Florin09 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 1. 52. 43. 12Acesta e votul meu real, cel din primul post a fost doar de exemplu.
logs Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 1. 192. 123. 14As explica la fiecare, dar vad ca nimeni nu se mai 'oboseste' sa faca asta :P
Florin09 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 te-aş ruga sa explici fiecare fotografie, nu te lua după alţii :D
gimgim Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 nu va inteleg ce vedeti la poza nr 12? ...mai mult ca sigur e o poza luata de pe net.. ,pentru ca cine naiba statea sa faca poze in pustietatea aia ,in concluzie votati ca niste oi.. !!
Buugy Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 nu va inteleg ce vedeti la poza nr 12? ...mai mult ca sigur e o poza luata de pe net.. ,pentru ca cine naiba statea sa faca poze in pustietatea aia ,in concluzie votati ca niste oi.. !! Iti spuneam si de cine e facuta poza dar nu vreau sa stric votarea. SI da e poza facuta de cineva de aici, nu este luata de nicaieri, iti zic si locul unde e facuta,
Florin09 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 gimgim ne supărăm, fotografia (pentru că e fotografie şi nu poză ) de care spui tu e făcută în pustietate lângă Oradea, la marginea unui sat întro seară de iarnă, cu un apus suberb. Vrei să vezi pustietăţi? Aruncă o privire aici:http://mariusgrozea.blogspot.com
gimgim Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Iti spuneam si de cine e facuta poza dar nu vreau sa stric votarea. SI da e poza facuta de cineva de aici, nu este luata de nicaieri, iti zic si locul unde e facuta, wow,dar tu de unde sti cine e proprietarul pozei? parka era secret? sau cam asa ceva... , e clar ca nu sunteti in stare sa organizati un concurs pe bune ,fara sa votati persoana sau nici macar atat ..votati doar pentru ca acea pers e moderator/asistent sau ex mod/as ..e clar ca o mare parte din voi nu sunteti decat niste pupicursiti .. si fara creieier.. nu stiti decat "sa traiti sefu " edit: imi pare rau florin daca te superi , dar nu mie frika sa spun cea ce gandesc...succes in continuare cu acest concurs
fanaticaldoll Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 wow,dar tu de unde sti cine e proprietarul pozei? parka era secret? sau cam asa ceva... , e clar ca nu sunteti in stare sa organizati un concurs pe bune ,fara sa votati persoana sau nici macar atat ..votati doar pentru ca acea pers e moderator/asistent sau ex mod/as ..e clar ca o mare parte din voi nu sunteti decat niste pupicursiti .. si fara creieier.. nu stiti decat "sa traiti sefu " edit: imi pare rau florin daca te superi , dar nu mie frika sa spun cea ce gandesc...succes in continuare cu acest concurs gimgim, înainte să arunci cu acuzaţii nefondate mai bine te-ai gândi la anumite situaţii posibile. poate buugy îl cunoaşte pe "proprietareul" fotografiei, poate acesta are un site public (nu e interzis asta); în condiţiile în care participăm cu fotografii din arhivă nu ar trebui să ne surprindă lucrurile de genul ăsta. doriţi să schimbăm regulamentul (iar) şi să impunem realizarea fotografiei în săptămâna concursului, conform temei? just let me know! şi nu în ultimul rând, puţin respect pentru băieţii care s-au ocupat de concurs. ah şi, warn up din partea uneia 'fără minte', mulţumim!
-HoneyBfly- Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 ^ O alta metoda mai buna de organizare ca asta nu cred ca exista. Si nu vad pe altcineva nemultumit inafara de gimgim
Florin09 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Eu am văzut fotografia asta chiar în seara în care s-a realizat, chiar i-am spus lui Sensini că stiu fotografia de mai mult timp. Ai să vezi în momentul în care o să afişăm rezultatele finale, că cel pe care îl acuzi tu, nu a avut nici o treaba cu staff-ul LinkMania.Şi aici se termină orice discuţie pe această tema.
Sensini Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 nu va inteleg ce vedeti la poza nr 12? ...mai mult ca sigur e o poza luata de pe net.. ,pentru ca cine naiba statea sa faca poze in pustietatea aia ,in concluzie votati ca niste oi.. !! este o poza f bine realizata dpdv compozitional si a surprins un moment frumos, nu vad de ce n-ar fi votata. si stai linistit, ca nu e luata de pe net cine statea sa faca poze in pustietatea aia? un om pasionat de fotografie.
vudu Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 este o fotografie f bine realizata dpdv compozitional si a surprins un moment frumos, nu vad de ce n-ar fi votata. si stai linistit, ca nu e luata de pe netcine statea sa faca 'poze' in pustietatea aia? un om pasionat de fotografie.ce te mai obosesti sa le explici cine face fotografia...ei cred ca fotografiile is facute prin satelit sau facute in photoshop direct. nu stiu ei cum e sa iti inghete degetu pe aparatu foto la -15C in varf de munte sau pe o campie plina de zapada unde vantul simnti ca iti taie oasele..si DA pt O FOTOGRAFIE
Florin09 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Vudu editeză, eu cred că tu faci fotografii şi nu poze. Hai gata cu Offtopicul :)
logs Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Sustin cu voce tare (asa cum am mai spus si alta data ...) lasarea cuvantului 'poza' pentru cei care urmaresc doar amintiri sau chiar sa 'pozeze' si adoptarea pe scara larga a termenului corect de 'fotografie'. O sa imi permit sa editez eu, cu permisiunea lui vudu.
logs Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 te-aş ruga sa explici fiecare fotografie, nu te lua după alţii :DBine. Dar e clar ca voi fi deplasata si desueta pentru multi ... :). Comments 19 - mi-a placut foarte mult ideea compozitiei gard+streasina+'lumea de dincolo'. Mi-a amintit de imagini similare ascunse undeva in copilaria mea. Fotografia exprima cumva viziunea dinauntru spre lumea dinafara, ca atunci cand deschizi fereastra spre un orizont mai larg. Behind the walls i-as zice... si asta iar ma duce cu gandul spre The Wall-ul lui Pink Floyd, spre ideea de libertate si vis, spre lumile concentrice care se tes in jurul nostru, dinauntru spre in afara...12 - timp care curge, clepsidra care cerne timpul si spatiul si le aseaza liniar intr-un traseu... fotografia asta creeaza o iluzie de miscare fantastica. De calatorie intre lumi - efemeritatea trecerii in particulele fine de zapada sub eternitatea aceluiasi soare, centru stabil al miscarilor noastre browniene. E si un contrast rece-cald, e ca un fior al calatoriei spre mereu necunoscutele fire ce se tes inaintea noastra. 14 - cum e sa fii un puf sfios plutind alene intre cer si pamant, intre norii ce curg si lumina calda a unui apus? Vesnicia unui moment, secunda incremenita in caldura si moleseala starii de bine. Zborul e lin. Norii sunt moi. Vantul te invaluie molatic si-ti poarta gandurile. Esti puf, esti nor, esti raza calduta de soare, esti adiere. Esti. Si se aude si fasaitul moale al adierii prin stuf, nu-i asa? Imi dau seama ca ordinea fotografiilor, asa cum le-am ales, nu e intamplatoare. E o poveste pe care o vad - un soi de iesire din creuzetul interior spre eternitatea fiintei.
Florin09 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Oky, mulţumesc de descrieri, poate scriind tu despre top3 o să se încumete şi alţi pe viitor să o facă, vreau să-ţi spun că aproximativ aceeasi idee mi-am făcut şi eu despre fotografiile respective. La următorul concurs am să vin şi eu cu descrierile fotografiilor din top3.