VassMan Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 CONTRAcu aceasta sugestie chiar o dati in draganele... voi vedeti ce scrieti pe aici? dupa ce ca majoritatea care "primesc" pe spot cate o preluare stau pana in minutul 4 chiar 5 sa vada poate o gresi ala cu ceva sa il trimita pe forum mai vreti si chestia asta ca X nu sunt afk? nu mai bine am umple toate hartile de spoturi si am mari experienta la 1000x si lasam regulamentu doar pentru limbaj/guild name ? ca sa va fie mai usor? regulamentul este foarte bun asa cum e, pacat ca unii il inteleg gresit.
boomeey Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 toti va plangeti ca vi se raspunde intr-un mod nesimtit la preluare cu "jet, dispari, etc" si acuzati asta ca fiind vezi doamne LIPSA DE FAIR PLAY, dar tot nu vreti sa se schimbe regulamentul. daca va place sa vi se vorbeasca asa, n-aveti decat sa sustineti in continuare ca este o sugestie proasta :)
Marijuanna Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 toti va plangeti ca vi se raspunde intr-un mod nesimtit la preluare cu "jet, dispari, etc" si acuzati asta ca fiind vezi doamne LIPSA DE FAIR PLAY, dar tot nu vreti sa se schimbe regulamentul. daca va place sa vi se vorbeasca asa, n-aveti decat sa sustineti in continuare ca este o sugestie proasta :)Contrae foarte buna regula de acum ....Stiu eu de ce ai facut tu sugestia asta ....
Biggles Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 toti va plangeti ca vi se raspunde intr-un mod nesimtit la preluare cu "jet, dispari, etc" si acuzati asta ca fiind vezi doamne LIPSA DE FAIR PLAY, dar tot nu vreti sa se schimbe regulamentul. daca va place sa vi se vorbeasca asa, n-aveti decat sa sustineti in continuare ca este o sugestie proasta :)eu nu am zis de lipsa de fair play... eu am spus despre nesimtirea unora care le lipsesc cei 7 ani de akasa si vb urat. PS: crezi ca nu se poate purta o conversatie civilizata intre cel care face preluare si cel care este preluat???EX oamneni civilizati:y intreaba: X afk?x raspunde: nuy : ok, spor la lvlx: multumesc la felEX oameni nesimtiti:b intreaba: A afk?a raspunde: marsh ma deacia copileb: auzi??? esti prost sau esti prost?a: tu esti prost protuleb: hai marsha: marsh tuIn opinia mea nu are nici o valoare modificarea acestei reguli, regula care este este foarte buna asa cum este, problema este acea mana de oameni care fac pe nesimtiti.
YO yo Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 este foarte buna cum estea acuma eu nam avut probleme :beer: mai bine nu se poate de asa :tiphat:
Prutus Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 toti va plangeti ca vi se raspunde intr-un mod nesimtit la preluare cu "jet, dispari, etc" si acuzati asta ca fiind vezi doamne LIPSA DE FAIR PLAY, dar tot nu vreti sa se schimbe regulamentul. daca va place sa vi se vorbeasca asa, n-aveti decat sa sustineti in continuare ca este o sugestie proasta :)daca voi asa raspundeti nu inseamna ca tre sa seschimbe regulamentu ca voi sa nu mai aveti limbaju asta la preluari :)e bine cum e
unaouta Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 mi se pare o prostie....poate nu am chef sa intretin o discutie cu anumite persoane....poate sunt prea obosit de atatia oameni care tot incearca sa-mi faca preluare si nu mai am chef sa le tot scriu numele...aceasta sugestie mi se pare o complicare a regulamentului.deja este prea mult. Chiar si pentru preluare ,in regulament este scris mura in gura cum sa preiei... vreti sa fie cineva care sa iti spuna si cum sa raspunzi?cat despre boom....incearca sa nu mai consideri ca toti avem macro , si sa iti vezi de treaba. Eu cred ca ar fi cel mai bine .
Guest SirALEX27 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Macro :rofl2: NU EXISTA ASTFEL DE PROGRAME PENTRU MACRO. asta daca nu si-a blocat tastele ALT+1 :)) P.S. Contra sa inventat tasta Ctrl.pk la preluare denota prostia unora care nu inteleg jocul ,e o regula a jocului deci acceptati-o unii dintre voi care nu va folositi toata materia cenusie - daca unul de 40 rr da pe spot cei care sunt mai mici ca el trebuie sa le fie frica sa salute sau sa inceapa preluare sa nu fie omorati , ar trebui sa se fac ceva si in sensul asta pk la preluare o zi pauza.........va astept parerile pro si contra ,bafta.
Guest SirALEX27 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 eu nu am zis de lipsa de fair play... eu am spus despre nesimtirea unora care le lipsesc cei 7 ani de akasa si vb urat. PS: crezi ca nu se poate purta o conversatie civilizata intre cel care face preluare si cel care este preluat???EX oamneni civilizati:y intreaba: X afk?x raspunde: nuy : ok, spor la lvlx: multumesc la felEX oameni nesimtiti:b intreaba: A afk?a raspunde: marsh ma deacia copileb: auzi??? esti prost sau esti prost?a: tu esti prost protuleb: hai marsha: marsh tuIn opinia mea nu are nici o valoare modificarea acestei reguli, regula care este este foarte buna asa cum este, problema este acea mana de oameni care fac pe nesimtiti.si aici as baga 2 zile ss pt orice jignire neprovocata aici incluzand (marsh ,prostule ,nab , fraier ,etc) le-ati acordat prea multa libertate lasandu-i sa foloseasca cuvintele astea , si fac exces de zel baietii , asa ca mai taiati-le putin din craca.PS: cred ca s-a inteles prost democratia , prea multa libertate la prosti strica... pt ce-i care fac ce fac pt restul respect.bafta
majinbuu Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Contra :) Sa apara unu cu nickname "Sunt" sa vezi ce dialog misto avetzi :))=))
Mr.W Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Pentru mine, o persoana care nu foloseste cheaturi de nici un fel aceasta modificare ar fi o chestie deranjanta ...fiindca trebuie sa scriu nu stiu cate cuvinte/romane ca sa demonstrez ca is ON ...deci sunt CONTRACand ma intreaba lumea de AFk...in mod corect desigur astfel nu le raspund >:)) ... de obicei raspund in felul urmator : xxx : VladutzWiz AFK ?VladutzWiz : da :)