Zepx Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Contra , altzii mai dorm noaptea si primesc beep de la g ally sau mai stiu eu ce si in ultimu minut sa stea sa-ti scrie tie nick-ul , e de ajuns asa cum e , un simplu NU e de ajuns daca or avut 2-3 hack-uri credetzi ca totzi au hack,suntetzi mari si cautatzi orice medota sa cresteti mai usor . p.s fara suparare e duar parerea mea ..Pai daca cel care vrea sa ia spotul are numele >@L3X1231*$< sau nu stiu mai cum, evident ca nu scri toata porcaria aia de nume, scris nu alex.Chiar si 2-3 cu hack sa fie, de ce sa te mai stresezi sa cauti spot pentru niste codati? continuii prealuare pana spune nu + numele tau sau te opresti cand raspunde coerent.
Obi-Wan Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Lasand la o parte o mana de oameni din HH si alta din HONEY restu pleaca atunci cand le spui nu. De ce nu puteti face toti la fel?Ca sa-ti raspund la exemplul tau, cel care iti lasa impresia ca are bot o face pe riscul lui. Adica sunt doua variante:1. Il postezi pt bot, nu raspunde, ia ss.2. Il postezi pt bot, iti demonstreaza cu printuri ca era on, ia ss pentru nesimtire.Nu cred ca e nevoie sa-ti explic pt ca ai luat parte la o asa problema de curand ;)PS: reciteste primu paragraf din postu asta :P
iar am luat suspend Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Lasand la o parte o mana de oameni din HH si alta din HONEY restu pleaca atunci cand le spui nu. De ce nu puteti face toti la fel?Ca sa-ti raspund la exemplul tau, cel care iti lasa impresia ca are bot o face pe riscul lui. Adica sunt doua variante:1. Il postezi pt bot, nu raspunde, ia ss.2. Il postezi pt bot, iti demonstreaza cu printuri ca era on, ia ss pentru nesimtire.Nu cred ca e nevoie sa-ti explic pt ca ai luat parte la o asa problema de curand ;)PS: reciteste primu paragraf din postu asta :Ppai problema ar trebui sa o puneti altfel. de ce sa nu simplificam regulamentul asta in loc sa-l facem mai stufos? in loc sa adaugi la modalitate de preluare o propozitie "cel care e preluat trebuie sa raspunda cu nu+nume destinatar" tu preferi sa lasi suspendurile pentru nesimtire, pentru vanatoare, pentru lipsa de fairplay, suspenduri care practic sunt inventate de voi si de noi din dorinta de a da cat mai multe suspenduri si de a ne razbuna pe unii sau altii, ca altfel nu-mi pot explica.referitor la PS-ul tau. nu plec pentru ca nu vreau sa mai fac aceeasi greseala de 2 ori. am plecat timp de 3 luni de zile cand il vedeam pe gunit ca alearga prin tarc avand impresia ca e on si-l lasam sa creasca in liniste si sa dea rr-uri peste rr-uri. de aici sper sa intelegi la ce ma refer :)
Guest ^^JADE^^ Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 mnah , ar fi ceva ...dar in cazul cand iti spune un simplu " nu " ce faci ? continui preluarea ? :))Daca regula de preluare impune ca raspunsul sa fie '' X nu sunt afk ''atunci un raspuns care sa nu fie dupa modelul impus de regulament ar fi inutil si fara valoare in economia preluarii.X= numele celui care face preluarea .O idee cu adevarat eficienta in combaterea macro
gigi_duru Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 pai problema ar trebui sa o puneti altfel. de ce sa nu simplificam regulamentul asta in loc sa-l facem mai stufos? in loc sa adaugi la modalitate de preluare o propozitie "cel care e preluat trebuie sa raspunda cu nu+nume destinatar" tu preferi sa lasi suspendurile pentru nesimtire, pentru vanatoare, pentru lipsa de fairplay, suspenduri care practic sunt inventate de voi si de noi din dorinta de a da cat mai multe suspenduri si de a ne razbuna pe unii sau altii, ca altfel nu-mi pot explica.referitor la PS-ul tau. nu plec pentru ca nu