Jump to content
Anonim2

TVR vrea un buget de 185 de milioane lei în 2010.

Recommended Posts

Posted

sursa

Pentru ca TVR "să nu mai fie o instituţie de interes naţional subfinanţată", Televiziunea Publică propune Guvernului şi Parlamentului, "reglementarea taxei pentru serviciul public de radio şi pentru cel de televiziune ca fiind obligatorii, independent de posesia receptorului radio sau tv", majorarea taxei TV, reducerea contribuţiei de 15% din veniturile obţinute din publicitate, datorată de SRTv către Centrul Naţional al Cinematografiei, dar şi modificarea regimului TVA, în sensul posibilităţii deducerii acesteia cel puţin în ceea ce priveşte licenţele de achiziţii film şi competiţii sportive.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

La cati bani inghit astia si cu ce emisuni de rahat vin nu m-ar deranja sa-i vad pierduti in criza ce urmeaza.

Nici nu prea imi amintesc cand am urmarit ceva interesant pe vreun canal TVR si ei cer un buget in crestere cu 15%?

Vad ca se claseaza aproximativ pe aceiasi pozitie cu Prima TV in mediul urban.

Imagine IPB

Poate ca informatiile gasit de mine nu sunt tocmai adevarate.

TVR a câştigat drepturile TV ale meciurilor echipelor naţionale, în perioada 2010-2011

Vad ca nu se simte criza cand traiesti si pe spinarea altora.

TVR a incheiat anul 2007 cu un deficit bugetar de aproximativ 8, 4 milioane de euro.

Posted

o instituţie de interes naţional

Nu am considerat niciodata TVR astfel. La fel ca si tine, Anonim, nu stiu cand am vazut ultima oara ceva interesant pe TVR1. Ca sa nu spun ca mi se pare o prostie, spun ca e ciudata "reglementarea taxei pentru serviciul public de radio şi pentru cel de televiziune ca fiind obligatorii, independent de posesia receptorului radio sau tv".

Posted

Dragutii de la Societatea Romana de Radiodifuziune cer acum prin hotarare de Guvern "reglementarea taxei pentru serviciul public de radio şi pentru cel de televiziune ca fiind obligatorii, independent de posesia receptorului radio sau tv" pentru ca in octombrie 2009 au pierdut un proces ajuns la Inalta Curte de Casatie si Justitie prin care se contesta in instanta plata taxei radio-TV in lipsa furnizarii serviciului respectiv.

Prin urmare, de cand aceasta hotarare a fost publicata in Monitorul Oficial, incasarile TVR au scazut.

Daca Guvernul si Parlamentul vor da o noua hotarare prin care sa oblige toti contribuabilii sa plateasca aceste taxe, independent de posesia receptorului radio sau tv, vor incalca atat aceasta hotarare definitiva cat si legea care reglementeaza organizarea si functionarea Societarii Romane de Radiodifuziune.

Guest LoLz0o0r
Posted

Pe tvr1/cultural nu este nimic interesant :|.

Posted

parerea mea ca TVR s-a dus la vale in ultimii ani..dar inca se mentine in top 5 la posturi TV..tvr'u e prea plictisitor..si asta din cauza ca pune accent pe politica in exces .. -_-

Posted

Pe tvr1/cultural nu este nimic interesant :|.

si eu sunt de aceeasi parere..numai muzica populara cate un film dala urat de pe vremea lui mamaie....poate pt copiii mici sunt or mai fi desene,cand eram mic imi placeau hahaha

Posted

tvr mai are putin si ajunge un post comercial

in mod normal nu ar trebui sa dea nici o reclama pe tvr pentru ca lumea deja plateste "abonament"

Guest stefteo21
Posted

Bine ma .. si OTV cu milioane de telespectatori unde e ?

Sau OTV is aia care au facut poll-ul ?

Guest relife
Posted

vor si astia cam multe, dupa ce ca nu mai au nimic interesant pe post...

Posted

TVR1

TVR2

TVR3

TVR Cultural

TVR Info

+ inca cateva, chiar ne trebuie atatea?

TVR Craiova, chestii din astea. Pe TVR 3 si TVR Info ce se da, ca nici nu stiu daca le-am vazut vreodata pe vreunul din canalele televizorului :-?? .

Guest spanky
Posted

"reglementarea taxei pentru serviciul public de radio şi pentru cel de televiziune ca fiind obligatorii, independent de posesia receptorului radio sau tv"

adica sa platim radio/TV separat la ei indiferent ca ne uitam/ascultam sau nu ? ca nu inteleg :blink:

TVR1

TVR2

TVR3

TVR Cultural

TVR Info

mai e unul nou acum , Vox news , ce programe pe banda scot si astia :rofl1:

Guest andybtv
Posted

TVR1

TVR2

TVR3

TVR Cultural

TVR Info

Cred ca TVR1 Si TVR International sunt deajuns.

Posted

Scuzati daca sunt putin offtopic...Dar nu prea ma pricep eu.

Cand niste oameni d`astia cer niste sume ca astea :|,nu ar trebuii sa ne ceara si !!!NOUA!!! sfatul/parerea/permisiunea?Pentru ca pana la urma toti banii aia sunt din buzunarele noastre :| sau gresesc eu?

Posted

Scuzati daca sunt putin offtopic...Dar nu prea ma pricep eu.

Cand niste oameni d`astia cer niste sume ca astea :|,nu ar trebuii sa ne ceara si !!!NOUA!!! sfatul/parerea/permisiunea?Pentru ca pana la urma toti banii aia sunt din buzunarele noastre :| sau gresesc eu?

Acu doar nu vrei sa-ti ceara si parerea despre primele de vacanta din ministere ?

Lasa asa ca merge.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...