Jump to content

Recommended Posts

Guest Sadi022002
Posted

Avand in vedere ca sunt in a 12 am bacul,vreau sa intru la o facultate buna,am decis sa las jocu de totul.

Vreau in primul rand sa le multumesc celor din HONEY care m-au ajutat neconditionat dar si celorlalti jucatori cu care m-am inteles mai putin bine.Va doresc tot binele din lume.

:hail: :hail: :hail: Roxana,Sady,boom...etc

:* LiNU

:bye: :bye: :bye: :bye:

:( multa bafta Ioana , il iei fara probleme :* si asteptam revenirea :)

@Pe vrajitoare oricum are cine juca :bananadance2:

Posted

:( multa bafta Ioana , il iei fara probleme :* si asteptam revenirea :)

@Pe vrajitoare oricum are cine juca :bananadance2:

sadi cat ma costa sa imi faci un caracter full ?

Guest Sadi022002
Posted

sadi cat ma costa sa imi faci un caracter full ?

u nu ai bani sa iesi din casa si ai tupeu sa vb , si app pe mine nu ma chiama Cristal sa iau bani din joc,

@spor :bananadance2:

Guest relife
Posted

u nu ai bani sa iesi din casa si ai tupeu sa vb , si app pe mine nu ma "chiama" Cristal sa iau bani din joc,

@spor :bananadance2:

ai grija ca pe el nu il "chiama" Cristal :))

ON: bft la bac Ioana , si nu te mai apuca de mu, iti rapeste mult timp din viata

Posted

Avand in vedere ca sunt in a 12 am bacul,vreau sa intru la o facultate buna,am decis sa las jocu de totul.

Vreau in primul rand sa le multumesc celor din HONEY care m-au ajutat neconditionat dar si celorlalti jucatori cu care m-am inteles mai putin bine.Va doresc tot binele din lume.

:hail: :hail: :hail: Roxana,Sady,boom...etc

:* LiNU

:bye: :bye: :bye: :bye:

bafta

ne vedem joi

Posted

Bafta la bac,da-mi mie contul sau lui bonito daca vrei sa il face mare mare :>

sau da-mi-l mie,stie bonito ca nu fac nimic rau cu el,mai intru si eu la un chat si un pk mic pe aia care au gura mare,ca in old times:">

Posted

OFF: asa am zis si eu in a12a ... am bacul ma las de jocuri bla bla bla ... uite am luat bacu cu 9.50 nu am invatzat absolut nimik inainte cu o zi de bac ma jucat Lineage aveam siege am stat pana la 2 noaptea mam dus la bac lam luat am ajuns la faculta am numai note bune sunt la automatica si informatica aplicata si uite ca nu mam lasat de nici un joc :))

ON:Bafta la bac dar o sa vezi pe parcurs ca in comparatie cu examenele de la faculta unde te si lasa sa copiezi ii mult mai usor bacu :P

Posted

OFF: asa am zis si eu in a12a ... am bacul ma las de jocuri bla bla bla ... uite am luat bacu cu 9.50 nu am invatzat absolut nimik inainte cu o zi de bac ma jucat Lineage aveam siege am stat pana la 2 noaptea mam dus la bac lam luat am ajuns la faculta am numai note bune sunt la automatica si informatica aplicata si uite ca nu mam lasat de nici un joc :))

ON:Bafta la bac dar o sa vezi pe parcurs ca in comparatie cu examenele de la faculta unde te si lasa sa copiezi ii mult mai usor bacu :P

cat 5 ai luat la romana? :|

Posted

dami id fac o poza la diploma de bac :P vezi media :P sau daca vrei webu mi tot una :P oricum la romana oral ai fost aproape am luat 6,80 parca la scris 9 la mate 9,70

Posted

dami id fac o poza la diploma de bac :P vezi media :P sau daca vrei webu mi tot una :P oricum la romana oral ai fost aproape am luat 6,80 parca la scris 9 la mate 9,70

tu stai in mediu rural. am spus!

Posted

ok gata nu mai vorbesc cu voi si btw scriu cum vreau ... "da-mi" pentru inteligentzi ce stau toata ziua si toata noaptea pe forum si "dami" pentru ca asa vreau eu ... nah facetzi cva daca puteti :)

"DAMI"!!!!

Posted

lasati ma omul in pace :), pe Q-Sadi nu-l mai vedeti ca scrie gresit gramatical sau alti prieteni de-ai vostri.. oricum peste 50%(10-18 ani) din comunitate sunt cocaStyle+agramati, deci nimic nou sub soare :right:

sau topicul fara cearta este ca nunta fara lautari? :))

Posted

lasati ma omul in pace :), pe Q-Sadi nu-l mai vedeti ca scrie gresit gramatical sau alti prieteni de-ai vostri.. oricum peste 50%(10-18 ani) din comunitate sunt cocaStyle+agramati, deci nimic nou sub soare :right:

sau topicul fara cearta este ca nunta fara lautari? :))

certati-va,dar sa-mi dea mie contu sa fac pk :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...