vreau sa mai fac aceeasi greseala de 2 ori. am plecat timp de 3 luni de zile cand il vedeam pe gunit ca alearga prin tarc avand impresia ca e on si-l lasam sa creasca in liniste si sa dea rr-uri peste rr-uri. de aici sper sa intelegi la ce ma referera foarte simpla jmecheria , daca aveai un clicker care sa roteasca pe un cerc invizibil cursorul , decat tineai apasat click dreapta cu ts selectat si bagai mu in bara . dupa aceea intrai iar si activai cursorul , in felu asta te invarteai incet si el dadea singur :D sper ca v-am ajutat domnii bk sa lasati afk unde aveti chef :despair: si daca iau ban sustineti-ma :Dpai problema ar trebui sa o puneti altfel. de ce sa nu simplificam regulamentul asta in loc sa-l facem mai stufos? in loc sa adaugi la modalitate de preluare o propozitie "cel care e preluat trebuie sa raspunda cu nu+nume destinatar" tu preferi sa lasi suspendurile pentru nesimtire, pentru vanatoare, pentru lipsa de fairplay, suspenduri care practic sunt inventate de voi si de noi din dorinta de a da cat mai multe suspenduri si de a ne razbuna pe unii sau altii, ca altfel nu-mi pot explica.referitor la PS-ul tau. nu plec pentru ca nu vreau sa mai fac aceeasi greseala de 2 ori. am plecat timp de 3 luni de zile cand il vedeam pe gunit ca alearga prin tarc avand impresia ca e on si-l lasam sa creasca in liniste si sa dea rr-uri peste rr-uri. de aici sper sa intelegi la ce ma referera foarte simpla jmecheria , daca aveai un clicker care sa roteasca pe un cerc invizibil cursorul , decat tineai apasat click dreapta cu ts selectat si bagai mu in bara . dupa aceea intrai iar si activai cursorul , in felu asta te invarteai incet si el dadea singur :D sper ca v-am ajutat domnii bk sa lasati afk unde aveti chef :despair: si daca iau ban sustineti-ma :D
Guest ^^JADE^^ Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Lasand la o parte o mana de oameni din HH si alta din HONEY restu pleaca atunci cand le spui nu. De ce nu puteti face toti la fel?Ca sa-ti raspund la exemplul tau, cel care iti lasa impresia ca are bot o face pe riscul lui. Adica sunt doua variante:1. Il postezi pt bot, nu raspunde, ia ss.2. Il postezi pt bot, iti demonstreaza cu printuri ca era on, ia ss pentru nesimtire.Nu cred ca e nevoie sa-ti explic pt ca ai luat parte la o asa problema de curand ;)PS: reciteste primu paragraf din postu asta :PAici discutam despre combaterea macro , nu despre plecarea sau nu atunci cand primesti un raspuns sec .Sunt destui care folosesc macro si unii au fost prinsi de ija .
Dodi- Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Obi majoritatea si din Hh si Honey pelaca la un simplu cuvant dupa intrebarea de afk boom fara suparare dar tu si inca cativa sunteti mai berbeci si cautati hack-uri si motive etcp.s Pentru problema a maxim 10 oameni nu ar trebuii facut nmk duar calmati ei , un simplu NU e de ajuns
Obi-Wan Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 p.s Pentru problema a maxim 10 oameni nu ar trebuii facut nmk duar calmati ei , un simplu NU e de ajuns Asta ziceam si eu :) Nu poti trece chiar fiecare pas in regulament! Daca prefera sa stea si sa riste un ss decat sa plece, e treaba lor. O sa ajungem in ritmul asta sa avem in regulament si codul bunelor maniere. :)) Iar pentru cei 10, iubiti-va aproapele :))
gigi_duru Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 obi sa faci un top 10 wanted sa vedem si noi care sunt mai cautati...
Bobby Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Voi vreti sa va raspunda cineva cu sunt on(nick)? si majoritatea din voi face pk la cel care intreaba de afk,foarte multa lume nu are nici bunul simtz sa zica un simplu ,,nu"Numai s-ar complica regulamentul ...
