ce este nevoie), si daca Dragosh (sau oricine altcineva, care se ocupa) poate sa-mi comunice (pe privat bineinteles) adresa de email pt contul " vadallat " (doar pe ce adresa de mail a fost inregistrat accountul).

Multumesc anticipat, si scuze daca am scris la capitol gresit ... :|

Posted

invatatura de minte cu "prietenii astia" ... acuma adminii nu sunt obligati sa te ajute cu nimic pentru ca ai pierdut tot pe gresala ta...oricum sperante la iteme nu mai poti avea...dar poti avea la rr urile charului...spor !

Posted

Da, asta as vrea sa rezolv, sa recuperez contul (nu ma intereseaza itemele si restul, doar caracterul) si sa reusesc sa schimb parola sa nu mai intre altcineva pe el :| Totusi fara a-mi aduce aminte de mail e destul de greu, si nu stiu cate sperante am, dar macar incerc :)

Guest relife
Posted

An nou fericit tuturor!

Problema mea este ca am dat accountul la un "prieten" timp de 2-3 luni cat am fost plecat, si am gasit caracterele golite (nu-i de mirare, dar nu ma asteptam la asta). Am incercat sa schimb parola, dar fara mult noroc (am creat un gmail sau ce era, pt. ca pe Yahoo nu prea ajungeau mailurile pe vremuri , si habar nu am care era acel mail). Rugamintea mea e urmatoarea, daca e posibil, sa se verifice loguri (sau ce este nevoie), si daca Dragosh (sau oricine altcineva, care se ocupa) poate sa-mi comunice (pe privat bineinteles) adresa de email pt contul " vadallat " (doar pe ce adresa de mail a fost inregistrat accountul).

Multumesc anticipat, si scuze daca am scris la capitol gresit ... :|

nu cred ca iti poate rezolva nimeni problema

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...