Ioanagym Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Avand in vedere ca sunt in a 12 am bacul,vreau sa intru la o facultate buna,am decis sa las jocu de totul.Vreau in primul rand sa le multumesc celor din HONEY care m-au ajutat neconditionat dar si celorlalti jucatori cu care m-am inteles mai putin bine.Va doresc tot binele din lume. :hail: :hail: :hail: Roxana,Sady,boom...etc:* LiNU :bye: :bye: :bye: :bye:
LiNU Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 (edited) Avand in vedere ca sunt in a 12 am bacul,vreau sa intru la o facultate buna,am decis sa las jocu de totul.Vreau in primul rand sa le multumesc celor din HONEY care m-au ajutat neconditionat dar si celorlalti jucatori cu care m-am inteles mai putin bine.Va doresc tot binele din lume. :hail: :hail: :hail: Roxana,Sady,boom...etc:* LiNU :bye: :bye: :bye: :bye:M-ai suparat... :((Spor la Bac :-* :-* Edited January 2, 2010 by LiNU
l33tsk33t Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Avand in vedere ca sunt in a 12 am bacul,vreau sa intru la o facultate buna,am decis sa las jocu de totul.Vreau in primul rand sa le multumesc celor din HONEY care m-au ajutat neconditionat dar si celorlalti jucatori cu care m-am inteles mai putin bine.Va doresc tot binele din lume. :hail: :hail: :hail: Roxana,Sady,boom...etc:* LiNU :bye: :bye: :bye: :bye:daca imi tii si mie pumnii la bac iti tin si eu !! :hug:
Cristalu Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Avand in vedere ca sunt in a 12 am bacul,vreau sa intru la o facultate buna,am decis sa las jocu de totul.Vreau in primul rand sa le multumesc celor din HONEY care m-au ajutat neconditionat dar si celorlalti jucatori cu care m-am inteles mai putin bine.Va doresc tot binele din lume. :hail: :hail: :hail: Roxana,Sady,boom...etc:* LiNU :bye: :bye: :bye: :bye:Domnul sa fie cu tine
the_first Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 M-ai suparat... :((ai ramas vaduv :(ON: succes la BAC :right:
bunny Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 no offence...nu cred ca-l treci :-j Domnul sa fie cu tine Foarte frumos, felicitarile mele. :clap: La cat mai multe dintr-astea si sunteti cea mai buna comunitate. Daca era un coleg de-al vostru la fel procedati? Nu cred. Si mai vorbiti de impartialitatea moderatorilor. Taceti din gura daca vedeti ca sunteti la fel. Succes la bac, ignora pe cei de mai sus. Mutat la comunitate.
Cr1stY Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Cel mai usor examen din viata ta. O sa-mi dai dreptate dupa ce trece :)Mult succes si tupeu !
L3x@ Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Cel mai usor examen din viata ta. O sa-mi dai dreptate dupa ce trece :)Mult succes si tupeu !Cat o sa tanjeasca dupa examene precum BAC-ul... :). Nu stie ce o asteapta :)).Bafta :)!
mircea_dbv Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Cel mai usor examen din viata ta. O sa-mi dai dreptate dupa ce trece :)Mult succes si tupeu !fuckin' 'ell u're rightont> gloft> cr1 n00b mai traiesti?
Valhalla Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Daca u crezi ca la bac ii greu o sa vezi la facultate cum o sa fie :> Succes la bac :P
F@NT@ Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Succes (sigur vei mai juca, e ca un drog) :)) da da :)) succes la bac
Racheta_cu_pene Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Cel mai usor examen din viata ta. O sa-mi dai dreptate dupa ce trece :)asculta-l pe crysti ca zice bine :beer:
Lucian Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Cel mai usor examen din viata ta. O sa-mi dai dreptate dupa ce trece :)Mult succes si tupeu !/agreen-am invatat NIMIC pentru bac si l-am luat cu brio. dar nu te baza pe asta, eu sunt unic si fantastic.daca te lasi de joc, macar mai pune din cand in cand poze cu tine facand gimnastica.
-eu-bk- Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 se vede ca mu-u e casa ta:)).....de faci topicuri dinastea:))Plange Iisus ca te lasii ..o perioada:)
Guest befunny Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 mult succes ioanaignorai pe cei de mai sus
F@NT@ Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 /agreen-am invatat NIMIC pentru bac si l-am luat cu brio. dar nu te baza pe asta, eu sunt unic si fantastic.daca te lasi de joc, macar mai pune din cand in cand poze cu tine facand gimnastica.tu esti unicul , eu sunt fantasticul :rofl2: