Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

boomeey

Sugestie

Recommended Posts

Posted

Vii si ma intrebi de afk, iti zic pa.

iar vii si ma intrebi de afk, iti zic dispari.

vii de zece ori si ma intrebi de afk, si-ti zic sa incerci alta data.

de unde stii tu ca eu n-am macro? de unde stii tu ca eu sunt on?

nu-i mai bine ca daca vii la preluare sa-ti raspund cu nu + numele tau?

EX:

bunny: bai |boom| esti afk?

|boom|: nu bai bunny, pleaca si lasa-ma ca m-am saturat de tine!

(l-am luat pe bunny ca exemplu ca stiu ca e singuru care nu se supara :rofl2: )

asa n-are nimeni nici un dubiu ca respectivul are sau nu macro/bot/script/etc. si usor usor incep jucatorii sa fie mai politicosi unii cu altii :)

Posted

Foarte buna ideea. :right:

In caz ca zice "nu" atunci ar trebui sa continui pana zice nu + numele tau sau pana cand chiar iti dai seama ca nu e afk, dar in general ar trebui sa fie oblicat cel care detine spotul sa zica nu + numele tau.

Posted

o sa ia vreo 2 saptamani , poate mai bine sa se obisnuiasca toti cu asta , mai ales oameni care nu servesc forumul...

Nu e greu ca atunci cand un Asistent GM intra in joc sa anunte aceasta regula, sau vdragos sa puna la news anunt cu modificare de regula , si atunci cand deschide cineva launcher-ul vede si va consulta forumu ca sa stie ce s-a modificat.

Posted

Pro, doar in cazul in care nu trebuie sa-i scriu tot numele, sau identic, sa nu stam sa ne chinuim cu liniute, paranteze, etc. Nu toti au un nume usor de scris

Guest relife
Posted

si daca eu zic "nu" fara nume , si tu continui preluare, eu te iau la pk, inseamna ca tot am macro?

Posted

mnah , ar fi ceva ...dar in cazul cand iti spune un simplu " nu " ce faci ? continui preluarea ? :))

da. continui preluarea

si daca eu zic "nu" fara nume , si tu continui preluare, eu te iau la pk, inseamna ca tot am macro?

daca am reusit sa termin preluarea conform regulamentului si tu imi dai pk, stii consecintele

Macro :rofl2: NU EXISTA ASTFEL DE PROGRAME PENTRU MACRO. asta daca nu si-a blocat tastele ALT+1 :))

P.S. Contra sa inventat tasta Ctrl.

esti prost informat :)

Posted

daca se baga si nu trebuie sa scriem numele identic ce facem ? zicem da buei Ti-on-ping (@no warn dau un exemplu) sunt on ? ala se oftica , da pk , fac plangere , zice ca a fost provovcat , bla bla...ban/ss/warn si degeneram...

Deci ganditi-va cum facem ...personal sunt contra...ca nu vreau sa am belele :despair:

Posted

nu mai scrieti prostii ca eu am luat deja ss si daca ma supar voi fi nevoit sa aplic asta :

Posturile care nu aduc nimic nou faţă de subiectul discutat, nu au legătură cu subiectul sau pur şi simplu nu au nici un rost vor fi sancţionate. Posturile care conţin doar emoticons intră în această categorie.

Dacă doriţi să vă creşteţi numărul de posturi, căutaţi ceva relevant de spus.

Nu se acceptă utilizarea de metode pentru ridicarea topicului pe prima pagină (ex :UP).

deci stay on topic or dieeeee

Posted

Vii si ma intrebi de afk, iti zic pa.

iar vii si ma intrebi de afk, iti zic dispari.

vii de zece ori si ma intrebi de afk, si-ti zic sa incerci alta data.

de unde stii tu ca eu n-am macro? de unde stii tu ca eu sunt on?

nu-i mai bine ca daca vii la preluare sa-ti raspund cu nu + numele tau?

EX:

bunny: bai |boom| esti afk?

|boom|: nu bai bunny, pleaca si lasa-ma ca m-am saturat de tine!

(l-am luat pe bunny ca exemplu ca stiu ca e singuru care nu se supara :rofl2: )

asa n-are nimeni nici un dubiu ca respectivul are sau nu macro/bot/script/etc. si usor usor incep jucatorii sa fie mai politicosi unii cu altii :)

CONTRA

La 99% din playeri este destul sa spui un,,nu" la voi daca nu va este destul insistati..

Posted

CONTRA

La 99% din playeri este destul sa spui un,,nu" la voi daca nu va este destul insistati..

omu asta are dreptate intr un fel...:D

CONTRA

omu asta are dreptate intr un fel...:D

Posted

Contra , altzii mai dorm noaptea si primesc beep de la g ally sau mai stiu eu ce si in ultimu minut sa stea sa-ti scrie tie nick-ul , e de ajuns asa cum e , un simplu NU e de ajuns daca or avut 2-3 hack-uri credetzi ca totzi au hack,suntetzi mari si cautatzi orice medota sa cresteti mai usor .

p.s fara suparare e duar parerea mea ..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...