.::|RePlay|::. Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 -HaO- vi la meci nu ? maien :Dhttp://img203.imageshack.us/i/birtokalbastru.jpg/PS: Cel cu albastru sunt eu:DDar de unde esti birtok?EDIT: My page :crazy:
Prutus Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 iar slabiti spam-u :( :sef: :sef: :sef: :sef:
.::|RePlay|::. Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Eram ocupati cu imn-urile echipelor de fotbal pe guild:))
HaO Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Prutus: haoo pls partyy!!! :| -HaO-: nu Prutus plssssssssssssss ai inima !!-HaO-:nu ca dau rrPrutus: raule :(( te spun eu la mami
.::|RePlay|::. Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Prutus: haoo pls partyy!!! :| -HaO-: nu Prutus plssssssssssssss ai inima !!-HaO-:nu ca dau rrPrutus: raule :(( te spun eu la mamiVise umede :crazy:
Prutus Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Prutus: haoo pls partyy!!! :| -HaO-: nu Prutus plssssssssssssss ai inima !!-HaO-:nu ca dau rrPrutus: raule :(( te spun eu la mamiHaO:Hai Prutus incepePrutus:Nesimtitule ai zis ca stai on de la 6 si am sunat 15 min degeabaHaO:N-am auzit telefonuPrutus":Nu mai primesti party de la mine HaO has left party :rofl2:
Birtok <3 TrB Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 -HaO- :boohoo: -D-Nice!-Birtok :help: -HaO- -D-Nice!-Birtok -HaO- Birtok :kiss: -HaO- :))
.::|RePlay|::. Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 -HaO- :boohoo: -D-Nice!- Birtok :help: : -HaO- -D-Nice!- Birtok -HaO- Birtok :kiss: -HaO- :)) Ce gayyyyyyyy maaa =))
Birtok <3 TrB Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 -HaO- :boohoo: -D-Nice!- Birtok :help: -HaO- -D-Nice!- Birtok -HaO- Birtok :kiss: -HaO- :)) Cea miai tare =)))
Prutus Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Prutus Strugurel ! daca-ti ard una-n mufa ai sa ai dintii ca gratiile.unu da unu nu sau dinte lipsa pauza gaura dinte
.::|RePlay|::. Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 daca-ti ard una-n mufa ai sa ai dintii ca gratiile.unu da unu nu sau dinte lipsa pauza gaura dinteCe ganduri nebune ai :blink: