Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

cavaleru_luminii

Sugestie forum

Recommended Posts

Posted

Eu , cavaleru_luminii , propun ca fiecare initiator de topicuri sa aibe putere asupra acestuia . Aceasta putere divina fiind CLOSE si REOPEN .

Argumente CLOSE (*urmatoarele argumente pot contine exemple si nu trebuie luate personal , marcile folosite nu trebuiesc interpretate de posesori si nici de terte parti)

- deschid un topic la sugestii iar lumea imi sare in cap si nu vreau sa spammeze orice homo sapiens sapiens care are o parere . concluzie : II DAU CLOSE

- un destept se gandeste sa arunce o injuratura de mama , nu vreau sa si poata remedia gresala inainte sa l vada adminul , dar toata lumea sa zica "ce l-a injurat pe ala si a scapat" . concluzie : II DAU CLOSE

Argumente REOPEN (*)

- fac un topic iar un admin ii da close dar eu nu m-am lamurit , sa fac alt topic imi poate aduce (asemenea lui garrone) suspend pe viata :comp2: . concluzie : II DAU REOPEN

- un admin da close la un topic de al meu dar mai vreau sa aduc o completare , imi e frica sa deschid alt topic si este si obositor pentru altii sa tot le inchida/vizualizeze/inteleaga . concluzie : II DAU REOPEN

Multumesc pentru rabdarea acordata citirii acestor chestii de mai sus :beer:

Guest relife
Posted

si atunci moderatorii ce ar mai face?

Posted

Nu se poate.

- deschid un topic la sugestii iar lumea imi sare in cap si nu vreau sa spammeze orice homo sapiens sapiens care are o parere . concluzie : II DAU CLOSE

La orice sugestie trebuie aduse argumente pro si contra si vazute ambele puncte de vedere. Cateodata acest lucru se face prin asa numitul Spam.

- un destept se gandeste sa arunce o injuratura de mama , nu vreau sa si poata remedia gresala inainte sa l vada adminul , dar toata lumea sa zica "ce l-a injurat pe ala si a scapat" . concluzie : II DAU CLOSE

Exista butonul EDIT indiferent daca se da Close sau nu.

- fac un topic iar un admin ii da close dar eu nu m-am lamurit , sa fac alt topic imi poate aduce (asemenea lui garrone) suspend pe viata . concluzie : II DAU REOPEN

Daca un Moderator ii da Closed, ii da cu un motiv.

- un admin da close la un topic de al meu dar mai vreau sa aduc o completare , imi e frica sa deschid alt topic si este si obositor pentru altii sa tot le inchida/vizualizeze/inteleaga . concluzie : II DAU REOPEN

Folosesti PM-ul.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...