Florin09 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Număr voturile şi revin cu rezultatele :) Ne hotărâm până atunci cum rămâne cu descalificatul :)
Florin09 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Va posta Fanaticaldoll rezultatele impreuna cu deciziile.
fanaticaldoll Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Numărul fotografiilor şi numele celor care au participant (foto 1 e a lui eleodor, 2 - irina...etc):1.eleodor 2.irina3.m4x4.buugy5.Rsuperstar6.honey7.celmaislaban8.z_Z9.Sensini10.gimgim11.Gandalf12.vudu13.[Dani[14.Florin0915.Ioana16.<Loyd>17.Mehico18.Miralibis19.LancelotFotografia lui vudu iese din concurs pentru că el nu a citit regulamnetul şi a încălcat o regulă de bazăCâştigătorul alege tema pentru săptămâna următoare si participă doar cu o fotografie facută ulterior anunţării temei alese de către el.clasamnetul final:locul 1 - 14.Florin09, 20 punctelocul 2 - 5.Rsuperstar, 12 punctelocul 3 - 4.buugy, 11 punctefelicitări tuturor, a fost o expoziţie foarte frumoasă :)felicitări florin, te rugăm să alegi tema următoare.
- The Doctor - Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Următoarea temă va fi: FOTOGRAFIA B&WSpor.Putin mai explicit te rog.. B&W /:) ?
vudu Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 cat timp mai e regula astaCâştigătorul alege tema pentru săptămâna următoare si participă doar cu o fotografie facută ulterior anunţării temei alese de către el.eu nu mai particip. nu ii vad rostul la aceasta regula ! adica castigatorul poate alege o tema dar nu poate participa la concurs numai cu o fotografie recenta? :dooh: mie mi se pare o prostiehf :tiphat:@Putin mai explicit te rog.. B&W /:) ?adica alb negru
Florin09 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Oky vudu, mulţumim de participare, şi sper să te revii asupra deciziei tale.Să fie clar sunt câteva reguli, vreo 2,3, care trebuie respectate, pentru că dacă nu s-ar crea haos.
- The Doctor - Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 @Putin mai explicit te rog.. B&W /:) ?adica alb negruneatentia mea :-j mersi :D
Buugy Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Multumesc fain celor care m-au votat. O sa incerc sa particip si la urmatoarea dar e greu fara o camera cat de cat buna.
Lancelot Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Eu zic sa nu mai despicati firul in 4 :) sunt oricum cateva reguli..acest concurs e organizat de cativa pasionati si nu e lucru usor sa stai sa uploadezi poze sa urmaresti voturile :) nu ma faceti sa intervin eu cu sanctiunile pentru nemultumiti si carcotasi.Ps felicitari castigatorilor si ne vedem in urmatorul thread.