Jump to content
fanaticaldoll

Concurs foto - Apus

Recommended Posts

Posted

Numărul fotografiilor şi numele celor care au participant (foto 1 e a lui eleodor, 2 - irina...etc):

1.eleodor

2.irina

3.m4x

4.buugy

5.Rsuperstar

6.honey

7.celmaislaban

8.z_Z

9.Sensini

10.gimgim

11.Gandalf

12.vudu

13.[Dani[

14.Florin09

15.Ioana

16.<Loyd>

17.Mehico

18.Miralibis

19.Lancelot

Fotografia lui vudu iese din concurs pentru că el nu a citit regulamnetul şi a încălcat o regulă de bază

Câştigătorul alege tema pentru săptămâna următoare si participă doar cu o fotografie facută ulterior anunţării temei alese de către el.

clasamnetul final:

locul 1 - 14.Florin09, 20 puncte

locul 2 - 5.Rsuperstar, 12 puncte

locul 3 - 4.buugy, 11 puncte

felicitări tuturor, a fost o expoziţie foarte frumoasă :)

felicitări florin, te rugăm să alegi tema următoare.

Posted

cat timp mai e regula asta

Câştigătorul alege tema pentru săptămâna următoare si participă doar cu o fotografie facută ulterior anunţării temei alese de către el.

eu nu mai particip. nu ii vad rostul la aceasta regula ! adica castigatorul poate alege o tema dar nu poate participa la concurs numai cu o fotografie recenta? :dooh: mie mi se pare o prostie

hf :tiphat:

@Putin mai explicit te rog.. B&W /:) ?

adica alb negru

Posted

Oky vudu, mulţumim de participare, şi sper să te revii asupra deciziei tale.

Să fie clar sunt câteva reguli, vreo 2,3, care trebuie respectate, pentru că dacă nu s-ar crea haos.

Posted

Eu zic sa nu mai despicati firul in 4 :) sunt oricum cateva reguli..acest concurs e organizat de cativa pasionati si nu e lucru usor sa stai sa uploadezi poze sa urmaresti voturile :) nu ma faceti sa intervin eu cu sanctiunile pentru nemultumiti si carcotasi.

Ps felicitari castigatorilor si ne vedem in urmatorul thread.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...