F@NT@ Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 obi sa faci un top 10 wanted sa vedem si noi care sunt mai cautati...cautati pt ce??
gigi_duru Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 vanatoare,pk,nesimtire ...the good stuff :rofl2:
F@NT@ Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=326527
gigi_duru Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 asta e oficialu , cu voturi chestii...unii nu vor sa zica ce cred . si anume X e mai nesimtit(pk ist ,bla bla all the other stuff) decat Y :D
Bachu$ Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 asta e oficialu , cu voturi chestii...unii nu vor sa zica ce cred . si anume X e mai nesimtit(pk ist ,bla bla all the other stuff) decat Y :Dnu exista nesimtiti pe servaru asta =)) on: proasta idee doar nu o sa schimbati regulamentul pt "o mana de oameni"....mai suntem si noi restu....oamenii "normali" :crazy:
gigi_duru Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 din moment ce sunt reclamatii pentru nesimtire care se termina cu ss inseamna ca sunt si ceva nesimtiti :D
Notorious DOC Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 asa greu e sa faci o conversatie ? x: Salut y: x : Y afk?y: salut , nu nu cred ca e imposibil....
gigi_duru Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 x : de ce nu raspunsasi ?y : acu venii de la baie x : nu te credbla bla...x : date...y : esti...bla blaIja : x ss pentru...iar y ss pentru...capisci ?^_^ e legea junglei :D
Paul156 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Lasand la o parte o mana de oameni din HH si alta din HONEY restu pleaca atunci cand le spui nu. De ce nu puteti face toti la fel?Ca sa-ti raspund la exemplul tau, cel care iti lasa impresia ca are bot o face pe riscul lui. Adica sunt doua variante:1. Il postezi pt bot, nu raspunde, ia ss.2. Il postezi pt bot, iti demonstreaza cu printuri ca era on, ia ss pentru nesimtire.Nu cred ca e nevoie sa-ti explic pt ca ai luat parte la o asa problema de curand ;)PS: reciteste primu paragraf din postu asta :PMajoritatea celor care ii intrebi de afk nu iti raspund .. dau niste raspunsuri nesimtite de genu : dispari / hai lasate de mu / dute si cumparati un k7 repede si mai sunt si altii care iti dau pur si simplu pk fara sa ii intereseze..pai daca esti in k7 si iti iei pk pentru simplul fapt ca ai vrut sa preiei spot e aiurea ca tu ai dat niste jwl pe k7 sau ai stat ceva timp sa ti-o faci ....si poate pentru kalima (toate) sa fie interzis pk inafara de murder si cand ai preluat spotul
Notorious DOC Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 x : de ce nu raspunsasi ?y : acu venii de la baie x : nu te credbla bla...x : date...y : esti...bla blaIja : x ss pentru...iar y ss pentru...capisci ?^_^ e legea junglei :Dpai din moment ce ti-a raspun , iti i-ai jucariile si te duci la alt spot si ai incheiat povestea dc sa cauti scandal?
mau Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Lasand la o parte o mana de oameni din HH si alta din HONEY restu pleaca atunci cand le spui nu. De ce nu puteti face toti la fel?Ca sa-ti raspund la exemplul tau, cel care iti lasa impresia ca are bot o face pe riscul lui. Adica sunt doua variante:1. Il postezi pt bot, nu raspunde, ia ss.2. Il postezi pt bot, iti demonstreaza cu printuri ca era on, ia ss pentru nesimtire.Nu cred ca e nevoie sa-ti explic pt ca ai luat parte la o asa problema de curand ;)PS: reciteste primu paragraf din postu asta :Pse pare k nu toti sunt deacord cu boom, atunci sa se modifice regula pentru macro/bat, adik dak dai de 2ori acelasi raspuns ai pierdut spotul sa nu stam 20/30min pt a vedea dak respectivul are sau nu macro
Dodi- Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Zice Obi : Iar pentru cei 10, iubiti-va aproapele :)) Adevarat :wub: Dar se poate ?
Fane_Satar Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 dispari / hai lasate de mu / dute si cumparati un k7 repede thanks for the tips :Dpai din moment ce ti-a raspun , iti i-ai jucariile si te duci la alt spot si ai incheiat povestea dc sa cauti scandal?pai nu caut scandal dar deh...daca nu raspunde pe loc consider ca face intentionat ca sa pierd eu timp...(the previous examples are not to be reffered to a specific person)
dodikid Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 vanatoare,pk,nesimtire ...the good stuff :rofl2:Pai chiar propietarul topicului a r fi nr1 ..
Biggles Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 contra!!!! Un simplu nu este suficient. Dar ce te poti astepta la acea mana de oameni din H sau hh??? doar ei sunt nesimtiti si le lipseste politetea, abia asteapta sa vina unu la preluare sa il ia cu marsh sau dispari sau sai dea pk.... pentru ca sunt niste nesimiti... le lipsesc bunele maniere cu desavarsire.!!!!