Trish Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 julico,cum e cu microfonu? :)) Nu inteleg intrebarea :dontknow: adica cum se canta la microfon , of of of .. greu cu astea .. de la departare sau din apropiere ? :Dlasand gluma la oparte care se mai baga de la rr ?
Xploid Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 uraaaaaaaaaaa... RR DB... sa moara Dildau ma bag si eu
Julika Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 uraaaaaaaaaaa... RR DB... sa moara Dildau ma bag si eu Liviule esti sinucigas? :> julico,cum e cu microfonu? :)) Nu inteleg intrebarea :dontknow: adica cum se canta la microfon , of of of .. greu cu astea .. de la departare sau din apropiere ? :D lasand gluma la oparte care se mai baga de la rr ? Hustle :whistle:
Trish Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 uraaaaaaaaaaa... RR DB... sa moara Dildau ma bag si eu Liviule esti sinucigas? :> julico,cum e cu microfonu? :)) Nu inteleg intrebarea :dontknow: adica cum se canta la microfon , of of of .. greu cu astea .. de la departare sau din apropiere ? :D lasand gluma la oparte care se mai baga de la rr ? Hustle :whistle: nu-ti fa griji juli , dam rr si la Hustle