Guest Japonez Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Cei Dorele ai fost la mare?:)) Deci cei care doresc sa va propovaduie parintele Paholainen pentru ca vine sfarsitu lumii veniti la Fatul din biserica va las contu meu aici pentru donati=)).Cei care vor sa se pocaiasca vine paho special la casele voastre si va canta asta ----------->>>>>/www.youtube.com/watch?v=gtN8gmNO3No EVANGHELIAAAAA ARE PUTEREE=)) AMIN PARINTE PS -SAMBATA SE FACE SEX IN GRUP CU LUMINA STINSA=)) SI O SA VINA SFARSITU LUMI VINE NAVETA MAMA SA NE IA CINE VREA SA FIE ABSTINENT SI SA SE CASTREZE MA SUNATI 089898989 NR DE CONT BTR 2512516969121854 ASTEPT DONATILE VOASTRE:)) Trafic cu Aghiasma =)) Vin Bisericesc si altele apelati la Paholainen 0741938XX1 ASA SI MI-AM MAI AMINTIT CEVA PARINTELE Paho are o oferta Scoate Dracii din iteme jwl LOVITE DE BUG- DIAVOLU CEL MIC:)) SUMA MODICA TOT DEPUSA IN CONTUL DE MAI SUS FACE SLUJBE BUNE AMIN PARINTE PACE TIE CITITORULE....
Xploid Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 ntz lomee.... m-am gandit bine si am luat o decizie... o sa ma las de Mu.. pt ceva timp (oleaca mai mult).. sper ca va facut placere sa ma aveti in guild.. va salut .. si o zi buna
Julika Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Binenteles ca ne-a facut placere...sper sa ne revedem curand Liviu :crybaby: Eu m-am lasat de Mu si m-am apucat de LOL :))