F@NT@ Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 WWW.legion.forumers.ro , pentru cine vrea recrutare si membri guild haideti la spam acolo
Prutus Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 WWW.legion.forumers.ro , pentru cine vrea recrutare si membri guild haideti la spam acolo #-o
F@NT@ Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 WWW.legion.forumers.ro , pentru cine vrea recrutare si membri guild haideti la spam acoloEram beat aseara , ce gramatical am scris :rofl2:
Guest jellyX Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 SM : 1 rr LVL 332Nick : BigJoinTDL : 0 rr LVL 342Nick : DustyKidMotiv : As vrea sa am o guilda stabila si sami fac prieteni noi !Acum las la alegerea voastra cu care sa intru cu care decideti cu ala joc ca momentan joc pe amandoua. Nu am avut ban niciodata pentru jigniri stiu eu ... etc.Nume Real : Alexandru Varsta : 16 aniOras : BrailaId : ch3loo0
Prutus Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 SM : 1 rr LVL 332 Nick : BigJoinT DL : 0 rr LVL 342 Nick : DustyKid Motiv : As vrea sa am o guilda stabila si sami fac prieteni noi ! Acum las la alegerea voastra cu care sa intru cu care decideti cu ala joc ca momentan joc pe amandoua. Nu am avut ban niciodata pentru jigniri stiu eu ... etc. Nume Real : Alexandru Varsta : 16 ani Oras : Braila Id : ch3loo0 nush ce sa zic,sa vina si Fantasy vezi ca e trecut un forum mai sus intra acolo si scrie ce si cum cere :P :hello:
.::|RePlay|::. Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 nush ce sa zic,sa vina si Fantasy vezi ca e trecut un forum mai sus intra acolo si scrie ce si cum cere :P :hello: :right:
Schatzi92 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 nu imi merge jocu.. are cineva windows 7 si ii merge mu ?