BaroSica Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Esti fericita ca ai scapat? =)) Tu primesti Hustle mai tarziu ;)
Trish Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Vezi`ti de treaba... :)) Se bucura =)) ai dreptate , imi aduc aminte de la nunta mea cum lua un "cerc" de Hustle si radea :)
BaroSica Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Vezi`ti de treaba... :)) Se bucura =)) ai dreptate , imi aduc aminte de la nunta mea cum lua un "cerc" de Hustle si radea :) =))
Xploid Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Vezi`ti de treaba... :)) Se bucura =)) ai dreptate , imi aduc aminte de la nunta mea cum lua un "cerc" de Hustle si radea :) De la cine lua acel cerc.... banuiesc ca la luat de la prieteni apropiati.. nu cred ca lua de la oricine
BaroSica Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 EU nu vreau sa recunosc ca am fost printre aia :))
Xploid Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 EU nu vreau sa recunosc ca am fost printre aia :)) :))))
Julika Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Vezi`ti de treaba... :)) Se bucura =)) ai dreptate , imi aduc aminte de la nunta mea cum lua un "cerc" de Hustle si radea :) Si ce vroiai sa fac sa plang. Degeaba le ziceam sa inceteze ca ei tot ca ei faceau. Si FYI nu de mine vorbea Liviu :whistle: EU nu vreau sa recunosc ca am fost printre aia :)) Nu recunosc nimic :naughty:
Xploid Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Vezi`ti de treaba... :)) Se bucura =)) ai dreptate , imi aduc aminte de la nunta mea cum lua un "cerc" de Hustle si radea :) Si ce vroiai sa fac sa plang. Degeaba le ziceam sa inceteze ca ei tot ca ei faceau. Si FYI nu de mine vorbea Liviu :whistle: EU nu vreau sa recunosc ca am fost printre aia :)) Nu recunosc nimic :naughty: da ce tre sa recunosti tu?...
Trish Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Vezi`ti de treaba... :)) Se bucura =)) ai dreptate , imi aduc aminte de la nunta mea cum lua un "cerc" de Hustle si radea :) Si ce vroiai sa fac sa plang. Degeaba le ziceam sa inceteze ca ei tot ca ei faceau. Si FYI nu de mine vorbea Liviu :whistle: EU nu vreau sa recunosc ca am fost printre aia :)) Nu recunosc nimic :naughty: Hustle :D
Julika Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Vezi`ti de treaba... :)) Se bucura =)) ai dreptate , imi aduc aminte de la nunta mea cum lua un "cerc" de Hustle si radea :) Si ce vroiai sa fac sa plang. Degeaba le ziceam sa inceteze ca ei tot ca ei faceau. Si FYI nu de mine vorbea Liviu :whistle: EU nu vreau sa recunosc ca am fost printre aia :)) Nu recunosc nimic :naughty: Hustle :D Hustle x2 ;;)
Prutus Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Vezi`ti de treaba... :)) Se bucura =)) ai dreptate , imi aduc aminte de la nunta mea cum lua un "cerc" de Hustle si radea :) ca intre prieteni trishule,cei al tau,e si al nostru :)))
Julika Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Vezi`ti de treaba... :)) Se bucura =)) ai dreptate , imi aduc aminte de la nunta mea cum lua un "cerc" de Hustle si radea :) ca intre prieteni trishule,cei al tau,e si al nostru :))) Prutussssss :angry1: adica e si al meu? :whistle: Adica nu :naughty:
Guest Coduri si Rezolvari Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 http://www.totuldesprevise.go.ro/ INTERPRETARE VISE
Xploid Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 julico,cum e cu microfonu? :)) nu stie sa il foloseasca :))
Julika Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 julico,cum e cu microfonu? :)) Nu inteleg intrebarea :dontknow: