Jump to content
Strike^^

Numerele de înmatriculare auto din Bucureşti vor fi formate şi din trei cifre

Recommended Posts

Posted

Serviciul de permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor din Bucureşti va atribui, de luni, şi plăci cu numere de înmatriculare formate din trei cifre, nu doar din două, ca în prezent, a anunţat, miercuri, Ministerul Administraţiei şi Internelor.

"Astfel, de la această dată, combinaţia pe placă va putea fi şi sub forma: B - 000 (combinaţia de trei cifre) - AAA (combinaţia de trei litere). Exemplu: B-111-TTT", se arată în comunicatul al instituţie, citat de Mediafax.

În paralel, serviciul de specialitate, din cadrul Prefecturii Bucureşti, va continua să elibereze şi plăci în combinaţie de două cifre, până la epuizarea variantelor rămase vacante.

Actualele plăci de înmatriculare rămân valabile şi nu este necesară preschimbarea lor, precizează ministerul Administraţiei. Va fi menţinut şi preţul plăcuţelor.

infoportal.ro

Guest stefteo21
Posted

Veche stirea, si daca nu ma insel a mai fost. Oricum, interesant. Daca as fi in bucuresti, B 666 EVL =))

Eu as merge pe B 666 IAD

:))

Guest LoLz0o0r
Posted

Nu mi se pare cine stie ce :|

Posted

The Wizard : de fapt ce ai vrut sa scri acolo ?

ori cum cred ca sunt peste 3 miloane de masini inmatriculate in bucuresti .

Bucurestiu nu e capitala Romaniei , e capitala gunoaielor si a tampenilor . Numai sm3ch3riiiii care scriu pe r0m@n3st3 stau acolo. Ce noi sa mergem in provincie ? Noi stam in capitala

Prima data cand am fost in bucuresti am fost la un mall sa imi cumpar ceva de mancare si la iesire erau 2

Sm3cheru cu plasa de cartofi : Ce faci ma ai iesit la shoping ?

Un om simplu: Am venit sa cumpar niste haine

Sm3cheru cu plasa de cartofi : Ma , numa tigani se imbraca din .....

Nu am dat numele magazinului

am uitat ceva : Nu conteaza ca e vai de capu celr care stau in bucuresti , raman fara curent saptamanal , fac baie pe mrginea drumului , au cascade in mijlocu drumului si raman blocati in orele de varf . EI STAU IN CAPITALA , nu in provincie cum stam multi dintre noi .

Guest relife
Posted

asa multe masini sunt in bucuresti? nu imi vine sa cred...

Guest stefteo21
Posted

asa multe masini sunt in bucuresti? nu imi vine sa cred...

Nu neaparat, dar firmele de leasing din bucuresti au masini prin toata tara ... chiar si tata la masina lui are numar de bucuresti si suntem din Iasi

Posted

Sau ca o varianta a aluia cu B 01 ERU -> B 013 RUL :))

Chiar =))))))

Eu as merge pe B 666 IAD

:D

A zis cineva ceva de criza. Si altii, ce legatura are.

PAI are, ca sunt o gramada de oameni acolo. Daca ai masina, nu ai dat 10.000 euro pe ea, si gata, ai scapat de taxe. Ai de platit impozit, intretinere, benzina/motorina, rovinieta pt cei care ies des de prin oras, si alte porcarii.

Guest spanky
Posted

Veche stirea, si daca nu ma insel a mai fost. Oricum, interesant. Daca as fi in bucuresti, B 666 EVL =))

Sau ca o varianta a aluia cu B 01 ERU -> B 013 RUL :))

Eu as merge pe B 666 IAD

B 547 ANA

^^

:coffee:

ce se inmultesc masinile , ne termina numerele :))

Guest stefteo21
Posted

Ar putea veni becali sa faca un pact cu astia de la politie sa-i puna doar

013 RUL .. fara B in fata...

Posted

Foarte tare :))) vine Becali cu Maybachu` - 013 RUL

Posted

ce treaba are criza cu formatul numerelor ?:|

Si ce legatura are? #-o

are...toata lumea se plange de criza,dar ne cumparam masini ,atat de multe incat nu ne mai ajung numerele de inmatriculare... totusi este criza

Posted

^dar nu una directa\la subiect

Pai bucurestenii din cate am vazut, stau in cociabe cu 1 camera cu bucatarie "onboard" .. si ca sa vezi .. in fata blocului au 2-3 masini fara stres .. Culmea e ca tot ei sunt aia care se plang ca n-au ca n-au in general

PS: nu incerc sa fiu ofensiv fata de userii bucuresteni :)

Guest stefteo21
Posted

Parerea mea e ca Bucurestiul e cam infect...

Posted

:rofl1: :rofl2:

ar fi ceva, dar nu renunta el la BKL

eu mi-as pune: B 888 BBB

ca sa nu fiu prea taran cu tot felul de scrieri gen B 013 RUL

insa pot fi foarte multe combinatii cu noua forma cu 3 cifre, foarte multe. Daca au gasit romanii cu 2 cifre :D, va dati seama ce va fi cu 3. :))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...