Anonim2 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 sursa Pentru ca TVR "să nu mai fie o instituţie de interes naţional subfinanţată", Televiziunea Publică propune Guvernului şi Parlamentului, "reglementarea taxei pentru serviciul public de radio şi pentru cel de televiziune ca fiind obligatorii, independent de posesia receptorului radio sau tv", majorarea taxei TV, reducerea contribuţiei de 15% din veniturile obţinute din publicitate, datorată de SRTv către Centrul Naţional al Cinematografiei, dar şi modificarea regimului TVA, în sensul posibilităţii deducerii acesteia cel puţin în ceea ce priveşte licenţele de achiziţii film şi competiţii sportive. ------------------------------------------------------------------------------------------------------ La cati bani inghit astia si cu ce emisuni de rahat vin nu m-ar deranja sa-i vad pierduti in criza ce urmeaza. Nici nu prea imi amintesc cand am urmarit ceva interesant pe vreun canal TVR si ei cer un buget in crestere cu 15%? Vad ca se claseaza aproximativ pe aceiasi pozitie cu Prima TV in mediul urban. Poate ca informatiile gasit de mine nu sunt tocmai adevarate. TVR a câştigat drepturile TV ale meciurilor echipelor naţionale, în perioada 2010-2011 Vad ca nu se simte criza cand traiesti si pe spinarea altora. TVR a incheiat anul 2007 cu un deficit bugetar de aproximativ 8, 4 milioane de euro.
Random Hero Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 o instituţie de interes naţionalNu am considerat niciodata TVR astfel. La fel ca si tine, Anonim, nu stiu cand am vazut ultima oara ceva interesant pe TVR1. Ca sa nu spun ca mi se pare o prostie, spun ca e ciudata "reglementarea taxei pentru serviciul public de radio şi pentru cel de televiziune ca fiind obligatorii, independent de posesia receptorului radio sau tv".
logs Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Dragutii de la Societatea Romana de Radiodifuziune cer acum prin hotarare de Guvern "reglementarea taxei pentru serviciul public de radio şi pentru cel de televiziune ca fiind obligatorii, independent de posesia receptorului radio sau tv" pentru ca in octombrie 2009 au pierdut un proces ajuns la Inalta Curte de Casatie si Justitie prin care se contesta in instanta plata taxei radio-TV in lipsa furnizarii serviciului respectiv.Prin urmare, de cand aceasta hotarare a fost publicata in Monitorul Oficial, incasarile TVR au scazut.Daca Guvernul si Parlamentul vor da o noua hotarare prin care sa oblige toti contribuabilii sa plateasca aceste taxe, independent de posesia receptorului radio sau tv, vor incalca atat aceasta hotarare definitiva cat si legea care reglementeaza organizarea si functionarea Societarii Romane de Radiodifuziune.
Guest LoLz0o0r Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Pe tvr1/cultural nu este nimic interesant .
Parazitu' Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 parerea mea ca TVR s-a dus la vale in ultimii ani..dar inca se mentine in top 5 la posturi TV..tvr'u e prea plictisitor..si asta din cauza ca pune accent pe politica in exces .. -_-
acelasi_bandit Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Pe tvr1/cultural nu este nimic interesant . si eu sunt de aceeasi parere..numai muzica populara cate un film dala urat de pe vremea lui mamaie....poate pt copiii mici sunt or mai fi desene,cand eram mic imi placeau hahaha
tyger1985 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 TVR-ul este cu mult depasit.. chiar si de o televiziune nou lansata..
Wise Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 tvr mai are putin si ajunge un post comercialin mod normal nu ar trebui sa dea nici o reclama pe tvr pentru ca lumea deja plateste "abonament"
Guest stefteo21 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Bine ma .. si OTV cu milioane de telespectatori unde e ?Sau OTV is aia care au facut poll-ul ?
Guest relife Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 vor si astia cam multe, dupa ce ca nu mai au nimic interesant pe post...
Stef Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Sa imi dea mie bani astia ca imi fac televiziune si fac si rating mai amre ca TVR
octavian_tavi_3 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 TVR1TVR2TVR3TVR CulturalTVR Info+ inca cateva, chiar ne trebuie atatea?
Random Hero Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 TVR1 TVR2 TVR3 TVR Cultural TVR Info + inca cateva, chiar ne trebuie atatea? TVR Craiova, chestii din astea. Pe TVR 3 si TVR Info ce se da, ca nici nu stiu daca le-am vazut vreodata pe vreunul din canalele televizorului .
flamer Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 dupa cum se zice mai sus"Sa imi dea mie bani astia ca imi fac televiziune si fac si rating mai mare ca TVR"
Guest spanky Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 "reglementarea taxei pentru serviciul public de radio şi pentru cel de televiziune ca fiind obligatorii, independent de posesia receptorului radio sau tv"adica sa platim radio/TV separat la ei indiferent ca ne uitam/ascultam sau nu ? ca nu inteleg :blink: TVR1TVR2TVR3TVR CulturalTVR Info+ inca cateva, chiar ne trebuie atatea?mai e unul nou acum , Vox news , ce programe pe banda scot si astia :rofl1:
gaby888 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Pe tvr1/cultural nu este nimic interesant . Asta asa e nu pot sa te contrazic
alcholic Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 problema cu tvr/radio e ca noi platim ... si bag mana in foc ca nu toti ne uitam la tvr ...
[Mg^Jupan] Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Pe tvr1/cultural nu este nimic interesant . Mai sunt cateva seriale interesante, si prinzi cateodata un film ok, pe tvr 1 , dar cultural ii praf :)
Guest andybtv Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 TVR1TVR2TVR3TVR CulturalTVR Info+ inca cateva, chiar ne trebuie atatea? Cred ca TVR1 Si TVR International sunt deajuns.
octavian_tavi_3 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Cred ca TVR1 Si TVR International sunt deajuns.Sa va zic ca am uitat de TVR HD?
flamer Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 heh , eu zic ca doar TVR 1 , 2 ,3 sunt de ajuns , oricum la celelalte nu se uita nimeni.
Memmorex Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Scuzati daca sunt putin offtopic...Dar nu prea ma pricep eu. Cand niste oameni d`astia cer niste sume ca astea ,nu ar trebuii sa ne ceara si !!!NOUA!!! sfatul/parerea/permisiunea?Pentru ca pana la urma toti banii aia sunt din buzunarele noastre sau gresesc eu?
Anonim2 Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Scuzati daca sunt putin offtopic...Dar nu prea ma pricep eu. Cand niste oameni d`astia cer niste sume ca astea ,nu ar trebuii sa ne ceara si !!!NOUA!!! sfatul/parerea/permisiunea?Pentru ca pana la urma toti banii aia sunt din buzunarele noastre sau gresesc eu? Acu doar nu vrei sa-ti ceara si parerea despre primele de vacanta din ministere ? Lasa asa ca merge.